şantaj...

ne güzel çözüm yolları bulmuş arkadaşlar ama ..
Bence arkadaş terkedilmeyi haketmiş çoktan.
Evli bir kadın sosyal paylaşım sitesinde eski erkek arkadaşını buluyor.
Sohbet etmek için arkadaş olmaları lazım arkadaş oluyorlar.
Hadi oldular naber,havalar sular nasıl mevzusundan konu nasıl oluyorsa seviştikleri günlere geliyor.
herhalde eski sevgili "ahhh nasıl gecelerdi,ne güzel sevişmiştik" diyor,eski sevişmeleri anlatıyor..
konu sahibi de çok mutlu eski günleri hatırlıyor ahh ne güzeldi ayy niye olsa da sevişsek.
sonra iyi günler dileyim kapatıyor sohbeti.
biz de bu kadına yardımcı oluyoruz öyle mi?
patronun senin eski sevgilinle ettiğin sohbetin seviyesinden ne var benimle de yatıversin diye düşünmüş
kendince haklı.. ne var bunda evli bir kadın eski sevgilisiyle bu tip sohbetleri yapıyorsa patronla da yatabilir bence,bu izlenimi bırakması gayet normal.çok çok uç bir durum yok burda. eski ilişkin olabilir ya şimdi ettiğin eski seks sohbetleri?
şimdi bırak "amaaaa litfen yargılamayın,sizin de başınıza gelebülürrrr" diye vızırdanır.
benim başıma gelmez kardeşim evliyim,kocama da aşığım nette seks sohbeti yapacak aşağılıkta bir insan da değilim.
siz arkadaşa yardım etmeye devam edin.. edin ki bir daha ki seks sohbetinde içi rahat olsun .

bravo derinss arkadaşım,çok güzel yazmışsın...
ama asıl büyük bravo konu sahibine...eşini senelerce kandırmış,ee tamam ama
evli bir bayan nasıl olur da eski erkek arkadaşıyla,ki cinsel olarak beraber olduğu erkek arkadaşıyla
yazışabilir??????????

bunu sizin eşiniz yapsa ne olurdu??nasıl hissederdiniz kendinizi???
biraz empati kurun hadi???
eşinizi çok çirkin bir şekilde aldatmışsınız şimdi de bu durumdan kurtulmaya çalışıyorsunuz!!!

çoğu zaman burada erkeklere kızıyoruz ama üzgünüm bazı kadınlar erkekleri çoookkkkktaaaaannn geçmiş......

tamam hadi kan gelmedi ama bakire olan kız ile olmayanı ayıramayan erkeğe diycek bişey bulamıyom valla bunu eşime sorcm akşama çok merak ettim alıcağım cevap ya çok tuhafffff

İnanın bende akşam sordum eşime "öyle şey mi olur allahaşkına ya bi erkeğin böyle bir durumu anlayamaması için aptal olması gerekir ya da bekareti kafasına takmayan biri olması gerekir"dedi
Bana kızmayın konu sahibi ama sizin yaptığınız yanlış ben desteklemiyorum,Eski sevgilinizle ne işiniz olabilir ki,zamanında bizlerinde oldu tabi ki ama inanın aklımın ucundan bile geçmezler.
Umarım en yakın zamanda bi çözüme kavuşursunuz ve yuvanızı kurtarırsınız.Patronunuza da mesafeli olmaya çalışın...Hakkınızda hayırlısı ne ise o olur umarım...

tamam hadi kan gelmedi ama bakire olan kız ile olmayanı ayıramayan erkeğe diycek bişey bulamıyom valla bunu eşime sorcm akşama çok merak ettim alıcağım cevap ya çok tuhafffff

eşime sordum ben :) aldığım cevap beni daha da şaşırttı ...değil ilişkiye girmek yüzüne gözlerine bakınca bile anlar bir erkek , hatta yürüyüşünden bile belli olur dedi :53:

Konu bana fake gibi geldi.

Neden?

