Ardiana Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2014 36 15 8 9 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ardiana #1 kızlar selam. malum bir sürü sitelerde sansür var ama sansürü aşıp bazı bilgilere erişmem gerekiyor. teknolojiye çok haşır neşir değilim bana şöyle biri çocuğa anlatır gibi anlatsa )((((
kızlar selam. malum bir sürü sitelerde sansür var ama sansürü aşıp bazı bilgilere erişmem gerekiyor. teknolojiye çok haşır neşir değilim bana şöyle biri çocuğa anlatır gibi anlatsa )((((
harehare Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu :( tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2013 543 356 73 9 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ardiana #2 Ayh başka topiğine yazmışım allah beni: Canım google'da DNS ayarları değiştirme yazıp bulabilirsin resimli anlatım olur en kolayı senin için o.
Ayh başka topiğine yazmışım allah beni: Canım google'da DNS ayarları değiştirme yazıp bulabilirsin resimli anlatım olur en kolayı senin için o.
sanguine26 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 654 813 303 10 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ardiana #3 Chrome kullanıyorsan zenmate yazıp kurabilirsin. DNS değiştirmek normal bağlantında sıkıntı yaratabilir. Ama o da işe yarar tabii.
Chrome kullanıyorsan zenmate yazıp kurabilirsin. DNS değiştirmek normal bağlantında sıkıntı yaratabilir. Ama o da işe yarar tabii.
Ardiana Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2014 36 15 8 11 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ardiana #4 melis deniz .!.: Chrome kullanıyorsan zenmate yazıp kurabilirsin. DNS değiştirmek normal bağlantında sıkıntı yaratabilir. Ama o da işe yarar tabii. Genişletmek için tıkla... zenmate'e güvenmeyin diyorlar şimdilik purevpn diye bir program var onu deniyorum açıldı siteler
melis deniz .!.: Chrome kullanıyorsan zenmate yazıp kurabilirsin. DNS değiştirmek normal bağlantında sıkıntı yaratabilir. Ama o da işe yarar tabii. Genişletmek için tıkla... zenmate'e güvenmeyin diyorlar şimdilik purevpn diye bir program var onu deniyorum açıldı siteler