sarı akıntı

inşallah :)

Aynı problem bende de var. Cinsel birlikteliğim oldu ondan sonra başladı bir kaç gündür devam ediyor. Kaşıntı ve yanma da oluyor ancak sigortam olmadığı için doktora gidemedim. Nasıl geçirebilirim ki önerisi olan var mı ? Biraz araştırdım karbonatlı suyla temizlik felan yazmışlar ne kadar iyi gelir bilemedim

Canım sakın o karbonatlı suyu falan deneme o bazı kişilerde yan etki yapar diye duymuştum. İkimizin de bi kadın doğum dr gitmesi gerekli. Mesela günlük ped kullanma ya da çamaşırlarını ütüle öyle giy. Ama önce jinekoloğa ☺

Sagol canım kullanmıyım hic riske girmeyeyim madem :) Bakalım bi süre bekleyeceğim azalma olmazsa gideceğim doktora.

Ahh aynı şikayet bende de var bişeyler denedim ama ram bitmedi dr gittim verdiği antibiyotik ve ilaçlarda şikayetimi çözmedi sanki ilişki sırasında ıslanma dışı ekstra bide akıntının ıslaklığı oluyor gibi geliyor çok genişlemiş hissediyorum hiç bişey hissedemiyorum ıslaklıktan başka dr a da gitmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…