- Patron yazışmaları nasıl görüyor? Eğer şirket mailinden yapılmadıysa sadece uzaktan bağlantı kurabilir? Uzaktan oturum acması icin sebep ne? Durup duruken bnm müdürüm neden bnm pc me baglanmıyor?

- Hicbir eski sevgiliyle(özellikle cinsellik anlamında birsey yasandıysa) küt diye; gecmiste yasanılanlar acık acık konusulmaz. " Midesiz" değilseniz eğer.

-Patron eşin en yakın arkadası ama arkadasın eşiyle yatmak istiyor? Alakasız bir insan olsanız anlarım, ş....z cok ama arkadası arada olduğu icin böyle birseyi göz almaz....

-Hayal dünyasından cık be bacım. ne dertler var insanlarda yorma kendini...

Bu arada mesajın patrondan geldiği kesin Mİ? Bu konuda emin olmak lazım, Eğer patronsa inkar edecektir ıspatlamak gerekli.

bu sabah işe gitmemek için çok direndim. zaten gece boyu yatakta dönüp durmaktan uyuyamadım hiç. sonra bazı arkadaşların dediği gibi güçlü olmam ve yılmamam gerektiğini düşündüm ve kalktım yataktan. işe geldim şimdi beyfendi teşrif etmedi henüz. düne göre daha soğukkanlıyım ve bu şekilde olmamın gerektiğini düşünüyorum. maile cevap atmadım. şimdilik yazmayı da düşünmüyorum oralı değilmiş gibi davrancam. üstüne gidersem tutuştuğumu düşünebilir.

eski erkek arkadaşla muhabbete gelince de bazılarının düşündüğü gibi öyle ateşli seks muhabbeti falan yapmadım hanımlar. sadece hayat nasıl gidiyor falan diye konuştuk. sonra bana yaşadığımız durum evliliğinde sorun oluşturdu mu diye sordu. aynen bu ifadeyle. yani sevişmemiz falan filan demedi. ben de hayır oluşturmadı eşim üzerinde durmadı anladı mı anlamadı mı bilmiyorum dedim.. ve konu kapandı. konunun oraya gelmesi beni de rahatsız etti zaten napıyorum ben dedim ve ona neyse ben çıkıyorum dedim hoşçakal ve lütfen bi daha karşıma çıkma dedim. o da hoşçakal dedi ve sildim zaten.. öyle uzun uzadıya yapılmış bi konuşma değildi ve gayet resmi bi konuşmaydı. ama hataydı onu kabul ediyorum. kötü niyetle yapılmış bi hata değil ama niye yaptığımı bilmiyorum bile çünkü içimde ona karşı en ufak bişey bile yok. ben eşimle mutluyum onu herşeyden çok seviyorum.

eşimin anlayıp anlamamasına çok takılmış bazı arkadaşlar. eşimin benden önce kız arkadaşı olmamış. ünv hayatında falan çok asosyal biriymiş bana söylediği ve arkadaşlarından duyduğum kadarıyla. böyle kız erkek ilişkilerinde çok aktif olan biri değil zaten. ilk kez senin elini tutuyorum demişti bana. demek ki kimseyle beraber olmamış diye düşünmüştüm ben de. yani belki de o yüzden anlayamadı bilmiyorum ya da üzerinde durmadı. ben anlatmayı düşündüm dedim ya zaten. ama o kadar büyülü güzel bir geceydi ki o gecenin tadını bozmak istemedim. hep erteledim ama uygun bir zaman da olmadı. yani "ohh s.l.ğa bak ne güzel kandırdım" diye düşünmedim hiç bi zaman.. aksine hep içimdeki bi yara gibi duruyordu..

bundan sonra ne olacak bilmiyorum. ama eşim bu durumu öğrendiğinde çok büyük bir hayalkırıklığı yaşayacak ona eminim. bunda en büyük hata bende. ne eşimi ne de arkadaşımı doğru seçebilmişim diye düşünecek. beni en çok düşündüren de onun yaşayacağı üzüntü. ben hatamın bedelini çekmeye razıyım ama ona bişey olmasın yeter ki..

