Saraçoğlu ürünleri

Selam, yarıda bırakıp doktora gittim ben. Daha fazla vakit kaybetmek istemedim.
Şuanda tüp bebek tedavisindeyim.
Bakalım kısmet doktor 3 tane yumurta gördü
İnşallah olumlu sonuçlanır.
Sen neler yapıyorsun
Bende erken menepoz var ona dair ilaclar aldm yaklask bir ay olacak bakalm ne olacak

Merhaba ne yapiyrsunuz erken-menepoza karsi
Ben bir ay testere dişli Aslan pençesi kullandım benim değerlerim sınırdaydı ben onay hamile kaldım ama dış gebelikmiş düşük yapıyorum ama yinede sonuç almıştım değerim sıfırlanınca tekrardan başlıcam

Evet bende şimdi mağazına gittim Aslan pençesi hayıt çörek otu yağı önerdiler fiyatlarda kampanyaya gitmiş şansıma aldım inş şifasını görürüm
Merhaba kurleri kullandiniz mi sonuc nedir ayni sorun bende de var 1 aydir bende kullaniyorm bir hafta sonra tahlil yaptiracagm cok merk ediyorum

Ben bunlarla hamile kaldım ama dış gebelik yaşadım yine başladım kürlere
Ya ben saracoglunun kurlerini 2 aydir kullaniyorum smdi tahlil oldum estradiolum iyi idi 50 idi. 24 e dusurdu. Normalde 35 alti olmamasi gerekiyrmus. Fsh da 50 idi. 51 oldu. Yani iyi yonde etkisi olmadi ne yapsam karar veremedim. Biraksammi ayni durum basina gelen varmi

Evet duzeldi. Ikimizde de sorun vardi. Ondaki sorun buydu ve cozuldu. Ama bendeki sorun cozulmedigi icin henuz cocugumuz yok.

Neler kullandınız ?

Faydası oldu mu

merhaba hamilesin sanırım öncelikle hayırlı olsun bebişin:)SAaraç oğlunun kürünü alsam mı yorumlara bakayım derken yazını okudum. Onun sayesinde mi gebe kaldın acaba?

merhaba hamilesin sanırım öncelikle hayırlı olsun bebişin:)SAaraç oğlunun kürünü alsam mı yorumlara bakayım derken yazını okudum. Onun sayesinde mi gebe kaldın acaba?
2 ay karışımını kullandım 4. Ay hamile kaldım çok şükür ama kafayı boşaltmakta çok önemli ben o ay iş değişikliği yapmıştım hiç bebek aklıma gelmedi sürpriz oldu iyikide oldu çok şükür ... ama küründe faydası oldu kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…