Şanssızlık mı kader mi?

:)) çok teşekkür yaa moral verdin...kendimi cok şanssız ve tek istenmeyen kişi olarak görmeye başladım çünkü ne bileyim...doğu dediğim güneydoğu da benim meslek oraları kaldırmaz...aslında aynı sektördendik, orda kendi işini kurdu ama aileden ayrılmam demesi bana cok kapalı fikirli gelmişti...neden yani bu inat...hem aileme de 1000km falan uzak olacaktım...

Malesef zor işte....yine tanısıyorum netten ama yine hep ayrı arıza cıkıyor

Ne guzel ki sevgi kirintilariyla yetinmek ugruna hayatini mahvetmemissin, mantiginla dusunup hep bitirebilmissin. Ayrilirsam ve hayatima biri girmezse, yalniz kalmak istemiyorum gibi korkularla iliskiyi bitiremeyenler de var.
Simdiye kadar karsina cikan tiplerden etrafta cok var. Hep benim nasibime mi dustu diye kendini suclama. Okadar cok ki etrafta karsimiza cikmama olasiligi dusuk. Inan boyle tiplerden biri hepimizin nasibine dustu. Hepimiz buna benzer seyler yasadik. Kismetin vakti gelince seni bulacaktir, umitsizlige dusme. Bir arkadasim gecen sene evlendi cok mutlu, su an 47 yasinda. Yaşım gec artik falan diye dusunme. Hayirlisini dile hep.

Şanssızlık degil kesinlikle,bir cok kadının başına gelenler senin de başına gelmis ama sen göz yummamışsın. Simdi o kadınların kocalari, sevgilileri var bu karakterlerde ,sen yalnızsın ama inan daha şanslı ve daha akıllısın bence...

Uzulmeyin eğer o kişilerden biriyle evlenseydiniz sonradan birde çocuk olunca ayrılmanız zor olurdu o yüzden Rabbim in bir bildiği vardır ınşallah karşınıza işte bu diyeceğiniz birini cikarir

En çok nişanlımdan ayrıldıgıma pişman olur gibi olmuştum..cok sancılı oldu gelinlik alınmışken ayrılmak ama aradan 10 yıl geçti cok iyi biyerde çalışıyordu ve işten atılmış..birdaha iş bulamayacak şekilde atılmış hem de

Gecmisteki yanlis insanlari bosverin. Siz yolunuza devam edin. Bizi uzenler de olacaktir, mutlu edenler de. Hayatimiza giren herkes sonsuza kadar kalacak diye birsry yok. Gorevini yapani evren alip baska bir yere koyuyor. Kalmasi gerekenler de kaliyor. Kismette kim varsa sizi bulur merak etmeyin.

çok üzüldüm
Allah bahtınızı açsın dilerim...

Kısmetim umarım yapayalnız yaşlanmak değildir

Sonuncuya kadar çok doğru hareket etmişsiniz. Keşke sonuncu ilişkinizde bu kadar uzatmasaydınız. Herşeyin hayırlısı, onlardan biriyle evli olup dert anlatıyor olabilirdiniz.

Sonuncuya kadar çok doğru hareket etmişsiniz. Keşke sonuncu ilişkinizde bu kadar uzatmasaydınız. Herşeyin hayırlısı, onlardan biriyle evli olup dert anlatıyor olabilirdiniz.

Evet uzattım..Çünkü hem sevmiştim hem de iyi yönlerini kolay kolay kimsede bulamam dedim ama yanılgı içindeymişim....1 ay oldu hala acı çekiyorum aslında...2 türlü acı hem ayrılık acısı hem de neden hep boyle diye...5 yılın alışkanlığı da cabası...
Ama güçlü oldugumu da düşünüyorum..O da pişman olacak elbet

Bence o 5 senelik adamla boşuna vaktinizi harcamışsınız.

Şöyle bi psikolojiye bürünmüşsünüz, 5 sene için size güzel davranmayan iyi şeyler hissetmediğiniz ve kendinizi değerli hissettirmeyen birine siz katlanmışsınız. Sanki, onu seviyorum ve seviyorsam beni değersiz görmesine de katlanırım gibi bi psikolojiye girmişsiniz istemeden.

Doğal olarak da, kendinizi şu an hiiiç umutlu hissetmiyorsunuz. Benden daha tecrübelisiniz. :) Daha çok şey yaşamışsınız. Bunu bir öneri olarak alabilirsiniz ama size, birisi kendinizi değerli hissettirmiyorsa o kişiyle 1 saniyenizi bile harcamayın. Çünkü böyle yıllarınızı verince daha da kötü bi psikolojiye giriyorsunuz.

Seviyordum diye görmemezlikten geldim, gibi cümlelere başvurmayın artık. Kendinize üzülmeyin, acımayın. Tam tersi yaşadığınız tecrübelerle biraz daha mutlu olun.

Sevmek sevilmek insanı mutlu hissettiren şeyler ama kesinlikle ben mutluluk kaynağı olduğunu düşünmüyorum. Bi insan mutsuzsa, sevilse de mutsuz olur. Önce kendinizi sevin, önemseyin. Yine aşık olun, yine üzülün, ama birisi size değer vermiyorsa vaktinizi hiç harcamayın. Bırakın gidin.

kendinizi geliştirmeye çalışın. :) Bence her şey şanstır. Gezin, tozun, eğlenin, doğa aktivitelerine katılın, turlarla gezin, bir sürü çevre ve insanla tanışırsınız. :)

Gezmrk tozmak tur yeterince yaşadım artık sadece hayat arkadası istiyorum

Çok ciddiyim eğer fırsatınız ve imkanınız varsa direkt araştırın, tur ve gezi var mı yakın zamanlarda gidebileceğiniz şehirlerde bi araştırıp bakın. Kendinize heyecanlar yaratın, yeni insanlarla tanışmak, yeni yerler görmek gibi :) Valla ben en son yedigöllere gitmek istedim 125 tl imiş günü birlik tur :) Şu zaman harika bir yer. Tavsiye ederim, biz gidemiyoruz sevgilimle siz gidin gezin, harika bi yer. Açılırsınız, kafa dağıtmak yormak iyi şeylerdir :)

Şansınız kapalıymış cidden
Üzüldüm okurken
Ama hep Hatalı seçimler yapmışsınız sanki o da var biraz.
Biraz da kader ...
Inancınız varsa dua edin doğru kişi çıksın diye
Çıkmazsa da çok evlilik endeksli yaşamayın.
Çünkü bazı Şeyler çok istediğimizde inatla olmuyor.
Allah yolunuzu açık etsin.

Neden hatalı seçim yapmışım anlamadım? Karsıma cıkanlar hemen gercek yuzunu gostermedi sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…