Sarı kahverengi akıntı????

mavietek

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
1
0
6
34
Denizli
Merhaba arkadaşlar ilk defa yaşadığım bir durum söz konusu biraz endişeliyim açıkçası... Üç hafta önce normal şeffaf beyaz akintim geldi üşüttüğümü düşündüm bu bir hafta devam etti sevgilim iş nedeniyle uzakta suan ayrı illerdeyiz ayda bir falan görüşüyoruz sevgilim gelmişti yine korumalı olarak cinsel ilişkide bulunduk cinsel ilişkiden sonra şeffaf akıntı sarıya döndü sarı ve ya açık kahverengi ve ekşi bir kokusu var açıkçası ilk gebelikten şüphelendim ilk defa yaşadığım bir durum oldugundan fakat bir hafta sonra adet oldum eğer mikrop falan kaptiysam adetle onu atarım diye düşündüm ama adetim biteli 2gun oluyor akıntı hala ayni geliyor biraz endişelenmeye başladım adet olduğum için gebeligede yoramiyorum bu konuyu iltihap mi oldu acaba ne oldu bilgisi olan biri daha önce böyle bir şey yaşamış olan biri var mı acaba lütfen yardımcı olun!!!!

Hamile değilsin adet olmuşsun ama mikrop kapmışsın iltihap olmuş mikrobu adetle atamazsın hem rengi sarı ve ekşi kokulu olduğu için iltihabın var doktora gitmen gerek ilerlemeden

hamileliğin üzerine adet görenler de var tvsiyem doktora görün yada biraz geçince test yap kahverengi akıntı benim bildiğim ya adet başlangıcı yada hamilelik belirtisi dir mikrop mantar vs gibi konularda ağrı yada acıma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…