Sarhos olup hoslandigim adama kendimi rezil ettim.

Bir an önce ev bulup ayrılmasını sağlayın. Çünkü siz hoşlanıyorsunuz ve aynı evin içinde oldukça da rahat duramayacaksınız

Yok yok tasindi gecen hafta. Ama yine de planlar yapiyorduk bulusuyorduk sanirim o azalacak artik, ama daha iyi olur herhalde bu sekilde, ben de unutlanmam sacma sapan haraketlerden.

Amaaaan olan olmus,cok da uzerinde durulacak bir sey degil. Uzmeyin kendinizi

Ben sadece adamin sizin ona olan zaafinizi bilip bunu evinizde kalarak kullandigini dusunuyorum. Esek olsa anlardi,o da anlamistir ama bile bile sizin evinizde kalmaya devam etmesi insan kullanmak hic kusura bakmasin.

Bir an önce ev bulup ayrılmasını sağlayın. Çünkü siz hoşlanıyorsunuz ve aynı evin içinde oldukça da rahat duramayacaksınız
Buna katılıyorum hoşlandığım kisiyle aynı evde dursam onu elde etmek icin yapmayacağım şey kalmazdı

İnanılmaz tatlı anlatmışsınız alkol hepimizi cesaretlendiriyor tüm halk kurallarımızı yerle bir ediyor. Bu kadar şeye rağmen size karşılık vermiyorsa yapacak bir şeyiniz kalmamış ama en azından durumu tamamen netleştirmişsiniz artık tamamen yolunuza devam edebilirsiniz. Rezilliğe de çok takılmayın seneye gülerek hatırlayacaksınız

Koydugunuz konulara baktim. Yillarca erkek gormeden bir adaya koymuşlar gibi hareketleriniz var.
Turkiyeye dönene kadar sabredin bari ne diyeyim.

Gercekten oyle bir durumdayim ama ya. Gerci Ocak ayinda bir sevgilim oldu. Bir ay sonra benden surekli para istemeye baslayinca biraktim. Kendimi asiri yalniz hissediyorum gercekten.

Ben katılıyorum

Onurlu bir erkek olsaydı çoktan eşyalarını alıp gitmişti

Adam gayet konu sahibesinin duygularının farkında, bilmezliğe vurup konu sahibesinin evine post sermiş işte

Başka adam olsa kaçırmazdı.Adam kaliteliymiş vesselam.Ama sen böyle bir adamı kaldıramazsın uygun değilsiniz

Gercekten oyle bir durumdayim ama ya. Gerci Ocak ayinda bir sevgilim oldu. Bir ay sonra benden surekli para istemeye baslayinca biraktim. Kendimi asiri yalniz hissediyorum gercekten.

Turkiyeye dön hemen, burada istemedigin kadar ilgiye boğulursun neresinde olursan ol dağları delerler. bosver fransizi filan

Ben katılıyorum

Onurlu bir erkek olsaydı çoktan eşyalarını alıp gitmişti

Adam gayet konu sahibesinin duygularının farkında, bilmezliğe vurup konu sahibesinin evine post sermiş işte

Cidden gidecek yeri yoktu valla koyde tek bir uygun ev vardi o da doluydu. Ama bu hafta tasindi.

E durum zaten o konu sahibesi yıllardır erkek görmeden Afrikada yaşıyor

Yok aslinda gecen sene Ganali bir manita yapmistim, ocak ayinda da Ruandali bir herifle ciktim. Ganali terk etti Ruandali surekli para istemeye basladi, iki iliskim de inanilmaz kisa surdu. Ofiste butun erkekler evli. 1 aydan fazla suren son iliskim de 6 sene onceydi. Bir sikintim var iliskilerde erkeklerle olduramiyorum. Hayatim boyunca boyleydi bu. Kilodan mi acaba diyorum zayifken de boyleydi kilo da verdim biraz, degismiyor.

Çok mu ilgiye boğuyorsunuz acaba flörtlerinizi?

Turkiyeye dön hemen, burada istemedigin kadar ilgiye boğulursun neresinde olursan ol dağları delerler. bosver fransizi filan

Turkiye'de de sevgilim yoktu ki senelerce. Tinderdan bir cocukla tanistim mesela, baya ortak arkadasimiz, ortak zevklerimiz cikti, birkac kere yakinlastik, sonra "ben seninle arkadas kalmak istiyorum iliski istemiyorum" dedi. Gercekten isime yaramasi icin, taktik almak icin sordum neden diye, soylemek istemiyorum dedi. Acaba kotu mu kokuyorum diye bile dusundum ki gunde iki kere dus alirim. Neyse simdi o adamla da arkadasiz, cok da iyi biridir, su an baya ciddi iliskisi var, mutlu olsun insallah. Ama gercekten yok yani erkekler beni begenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…