Bence korktuğunuzu belli etmeyin,çünkü korktuğunuz belli ederseniz daha çok üstünüze gelir..Ayrıca bencede eşinize söyleyecek birisi kesinlikle bu şekilde şantaj yapamaz hem nasıl söyliyecek en yakın arkadaşına karınla yatmak istedim ama bana boyun eğmedimi diycek..hem eşin sormazmı sen nerden biliyosun benim karımın bakire olmadığını diye? Bence bu kişi bunları mutlaka düşünmüştür..Sadece gözünü korkutmaya çalışıyor belki bir işe yarar diye düşünüyor bence ne koparsam kardır hesabı ...
Korkmadığını belli et bence iştende ayrılma ayrılırsan o kişi korktuğunu anlayıp daha çok üstüne gelebilir ve iş dahada çirkinleşebilir

ne güzel çözüm yolları bulmuş arkadaşlar ama ..
Bence arkadaş terkedilmeyi haketmiş çoktan.
Evli bir kadın sosyal paylaşım sitesinde eski erkek arkadaşını buluyor.
Sohbet etmek için arkadaş olmaları lazım arkadaş oluyorlar.
Hadi oldular naber,havalar sular nasıl mevzusundan konu nasıl oluyorsa seviştikleri günlere geliyor.
herhalde eski sevgili "ahhh nasıl gecelerdi,ne güzel sevişmiştik" diyor,eski sevişmeleri anlatıyor..
konu sahibi de çok mutlu eski günleri hatırlıyor ahh ne güzeldi ayy niye olsa da sevişsek.
sonra iyi günler dileyim kapatıyor sohbeti.
biz de bu kadına yardımcı oluyoruz öyle mi?
patronun senin eski sevgilinle ettiğin sohbetin seviyesinden ne var benimle de yatıversin diye düşünmüş
kendince haklı.. ne var bunda evli bir kadın eski sevgilisiyle bu tip sohbetleri yapıyorsa patronla da yatabilir bence,bu izlenimi bırakması gayet normal.çok çok uç bir durum yok burda. eski ilişkin olabilir ya şimdi ettiğin eski seks sohbetleri?
şimdi bırak "amaaaa litfen yargılamayın,sizin de başınıza gelebülürrrr" diye vızırdanır.
benim başıma gelmez kardeşim evliyim,kocama da aşığım nette seks sohbeti yapacak aşağılıkta bir insan da değilim.
siz arkadaşa yardım etmeye devam edin.. edin ki bir daha ki seks sohbetinde içi rahat olsun .

Canim niye oyle dusunuyorsun ki bu olayin benzeri benimde basima geldi.Benimde eski erkek arkadaslarim bazen beni buldu kimisi ekli bile listemde ama beni hic rahatsiz etmez arada konustuklarim bile oluyor. Herseyi kotuye yormamak lazim. Benim ilk beraber oldugum ve ciddi iliskimde de evet konu oraya geldi ... ama kimse bunu oyle aman ne guzelde sevismistik diye dile getirmez, Benim eski erkek arkadasim yapmadi en azindan. Sadece ben senin ilkindim pisman misin unuttun mu beni vs diye vizirdadi,,,, cunku evlenebilecegim ihtimalini vermiyordu sanirsam surpriz oldu. Yani uzaktan bakinca oyle yargilamak cok kolay ama olaylar baska bir dogrultuda gelisiyor olabilir onu ancak konu sahibi bize aciklar. Bazen kulaga garip gelsede boyle diyaloglar yasanabiliyor. Ha bu arada benim eski erkek arkadasimda bana saygisi olan biridir asla oyle tehdit , santaj durumu olmaz. Iste bunuda her erkek beceremez. Kendini dusuren cok erkek var cunku.

eşime sordum ben :) aldığım cevap beni daha da şaşırttı ...değil ilişkiye girmek yüzüne gözlerine bakınca bile anlar bir erkek , hatta yürüyüşünden bile belli olur dedi :53:

