şantaj...

ya onlara gerek yokki msn şifresini kırmışsa facedeki yazışmalar zaten mail olarak geliyorya bildirim şeklinde msn adresine

tabi yaa :28: internet cafelerde ki gibi

Evet aynen öyle işte..

o nasıl oluyor:30::26:

XP ise bağlantı kurulabilir , ağ bağlantısı kurulabilir, çalıştır bağlantısı kurulabilir. Uzaktan bilg. her türlü işlem yapılabilir, kontrol edilebilir, kilitlenebilir v.s. Sanki o an o bilg. sizin karşınızdaymış gibi.

Ayrıca hemen hemen her şirkette bir ana pc vardır; tüm bilg. kontrol edip ana verileri kaydeden.
....

HER ZAMAN HER YERDE USTUNE BASA BAS SÖYLÜYORUM. Çalışan kişiler işyerinde kendi özel face, msn, mailllerini açmasınlar.. Hem bilgiler görülüyor, hem şifre kaydeliyor.

Bu yüzden şirket mailinden başka mail açılmamalıdır..

Ayrıca forumlarda da her türlü bilgiler kaydolur. Ip taraması ile o bilg. ulaşabilecek kadar bilgi kaydoluyor forum ortamlarında.

Yani bilg ı iyi. kullanmayı biliyorsa kişi yapamayacagı şey yoktur.

ya onlara gerek yokki msn şifresini kırmışsa facedeki yazışmalar zaten mail olarak geliyorya bildirim şeklinde msn adresine

Msn şifresi kırıldığı vakit o şifreyle karşıdaki birdaha giremez.Hala girebildiğine göre kırılmamış.

ben tuysorunu ysam, bu konu da fake.. neymis de seninki esnektir demis. var mi boyle turk erkegi allah askina. en genisi bile iskillenir en azindan. cok film izlemissiniz siz galiba.

ayrica erkekler sadece kana bakmiyor. ilk iliskimizde dar olan vajina, ilk iliskiden sonra genisler. erkekler burdan anliyormus zaten.. kan man hikaye. dolayisiyla sizin hikaye de..

ben tuysorunu ysam, bu konu da fake.. neymis de seninki esnektir demis. var mi boyle turk erkegi allah askina. en genisi bile iskillenir en azindan. cok film izlemissiniz siz galiba.

O sizin söylediğiniz erkek tipleri çok az kaldı.. Bekaret sadece lekeyle anlaşılmaz.. Bu şekilde düşünüldüğü için yıllarca namus davaları görüldü..Artık erkekler bilinçlendi, akıllarına ilk gelen k.lekesi olmuyor.

O sizin söylediğiniz erkek tipleri çok az kaldı.. Bekaret sadece lekeyle anlaşılmaz.. Bu şekilde düşünüldüğü için yıllarca namus davaları görüldü..Artık erkekler bilinçlendi, akıllarına ilk gelen k.lekesi olmuyor.

sonra ikinci mesajimi yazdim yani genislikten falan anliyolar artik. yani nasil bir erkek, bi kadinin bakire olup olmadigini anlayamiyor? ya da ilk iliskisi esiyle oldu ha o olabilir.....

sen hatayı en başından yapmışsın keşke en başından gizlemeseydin eşinden önce başkasıyla birlikteliğin olduğunu neyse madem yapmışsın bir hata ikinci hatada geçmişinde gizlediğin birşeyler varken neden sosyal paylaşım sitelerine üye oldun hadi onuda geçtim o iğrenç insanla neden muhabbet ediyorsun neyse olan olmuş senin yazışmalarını nereye kaydetmiş kendi bilgisayarına kaydetmişse silme imkanın yokmu bence sosyal paylaşım sitelerindeki üyeliklerini acilen iptal et msn ini şifresini değiştirip iptal et patronun konuşmayı nereye kaydettiğini anlayamadım ama eğer iş yerindeki bilgisayara kaydettiyse tüm bilgisayarları çökertirsen bilgiler silinmiş olur sonra elinde delil olmazsa söylesede inkar edersin yada patronunu karısına söylemekle tehtid et benim evliliğim biterse seninkide biter de

sen eşim öğrenirse kesin boşanır benden dediğin için biraz ilginçte olsa böyle seçenekler sundum ama tabi en doğrusu olayı eşine tüm gerçekliğiyle anlatman o adamın iğrenç tekliflerine boyun eğme sakın

Evet sadece kanla değil sonuçta bizler ilk kez birlkte oluyoruz ama erkekler evlenmeden önce bir çok bayanla oluyorlar farkı anlarlar. Bir bakirenin kanı değil darlığıda vardır tabi. Erkekler bunu anlarlar. Dediğim gb walla en güzeli ilk geceye saklamak kendini.

sonra ikinci mesajimi yazdim yani genislikten falan anliyolar artik. yani nasil bir erkek, bi kadinin bakire olup olmadigini anlayamiyor? ya da ilk iliskisi esiyle oldu ha o olabilir.....

Anlar ama k. lekesi görmedi diyede yargılanmaz bir insan..Bunu demek istedim. Bunu yapan erkek cahildir benim gözümde.
Evet o mesajınızıda okudum, o konuda bilgim yok.

Anlar ama k. lekesi görmedi diyede yargılanmaz bir insan..Bunu demek istedim. Bunu yapan erkek cahildir benim gözümde.
Evet o mesajınızıda okudum, o konuda bilgim yok.

evet yanlis yazdim 2.mesaji yazmak istedim aslinda da silemiyoruz ya mesaji. yani bu konu fake. esinin anlamama ihtimali, ancak bu kadinla girdigi iliski ilk iliskiyse mumkun olabilir. obur turlu imkansiz. kesin anlar yani, demek istemistim

patron gelmeden önce git iş yerine,sabah erkenden..

laptop mu,kasalı masa üstü pc mi bilmiyorum ama,al götür bilgisayarları bir tamirciye..
sadece format atılması yetmez diye biliyorum..
sen en iyisi hard diskini değiştirt bilgisayarların her ikinizinkinin de..
madem patronun yaptığından eminsin,nerde pcler diye sorunca cevabın hazır olur..:47:
yada al ikisini de at denize..

nasıl bu kadar rahat olabildin evlenirken,nasıl saklayabildin gerçeği!
ve nasıl sosyal paylaşım sitesine üye olabilirsin,evli barklı bir kadın olarak.!
ve nasıl eski sevgilinle yazışabilirsin ya!
çok yanlış şeyler bunlar çoookkk!!!

Son düzenleme:
ayrıca eşine bir bahane uydurup,o işten ayrıl hemen..

Allah yardım etsin..

Back
X