Şarap tabağı önerileri

waitforb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
343
172
33
Kızlar pazar günü misafirlerime şarap ikram edicem şöyle güzel bir şarap yanı menüsü oluşturmak istiyorum.Şarap tabağı için önerileriniz var mı? 🍷 🎉

Peynirle guzel gidiyor sanirm kasar peyniri falan yani peynir tabağı olabilir yaninda. Afiyet olsun :)

Peynirle guzel gidiyor sanirm kasar peyniri falan yani peynir tabağı olabilir yaninda. Afiyet olsun :)
Evet peynir çeşitleri üzüm falan wassa güzel oluyor hoş da duruyor kombinleri de :) belki farklı tarz tarifler hazırlayanlar da vardır bir bakalım ☺️

peynir çeşitlerinden büyük bir tabak iyi gider. keçi peyniri çok yakışır. kars gravyeri , tulum peyniri, parmesan, gouda..

ayrıca meyve tabağı da yaparsan iyi gider. üzüm olursa süper olur.

kuruyemiş tabağı ekle baharatsızlardan..

yemekte yapcaksan bonfile süper oluyor. soslu pişirince çok seviyorum ben. iki saat en az tencerede pişecek.. lokum..

Peynir çeşitlerinden oluşan bir tabak zaten herkes söylemiş bunu. Kuru fümelenmiş etler koytabilirsin yanına. He bir de yeşil elma üzerine az az türk kahvesi serpip servis edersende çok güzel oluyor.

Peynir çeşitlerinden oluşan bir tabak zaten herkes söylemiş bunu. Kuru fümelenmiş etler koytabilirsin yanına. He bir de yeşil elma üzerine az az türk kahvesi serpip servis edersende çok güzel oluyor.
Değişik fikirmiş😍 hepinize çok teşekkür ederim kızlar 🤗

Back
X