Yok canim artik esinde abartmisda abartmis... kimsenin alninda bakire veya bakire degil yazmiyor. Erkekler cok duz mantik iste coguda afedersin cok cahil...gerizekali bi erkek arkadasim vardi vajinaya bakaraktan goguslere bakaraktan guya bi insanin bakire olup olmadigini anlayabilcek kapasitede oldugunu saniyordu arkadas. O gerizekaliyi o gun orda birakip arkama bakmadan kactim. Dusun artik sen gerisini. Oyle uzaktan bakmayla, yurusunden anlamaya calismakla, saciyla basiyla bu isler belli olmaz. Al bak en guzel ornek Adriana Lima evlenene kadar bakireydi ve hatun sex bombasi gibi kim der ona bakire. Ayrica vajinanin seklinden anlamak diye bir durumda soz konusu degil. ANCAK doktor kontrol edip muayene ederse anlayabilir. Ciplak gozle disardan belli olcak bisi degil bu.Bende bakire degildim evlenmeden kimse alnimdan okumadi bakire olmadigimi.Insanin hayatinda biseyde degismiyor ki onceden napiyorsan onu yapiyorsun. Simdi pek cok bakire kiz var masallah en acik seyleride giyebiliyor,tavirlarida suh ama hala bakire olabilirler veya cok kendi halinde normal gozuken biride bakire olmayabilir. Bu oyle uzaktan bakmakla anlasilmaz!

ayrıca bi bayanın bakire olmadığı yürüyüşünden nasıl anlaşılıyormuş acaba ?? hayatımda ilk kez bu kadar saçma ve gereksiz bişey duyuyorum yani.. bundan sonra erkekler yürüyüşünden anlasınlar o zaman bakire olup olmadığını ona göre seçsinler eşlerini..

Konu bekaret değil... (kim kimle ne yaşarsa yaşar, kocası kabullenmişse kimseye eleştirmek düşmez)
Konu kimle ne yaşadığında değil... (eski sevgilinle yaşadıklarında sadece seni ilgilendirir kocanın bilmesi gerekmez hangimiz geçmişimizi eşlerimize anlatıyoruzki? hem ne gerek var.. ne bana anlatsın ne ben anlatayım.. )
Konu evliyken eski sevgilinle girdiğin diolog ve bundan yüz alan arsız patronun.. orada durman bence hata üstüne hata.. erkekler herşeyi anlamak istedikleri gibi anlarlar. sen orada durdukça senden yüz bulup mobbinglerini arttıracak..

Canim niye oyle dusunuyorsun ki bu olayin benzeri benimde basima geldi.Benimde eski erkek arkadaslarim bazen beni buldu kimisi ekli bile listemde ama beni hic rahatsiz etmez arada konustuklarim bile oluyor. Herseyi kotuye yormamak lazim. Benim ilk beraber oldugum ve ciddi iliskimde de evet konu oraya geldi ... ama kimse bunu oyle aman ne guzelde sevismistik diye dile getirmez, Benim eski erkek arkadasim yapmadi en azindan. Sadece ben senin ilkindim pisman misin unuttun mu beni vs diye vizirdadi,,,, cunku evlenebilecegim ihtimalini vermiyordu sanirsam surpriz oldu. Yani uzaktan bakinca oyle yargilamak cok kolay ama olaylar baska bir dogrultuda gelisiyor olabilir onu ancak konu sahibi bize aciklar. Bazen kulaga garip gelsede boyle diyaloglar yasanabiliyor. Ha bu arada benim eski erkek arkadasimda bana saygisi olan biridir asla oyle tehdit , santaj durumu olmaz. Iste bunuda her erkek beceremez. Kendini dusuren cok erkek var cunku.

