hissetmedim ama bu ay rahim flimine odaklanmıştım,gün hesaplamadım,yalnız son 1 haftadır göğüslerim özellikle sağ göğsüm çok ağrı yaptı ucu resmen içinde yara varmış gibi ağrıdı,son 2 gündür su gibi akıntım var günlük ped bile yeterli gelmiyordu.geçen hafta kasık ağrım oldu fazla ama 2 gündür belim ağrıyordu çok hareket ettikçe dün adet günümdü olmadı bu sabahta belirti yoktu adetim için oturduğumuz sitenin karşısında eczane var eşime markete gidiyorum diye ondan önce çıktım test aldım işyerine geldim test yaptı daha 1.çizgi oluşurken koyu 2.çizgi hemen oldu çok şaşırdım elim ayağım titredi...şuan bir garibim şaka gibi çekmeceyi açıp bakıyorum gerçekmi diye....allaha şükürler olsun bu ay hiç ummuyordum işyerinden bile perşembe günü rahim flimi için izin aldım.şimdi pazartesi kan tahliline gidicem asıl orada belli olacak değerlerden...allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın...demekki hamileliğe odaklanmamak gerekiyormuş.dayanamadım eşimi aradım baba oluyorsun dedim bir anda o da "na-na-nasıl aaaaa değerin kaç kim baktı bende bakayım diye saçma sapan sözler söyledi
" sonra kendine geldi iyi oldu sabah sabah şok etkisi yarattım...