O özel karışımlar nedir bende merak ettim?bakliyat ağırlıklıydı.birde özel karışımlar istedi dr onlardan en iyi aktarlara yaptırdılar.karı koca o karışımları kaşık kaşık yedi.
Bende erken menepoz var ona dair ilaclar aldm yaklask bir ay olacak bakalm ne olacakSelam, yarıda bırakıp doktora gittim ben. Daha fazla vakit kaybetmek istemedim.
Şuanda tüp bebek tedavisindeyim.
Bakalım kısmet doktor 3 tane yumurta gördü
İnşallah olumlu sonuçlanır.
Sen neler yapıyorsun
Merhaba ne yapiyrsunuz erken-menepoza karsiErken menepoz başlangıcı yumurtalıklar çalışmıyor
Ben bir ay testere dişli Aslan pençesi kullandım benim değerlerim sınırdaydı ben onay hamile kaldım ama dış gebelikmiş düşük yapıyorumMerhaba ne yapiyrsunuz erken-menepoza karsi
Merhaba kurleri kullandiniz mi sonuc nedir ayni sorun bende de var 1 aydir bende kullaniyorm bir hafta sonra tahlil yaptiracagm cok merk ediyorumEvet bende şimdi mağazına gittim Aslan pençesi hayıt çörek otu yağı önerdiler fiyatlarda kampanyaya gitmiş şansıma aldım inş şifasını görürüm
Ben bunlarla hamile kaldım ama dış gebelik yaşadım yine başladım kürlereMerhaba kurleri kullandiniz mi sonuc nedir ayni sorun bende de var 1 aydir bende kullaniyorm bir hafta sonra tahlil yaptiracagm cok merk ediyorum
Ya ben saracoglunun kurlerini 2 aydir kullaniyorum smdi tahlil oldum estradiolum iyi idi 50 idi. 24 e dusurdu. Normalde 35 alti olmamasi gerekiyrmus. Fsh da 50 idi. 51 oldu. Yani iyi yonde etkisi olmadi ne yapsam karar veremedim. Biraksammi ayni durum basina gelen varmiBen bunlarla hamile kaldım ama dış gebelik yaşadım yine başladım kürlere
Keçiboynuzu kuru icsin. Benim esimde de vardi duzeldi bu sayede.Merhaba kızlar eşimde sprem düşüklüğü var nasıl kürler deneyebilirim
Düzeldi mi peki cocuk falan oldu mu cnmKeçiboynuzu kuru icsin. Benim esimde de vardi duzeldi bu sayede.
Kaç ay kullandı canım ben dün başladimEvet duzeldi. Ikimizde de sorun vardi. Ondaki sorun buydu ve cozuldu. Ama bendeki sorun cozulmedigi icin henuz cocugumuz yok.
Neler kullandınız ?Ya ben saracoglunun kurlerini 2 aydir kullaniyorum smdi tahlil oldum estradiolum iyi idi 50 idi. 24 e dusurdu. Normalde 35 alti olmamasi gerekiyrmus. Fsh da 50 idi. 51 oldu. Yani iyi yonde etkisi olmadi ne yapsam karar veremedim. Biraksammi ayni durum basina gelen varmi
Faydası oldu muBende 1 haftadır kulllanıyorum. Sitesinden değerlerimi istediler. ona göre çörekotu yağı, testere dişli aslan pençesi, hayıt tohumu ve civanperçemi sarı kantaron bitkisi tavsiye etti. Bakalım içiyorum inşallah faydasını görürüm.
Bende de erken menopoz var
Bir ay bile surmediKaç ay kullandı canım ben dün başladim
merhaba hamilesin sanırım öncelikle hayırlı olsun bebişin:)SAaraç oğlunun kürünü alsam mı yorumlara bakayım derken yazını okudum. Onun sayesinde mi gebe kaldın acaba?MerhBa arkadaşlar biz 1.5 seneden beri bebek düşünüyoruz fakat olmuyor klomen ve ovitrelle kullandım 2 ay olmadı hastanede bir bayanla karşılaştım doktorlar sizin çocuğunuz olmaz demiş sonra Saraçoğlu kürlerini denemiş ve hamile kalmış sizin aranızdada varmı kürleri kullanan sonuç alan ben Eskişehir'de yaşıyorum mağazasıda açılmış orayada uğramayı düşünüyorum ama sizler arasında sonuç alan biri varsa yazarsa çok sevinirim
2 ay karışımını kullandım 4. Ay hamile kaldım çok şükür ama kafayı boşaltmakta çok önemli ben o ay iş değişikliği yapmıştım hiç bebek aklıma gelmedi sürpriz oldu iyikide oldu çok şükür ... ama küründe faydası oldu kesinliklemerhaba hamilesin sanırım öncelikle hayırlı olsun bebişin:)SAaraç oğlunun kürünü alsam mı yorumlara bakayım derken yazını okudum. Onun sayesinde mi gebe kaldın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?