missplayfull..
eski erkek arkadaşım beni facebook'dan bulsa eklese katiyyen kabul etmem.
birşeyler yaşanmış bitmiş tükenmiş ve ben başka bir adamla yuvamı kurmuşum.
bana göre bu davranış ne bir kadına ne bir erkeğe yakışmaz kaldı ki siz cinsel olarak da ilişkiye giriliş bir eski erkek arkadaşı örnek veriyorsunuz.
Benim hayata bakışıma ters.. İş arkadaşımla ,okul arkadaşlarımla vs gayet rahat sıcak bir şekilde konuşurum görüşürüm.ama eski sevgilimle biz yatmıştık ama sen nasıl koca buldun hıı türünde bir sohbet inanın midemi bulandırmaya yetiyor.
Sizin de eski sevgilinizle senin ilkindim ne oldu sorun oldu mu pişman mısın vs sohbeti çok çok özür dilerim ama bence korkunç.yobaz diyebilirsiniz örümcek beyinli de diyebilirsiniz ama bence çok seviyesiz bir sohbet.. ne gerek var? kadını da erkeği de küçük düşürücü bir sohbet ortamı kendimi öye bir ortama asla sokmam.Mecbur musunuz bu sohbete,evliliğe uygun mudur,eşiniz eski kız arkadaşıyla seninle yatmıştık sen de şimdi kocanla mı yatıyorsun ee daha daha ne var ne yok dese ne hissedersiniz..
Evli bir kadın eski sevgilisini sosyal paylaşım sitesinde neden ekler? Amaç nedir..
Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum .. ben cevap veremiyorum..

Eşiniz sizinle dalga geçmiş sanıyorum.
Ya da gözünüzü korkutmak istemiş biz erkekler bir kadının namusunu gözünden anlarız türünde.
Gerçek dışı bir açıklama olmuş,bütünüyle erkek egosuna hitap eden bir açıklama.

Bana görede yapılan çok yanlış eski erkek arkadaşla görüşmek ama arkadaş zaten hatasını kabul ediyor ve bu korkunun ona bir ömür yeteceğıni düşünüyorum..sadece bizden ne yapabilirim diye destek bekliyor..ahkam kesen arkadaşlar ben her zaman söylerim yarabbim büyük sözüme tövbe diye..bence kimse büyük konuşmasın herşey herkesin başına gelebilr.

fatmagulun sucu ne'deki mukaddes yengeye benzettim sizi. baska biriyle iliskiye giriyo, hamile kaliyo, ama o onu terk edince saf bi adamla evleniyo. kocanizin kabahati ne? bosanin ne halt etcekseniz edin yaa.

benim buraya yazma sebebim de kimseden ahlak dersi (!) almak veya bunları tartışmak değil.. neyin ahlak dışı olup olmadığını ben de biliyorum.. yaşadığım durumu birilerinin onaylayıp onaylamaması da beni ilgilendirmiyor açıkçası. herkes kendi yaşamından mesul. ben sadece içinde bulunduğum durumdan kurtulmak için objektif bakış açılarıyla çözüm yolu bulmak istiyorum.. ve şu an inanın kendimden çok eşimin düşeceği durumu düşünüyorum. onun üzülmemesi için ne yapabilirim benim derdim o.

evet çok fazla hata var ama şu an ne yapılabileceğini konuşmamız lazım.
bence en doğrusu herşeyi eşine anlatman. şu an söyleyemem demişsin ama ilerisi de daha kötü olabilir.
ya durumdan kurtulucam derken daha fazla yalana batarsan. hadi diyelim bir şekilde sıyrıldın işten ömür boyu da bunun korkusuyla yaşanmaz ki.yalanlar üzerine kurulu bir evlilikte de ne kadar mutlu olabilirisin. elbette en doğru kararı sen vereceksin kendin için ama ben eşinin tüm doğruları bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Allah yardımcın olsun.

kesinlikle hemen işten ayrılın sakın ama sakın o adamın şantajına boyun eğmeyin lütfen.herşey daha kötü olur.

işinden ayrıl canım. kocana da patronunun ne pislik bi adam olduğunu anlat bence.
eşin ona değil sana inanacaktır neticede. eski erkek arkadaşınla yaşadıklarını umursamıyor olabilir eşin, o yüzden üstelememiştir bence ilk gecenizde. ama sen açık ol

Back
X