şantaj...

yani tam olarak yalan sayılmaz çünkü hiçbişey söylemedim bu konuda ama o da sormadı.. anladıysa da onun sorması gerekmez miydi.. yani belki de duymak istemedi kaldıramayacağı için...

aklıma neler neler geliyor.. ya eski erkek arkadaşımın face adresinden ona ulaşırsa ondan bana dair bilgiler alıp eşime onu gönderirse.. o zaman kendisi de bulaşmamış olacak..direk kaynakla halledicek işini..

eski erkek arkadaşım böyle bi durumda nasıl davranır bilmiyorum belki de beni hala sevdiği için eşimle aramızın bozulmasını ister.. olabilir yani.. off off

bi sakin ol lütfen
patronun ancak şyerindeki bilgisayara casus program yüklemişse her veriyi kaydeder
ayrıca msn plus var mı?
başlat>denetim masası> program ekle/kaldır a gir.program listesinden msn live plus u sil

ya da sana köklü çözüm.işyerine gir.bilgisayarım a tıkla.windows c yi sil.bilgisaayar çöksün

şu an uygulama pc in çökmesin

ve hiçbr eski erkek arkadaşın dötü yemez ki karınla şunu bunu yaptım desin

yani tam olarak yalan sayılmaz çünkü hiçbişey söylemedim bu konuda ama o da sormadı.. anladıysa da onun sorması gerekmez miydi.. yani belki de duymak istemedi kaldıramayacağı için...

Her şey olabilir tabi ama bence bunu kaldıramayacak insan yani bekarete çok önem veren bir erkek susmaz kesnlikle bence saana çok güvendiği için böyle davranmış olabilir

Toplam 33 kullanıcı konuyu okuyor. (31 üye ve 2 ziyaretçi)
Grimsi_ SiYaHinCiM monarosa_22 sese hasretim24 skopca A_L_A sevendays bade_88 talihsizben Mineeee blabla devran_26 hayal43 moon ...nil pnremr LOCA elax almor kurbet pamuk_sekerim zhebani tatlikiwi_ gulsen058 piolin NuR_bojuk yagmur86 winstonlight cemreeylul

Vayy bee 33 kullanıcı konuyu okuyor :53: :42:

önümde bir kutu uyku hapı duruyor ve içip uyanmamak istiyorum şu an.. bu işin içinden çıkamıcam gibi geliyor..

Adamın şantajı lafta kalcak bence.. Çünkü kendini batırcak şantajı ortaya çıkarsa.. Bence vazgeçer şantajdan .. Umarım, inşAllah ...

kız dur sakin ol
kimse cesaret edip eşine anlatamaz
işyerindede sakiin davran.maillere cvp verme

sakin ol ve böyle şantajcılara sakın ödün verme dik dur hiçbir halt edemez o kadar zayıf durma kendini sakın böylelerine kullandırma akılllı ol

arkadaşlar eşim yanıma gelip duruyor. şüphelenmesin. çıkıyorum. umarım bi çıkış yolu bulurum..

desteğiniz için çok teşekkürler..

iyi geceler..

kesinlikle katılıyorum bunuda aklında çıkarma benim eşim yapmaz deme asla

ya erkekler durur drur düşünür anlatabildim mi?
bence eşi deniyo olabilir.o yüzden eşine bi şey söylememende yanlış olur
hiç cvp verme maile,sakın

ayrıca nasıl konuşma kaydeder.ya sen kimin bilgisayarından yazıştın,bi anlasam yol göstereceğimde anlamadım
[/B]

öncelikle bi sakin ol herşeyden önce,çok zeki olmalısın:45:

1 eşin evlendiğiniz zaman bu zar olayını sormadıysa,üstünde durmadıysa önemsemiyor demektir

2 bu patron konuşmaları nasıl okumuş onu anlamadım:44:casus programı yüklemiş olabilirde gerçi

3 korktuğunu asla belli etme ve o işten ayrılma

4 dahada iş yerinden face,msn açma hatta bu siteyide açma açtıysan bile sil geçmişi zor bişiy değil

5 dahada onun yazdığı maillere cevap verme

kolay gelsin şimdiden...

Komuşmayı şöyle kaydeder ; hermen hemen her şirkette bütün bilgisayarları takip eden bir sistem var. Sen hangi sayfayı açarsan aç , bilg1 bil2 bil3.. v.s şeklinde ana bilg.dada açılır..

Tabiiki işten ayrılmayacaksınız. Ve asla patronla bu mmuhabbete girmeyeceksiniz..Sizin telaşlandığınızı görürse daha çok üstünüze gelir.. Madem asla söyleyemem diyorsunuz mecburen sıyırma yollarına bakacaksınız ki ''Kurtuluş doğrudadır..''

'' Benimle birlikte olmazsan eşine söylerim '' şeklinde yazdığı mail sizin elinize geçen en büyük gaf..

Adamın sizde gözü olmasa böyle bir mail atmaz. Buda sizin için bir avantaj.. Eğer söylerse eşinize ki ASLA SÖYLEMEZ , COK EMİNİM. Sizde bu konuşmaları kim yaptı bilmiyorum, haberim yok. Ana bilg. onun elinde , bunu teklif eden bir adam herşeyi yapabilir v.s diyeceksiniz..

Böyle korkarsanız herşey dahada karışır daha çok üstünüze gelir.

Arkadaşım durumun çok zor allah yardım etsin. Öncelikle şunu söylemek istiyorum her ne kadar artık önemsenmiyor densede Türk toplumunda bekaret hala çok önem taşıyor. Bu forumu takip eden genç kızlar varsa arkadasımızın yaşadıgı örnek olsun nasıl olsa evlenirim diye güvenmeyin. Bakın neler oluyor. Bende şu an evlilik aşamasındayım ama kesinlikle beraber olmam gün olur devran döner ne olacağı belli bu hayatta. Bir laf var bey beyliğini vermiş kız kızlığını vermemiş diye.

Ama olan olmuş artık sana önerim sakın adamın şantajlarından korkupta yakınlaşma! O yapacağın en büyük hata olur. Eşine anlatma diyenler var yada eşin seni deniyor diyenler. İkiside olabilir öncelikle kaç yıllık evlisin yeni ise kan gelmedi diyorsun deneyedebilir. Ama sakın sakın mailleri silme! Ben olsa eğer patronun yaptıgından eminsen onunla konusurdum sadece benım değil onunda yuvasının yıkılacagını soylerdım. Hala dvm ederse eşime boyle boyle bana bunu teklıf ettı derdım. Hiç bir yalan sonsuza kadar saklı kalmaz her gun her gece bunun kuskusuyla yasamakta kötü birşey. Sende onun sana yolladıgı maıller onun eşine göndermekle tehdıt et. daha onceden varmıydıkı bu adamın sana ılgısı?

öncelikle bi sakin ol herşeyden önce,çok zeki olmalısın:45:

2 bu patron konuşmaları nasıl okumuş onu anlamadım:44:casus programı yüklemiş olabilirde gerçi

...

Uzaktan bilgisayara girilebilir. Herhangi bir program gerekmiyor.

Back
X