Sarhos olup hoslandigim adama kendimi rezil ettim.

Herkes gibi bende diyim hoş olmamış hatta sizin ne hissettiğinizi anlayabiliyorum....

Fazla ezilip büzülmüşsünüz ama bundan sonra bir tık kendini geri çeken ama olağan davranmaya devam edin. Araya zaman gireceği için şanslısınız kendi içinizde bunu unutursunuz. Ama size ders olmalı alkol kontrolü sağlamalı birdaha kine, yada böylesine hoşlandığınız birinin ortamına alkolle girmemelisiniz. Ateşle barut misali... Çok tehlikeli
Kendinize söz verin birdaha hiç kimse in hiç bir ortamda böylesine kontrol kaybedip öz saygımı yitirmeyeceğim diye.

Boşuna milletin g. Tünü kaldırmayın bunlar böyle centilmen diye geçinir kaçtım sende boka sardı herşey dercesine ukala takılır. . Salın ipini gitsin.

Olmasaymis iyiymiş ama olmus yine iyi olmuş. En azindan icinde biriktirdiginiz seyleri ativerdiniz hafiflemissinizdir. Hic icinizi sıkıp kendinizi bunaltmayin. Bu saatten sonra da geri çekilin ama. Biraz araya mesafe koyun. Demek ki duygu yoğunluğunuz adama karsi biraz fazla.

Çok mu ilgiye boğuyorsunuz acaba flörtlerinizi?

Evet biriyle cikmaya basladigim zaman veya hoslanmaya basladigim biraz takinti yapiyorum onu, asiri sevecen ve ilgili oluyorum, korkuyorlar. Biraz daha cool olmam gerek. Mesela Ganali ortak bir arkadasimiza: "Cok iyi bir kiz, sevecen, ama ciddi iliski istiyor, ben bu kadar ciddiyete hazir degilim" demis. Oysaki kendisiyle sadece yakisikli oldugu icin beraberdim, bir gelecek dusunmuyordum bile. Zaten su aralar ulke degistirme planim var, deli gibi is basvurusu yapiyorum. Evlilik niyetim yok. Sanirim asiri ilgiye bogmamdan dolayi bu sekilde dusunuyorlar ve sikiliyorlar.

Ben katılıyorum

Onurlu bir erkek olsaydı çoktan eşyalarını alıp gitmişti

Adam gayet konu sahibesinin duygularının farkında, bilmezliğe vurup konu sahibesinin evine post sermiş işte
Evet ya gicik oldum adama
Konu sahibine yazik. Kadin kendini anlatmaya calistikca “he he kesin oyledir” moduna girmis ya bir de.
Agzina kurekle vuracaksin boylelerinin

Neden böyle birşey düşünüyorsunuz ?
Belki konu sahibesine ilgisi yoktur, belki bu adamın bi sevdiği-sevgilisi vardır.
Oda olabilir tabiki ama eski konularda verilen ayrıntılara bakınca sevgilisi yok gibi duruyor. Konu sahibi gayet davetkar şekillerdede çıktı adamın karşısına. Adamdan hiç sinyal gelmeyince acaba karşı cinse ilgisi mi yok diye düşünüyor insan.

Neden böyle birşey düşünüyorsunuz ?
Belki konu sahibesine ilgisi yoktur, belki bu adamın bi sevdiği-sevgilisi vardır.

Gay degil asla evet. Sevgilisi yok hatta Tinder'da filan takiliyor surekli (ama basarisiz oluyor, kimseyle olmadi henuz). Bana ilgisi kesin yok, o kismi kesinlestirdim

Yok karsi cinse baya bir ilgisi var surekli Tinder'dan birileriyle bulusmaya calisiyor. Bir kere bana "benden hoslanan kimseden hoslanamiyorum, biri bana ilgisini belli edince ondan buz gibi soguyorum, bu yuzden hep beni begenmeyenlerin pesinden kosuyorum" demisti. (Ve evet ben de bu adama SANA COK ASIGIM dedim). Ay dusundukce gulme geliyor ya sinirlerim bozuldu.

Neyse en azından adım atsam nasıl olurdu acaba diye kalmadı aklınızda.

Bence seninle alakası olmayabilir, sorumluluk almak istemeyen erkekler çoğaldı. Ciddi işilki istemeyen de çok, kendisi düzgün ve tekeşli bir ilişki sürüdrecek biri olduğu halde manevi sorumluluk istemeyen de çok.

Gay degil asla evet. Sevgilisi yok hatta Tinder'da filan takiliyor surekli (ama basarisiz oluyor, kimseyle olmadi henuz). Bana ilgisi kesin yok, o kismi kesinlestirdim

Afrikada Tinder da ayrıca malca bir fikir yani AIDS desen var acaip hastalıklar desen var... Allah akıl fikir versin abiye

Afrikada Tinder da ayrıca malca bir fikir yani AIDS desen var acaip hastalıklar desen var... Allah akıl fikir versin abiye

Evet HIV bu ulkede de asiri yaygin. Daha onceki iki iliskimde de test sonucu getirmistik birbirimize ve arti korunmustuk. Insanlar sevgili olmadan once birbirine test sonucu gosteriyor.

Çocuğun karakteri çok düzgünmüş ki bir anlık nefsine hakim olamayıp bir yanlış yapmamış.
Size de gereken cevabı güzelce vermiş yaşanılanları unutmaktan başka çareniz yok.

Ya kizlar su an asiri cirkinlesecegim bel alti vuracagim ama bir de bir seye benzese gercekten gorseniz gercekten hic yakisikli degil, butun hayatim reddedilerek gecti filan dedi bir keresinde, o kadar yakisikli degil. Normalde ikinci kere donup bakmayacagim bir tip. Neden bu kadar takinti yaptim anlamiyorum.

Öncelikle üslubun nefis haha.
Libidona sağlık kız. Psikopat gibi "ya benimsin ya kara toprağın ulen" dememişsin neyse ki. Bardağın dolu tarafına bakalım, ne yapalım.

Sonralıkla bu süperzeka pipilinin kurduğu cümle şu; "beni adam yerine koyup alacak örgüte zaten ben girmem." repliği ile örtüşüyor. Yürüyen ego.
Salla gitsin.
Bir daha da sakın o kadar içme, misal ben içince uçan kuşa güldüğüm için; dışarda bir kadehi geçmem.
Sen de geçme.

Ben bu adamın kadınlardan hoşlanmadığını düşünüyorum.
Konusahibinin karakterinden hoşlanmamış olamaz mı? İlla içince kadını elde edip sevgili mi olsalardı ? O zaman mı anlayacaktınız eşcinsel değil bu adam diye?
Yapmayın. Ne güzel ki hala temiz karakterli erkekler var

Ben sizin fotoğrafınızı görmüştüm, aslında gayette hoş birisiniz. Sadece yanlış erkeklere gereksiz kapılıyor ve kendi degerinizi bilmiyorsunuz diye düşünüyorum. Yaşadığınız cografyada biraz sıkıntılı, onunda etkisi var sanırım.
Konunuza gelince, evet sarhoş olunca biraz abartmissiniz ama arkadaşınız çok daha kötülerini görmüştür. Boşuna üzülmeyin, sadece alkol tuketirken limitiniz aşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…