arkadaşlar meraba ben orkidin yaprak pamuksusundan kullanıyorum her neyse gelelim konuya arkadaşlar bugün kilodumu bir çıkarttım bildiğiniz sarı adet görmüşüm ya ! Yani akıntı demek az gelir . Ben adet günüm yaklaştığı için olduğunu düşünüyorum . Zaten adetim düzensiz 15 günde bir hastayım . bide vajinam acıyo \ kaşınıyo şimdiden sağolun
Mantar ya da enfeksiyon. Bunu onlemek icin vajinani yakidiktan sonra iyi kurulamalisin islak birakmamalisin. buyuk abdestini yaptiktan sonrada arkadan one dogru silmelisin. Tabi sen once teshisi koymak icin doktora gorun o sana Tadavin neyi gerektiriyorsa once onu uygula. Benim anlattigim bi daha ayni seyi yasamaman icin . Gecmis olsun
pardonn dogruuu duzeltiyimm. :)tesekkurlerArkadan öne doğru olmaz canm tam tersi olmalııı
Arkadaşın ne yazdığını düzgün okursanız anlamakta zorluk yaşamazsınız. Önden arkaya doğru silmeli diyerek doğru olanı söylemiş zaten. Tam tersi olmalı diyerk insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.Arkadan öne doğru olmaz canm tam tersi olmalııı
Yok arkadaşım sen doğru demişsin önden arkaya doğru silinmeli diyerek. Diğer arkadaş tam tersi arkadan öne diyerek yanlış yönlendirmişpardonn dogruuu duzeltiyimm. :)tesekkurler
Arkadaşın ne yazdığını düzgün okursanız amlamakta zorluk yaşamazsınız. Önden arkaya doğru silmeli diyerek doğru olanı söylemiş zaten. Tam tersi olmalı diyerk insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Yok arkadaşım sen doğru demişsin önden arkaya doğru silinmeli diyerek. Diğer arkadaş tam tersi arkadan öne diyerek yanlış yönlendirmiş
Pardon çok özür dilerim. Utandım şimdiBenim alinti yaptığım kismi okuyabilirsiniz orda eski hali var
öyle mii bi de kokulusu benimkiMantar başlangıcı olabilir cnm sakın günlük ped kullanma onlarda sebep oluyor
öyle mii bi de kokulusu benimkineyse artık kullanmam çok sağol :)
Mantar ciddi bişey midir peki şimdi üzüldümEvet cnm dr tavsiyesiyle biraktim bende çok zararliymis mantar ve bu tür enfeksiyonlarin ilk sebeplerinden biri
Mantar ciddi bişey midir peki şimdi üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?