- Konu Sahibi nagihan_14
-
çok şükür bişe demedi canım ama inşallah değişen bişe olmamıştır, rahim filmi nasıl oluyor zor mu? ultrasondan farklı olarak ne görüyor?
inan en ufak bi bilgim yok ama sanmiyorum aci versin anlik biseyolabilir belki benim kardesimin karisida 5 ay once falandi dis gebelik gecirdi sonra cift rahim teshisi kondu alttan baktilar tek rahim gibi yani giris tek ama icerde rahim iki gibiymis artik nasil oluyorsa biz cok uzulmustuk gecen ay flim cekilecekti adetinin olmasini bekliyordu ama olmadi bi turlu sonra test yapti hamile cikti =)) sukur kesesinide gordu kalp atislari icin bu hafta gidecek dr a =))) inss sizede bir surpriz olurda hic ugrasmadan saglicakla alirsiniz bebislerinizi
benm de alttan bakıldı o rahim filmi mi oluyor acaba? Uzunca bişeyle bakıyo o mudur? Kızlaar bilgisi olan yetişsin
rahim filmi rahmine bir şırıngaya benzeyen tabanca var onla sıvı veriyorlar ve o sıvının kanallardan geçip geçmediğine bakıyorlar.sıvı kannalrdan geçerse problem yok tüplerin açık anlamında eger geçmezse tıkalı yada yapışık anlamda canım.
benm de alttan bakıldı o rahim filmi mi oluyor acaba? uzunca bişeyle bakıyo o mudur? kızlaar bilgisi olan yetişsin
canim o kamera vajinal ultrason oluyor yani ustten baktiklarinda bagzen saglikli sonuc olunmuyor yakin takip icin onu kullaniyolar ben dr kontrollerimde hep onunla bakarlar alttan yani inss korkugun seylerden emin olursun tatlim inss ikinci melegini kucagina alirsin =))
benm de alttan bakıldı o rahim filmi mi oluyor acaba? uzunca bişeyle bakıyo o mudur? kızlaar bilgisi olan yetişsin
Yarın en geç ctesi olması lazım canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?