Bende sizinle benzer durumdayım, 2 senedir ne yaptıysam olmadı, doğal kürler vitamin takviyeleri, propolis arı sütü karışımları filan, bizimde nedensiz, rahim filmi hormon değerleri, eşimin testleri, pıhtılaşmayla alakalı genetik test , sperm dna hasar testleri filan herşey yolunda. o kürler bişeyleri düzeltmek yerine düzenli olan döngümü bozdu o kadar söyleyeyim, bıraktım hiç birini yapmıyorum 3 ay kadar önce karar verdim aşılama için tedaviye başlamaya, regl beklerken hamile olduğumu öğrendim. sonrasında değer düzgün artmadı, kimyasal gebelikle kendi kendine sonlandı, doktorum korunmam gerekmediğini söyledi, ve biraz daha bekleyelim dedi, eşime de bi takviye verdi bu arada. sonraki ay yine hamile olduğumu öğrendim yine kimyasal. bu ay henüz reglime var daha beklemedeyim. Ama bak kimyasal bile vazgeçtiğim zaman oldu, bende bu bi işaret heralde deyip durmam gerektiğini düşündüm. işte bi corasprin başlayalım, nedensiz infertilite de bazen işe yarayabiliyor dedi doktorum. şuan folik asit ve onu kullanıyorum. kafamı rahat bırakmaya çalışıyorum. Demem o ki, o kürler hep hikaye, yaş sınırına takılmadan en azından aşılama deneyebilirsin, eşinin değerleri düzgünse tabiki. bende bi kaç ay daha zaman tanıyorum kendime, sonrasında aşılama mı olur tüp bebek mi olur deneyeceğim.