Teşekkür ederim50 gram sarı kantaron 50 gram melisa 10 gram lavanta aktardan hazırlatıp bi poşette karıştırın. Melisanın yaprakları poşette karıştırırken ufalır zaten. Günde 2 kez demleyip için. Bunların gramını 100 100 20 olarak da hazırlatabilirsiniz
50 gram papatya da ekleyebilirsinizTeşekkür ederim
20 gün oldu kullanıyorum biraz iyi gibiyim antidepresan kullanmıyorum çok kilo aldım tam olarak kaç gün de etki eder biliyor musunuzSarı kantaron zaten antidepresandır. Kimyasi Serotin çoğaltan antidepresanla eşdeğerdir. Ikisini bir arada kullanabilir misiniz, bilmiyorum. Siz geçmişteki sorunu hayalen çözün gerçekten çözemiyorsanız ve diyin ki o zaman en doğru karar benim için buydu, daha iyisini bilseydim yapardım ama en iyisi o zaman benim için buydu ve kendimi affediyorum çünkü tecrübe edindim ve bir daha bu hataya düşmem diyin ve hayat sizi kucak açmış bekliyor olacak.
Ben sıcak suya atıp 10 dakika bekliyorum sonra süzüp içiyorum ama hiç kırmuzı olmadı rengi sarı bir kere kaynattım kırmızı oldu hepmi kaynatmam lazımNormalde üç hafta sonra etki ediyor diyor uzmanlar ama çayın dozuna göre hemen etiyor esasen. Içtikten sonra kendinizi nasıl hissettiğinizi gözlemleyin. Çayı soğumaya bırakın içindeki sarı kantaronla, kan kırmısızı oluyor. O zaman için. Ve bir dönem kullandınız mı iki hafta ara bırakıp tekrar başlayın. Bu ara vermek bitkisel tedavide çok önemli.
20 gün oldu kullanıyorum biraz iyi gibiyim antidepresan kullanmıyorum çok kilo aldım tam olarak kaç gün de etki eder biliyor musunuz
Normalde üç hafta sonra etki ediyor diyor uzmanlar ama çayın dozuna göre hemen etiyor esasen. Içtikten sonra kendinizi nasıl hissettiğinizi gözlemleyin. Çayı soğumaya bırakın içindeki sarı kantaronla, kan kırmısızı oluyor. O zaman için. Ve bir dönem kullandınız mı iki hafta ara bırakıp tekrar başlayın. Bu ara vermek bitkisel tedavide çok önemli.
Ben tam bilgi sahibi değilim paragraf gelirse yanıtlar sorunuzu sadece kantaron içiyorum günde bir kere 20 gün oldu hafif bir etki varMerhaba,
"50 gram sarı kantaron 50 gram melisa 10 gram lavanta" olarak mı hazırlatmak lazım karışımı. Birde günde kaç kez içmek lazım ?
Birde süre konusunda bilginiz varmı yani ne kadar süre kullanıp ne kadar süre ara vermeli ?
Kaynatıp demlenmesi lazım sonra da soğutmaya bırakın, kan kırmızı oluyor. Içindeki "Hypericin'nin" en yoğun olduğu zaman.Ben sıcak suya atıp 10 dakika bekliyorum sonra süzüp içiyorum ama hiç kırmuzı olmadı rengi sarı bir kere kaynattım kırmızı oldu hepmi kaynatmam lazım
O dediğiniz karışım da güzel. Lavanta ve Melisa sakinleştirir, uykunuzu getirir. Onlar da antidepresan özelliği taşır.Merhaba,
"50 gram sarı kantaron 50 gram melisa 10 gram lavanta" olarak mı hazırlatmak lazım karışımı. Birde günde kaç kez içmek lazım ?
Birde süre konusunda bilginiz varmı yani ne kadar süre kullanıp ne kadar süre ara vermeli ?
Hafif düzelme var depresyon da üçü bir arada acı geldiği için kantaron içiyorum sadeceVerdiğim tarifi aktar olarak verdim uzun süre çalıştım ve çok kişiye iyi geldi. Tarifi bi müşterim doktorundan almış bende kendi müşterilerime önerdim memnun kaldılar
En etkili olan sarı kantaron zaten inşallah daha da iyi gelirHafif düzelme var depresyon da üçü bir arada acı geldiği için kantaron içiyorum sadece