• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Sarı kusma sebebi ne olabilir

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ayca10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
21
15
88
Balıkesir
IMG_20200519_081535.jpg
Görüntü için üzgünüm ama 2.5aylık kızım aşağıdaki gibi kustu. Tecrübeli anneler doktora götürmeli miyim? Hem meme hem mama alıyor, 3 gün önce mamasını değiştirdik o etkiler mi balgam gibi bişey mi bilemedim.

Mamaya baslatmasaniz. 2yasa kadar anne sutu diyorlar uzmanlar. Kemik gelisimi icin yararli. Insallah saglik durumu iyidir bebisin Hayirli ramazanalr

Eki Görüntüle 2637131 Görüntü için üzgünüm ama 2.5aylık kızım aşağıdaki gibi kustu. Tecrübeli anneler doktora götürmeli miyim? Hem meme hem mama alıyor, 3 gün önce mamasını değiştirdik o etkiler mi balgam gibi bişey mi bilemedim.
Nedenini bilmiyorum ama erken değil mi mama için benim arkadaşım da bu kadar erken başladı mamaya şimdi bebek 7 8 aylık küçücük bebekte bende olmayan sorunlar cikiyo sizi korkutmak istemem ama bilgilendirmek için söyledim nedenini bilmiyorum dediğin gibi mecbur kalmış olabilirsiniz ama dikkatli olmanızı tavsiye ederim hayırlı günler

Ben de sırf anne sütüyle devam etmek isterdim haklısınız. Sarılık geçirdi kızım hastanede başladılar. Sonrasında da kilo alımı normalin altında olduğu için doktor devam etmem gerektiğini söyledi. İçmediğim çay yemediğim yiyecek kalmadı sütümü arttırmak için sıvı alımım da gayet iyi ama kızımı sürekli doyuracak kadar sütüm olmuyor maalesef. Mecburen devam ediyoruz.

Ben de sırf anne sütüyle devam etmek isterdim haklısınız. Sarılık geçirdi kızım hastanede başladılar. Sonrasında da kilo alımı normalin altında olduğu için doktor devam etmem gerektiğini söyledi. İçmediğim çay yemediğim yiyecek kalmadı sütümü arttırmak için sıvı alımım da gayet iyi ama kızımı sürekli doyuracak kadar sütüm olmuyor maalesef. Mecburen devam ediyoruz.
O zaman mecbur tabi doktor devam et dediyse doğrudur

Kiziniz siz farkinda olmadan agzina bir sey götürmüş olabilir mi? Sanki onu kusmus gibi geldi.

Back