- 21 Temmuz 2009
- 423
- 12
memnun oldum azimecim.
bende memlun oldum yasemin di adın dimi geçmiş sayfalarda sölemiştim die hatırlıyorum ama yanlışda olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
memnun oldum azimecim.
memnun oldum azimecim.
memnun oldum azimecim.
memnun oldum azimecim.
topıgın ılk annesı nasılsın bakalım bebıs nasıl kalp atıslarını nezamn duyacaksın ?
bende memlun oldum yasemin di adın dimi geçmiş sayfalarda sölemiştim die hatırlıyorum ama yanlışda olabilir
topıgın ılk annesı nasılsın bakalım bebıs nasıl kalp atıslarını nezamn duyacaksın ?
darsı başmza en kısa zamanda inşallahh :)))))))
azimecim kaç kez memnun oldun öle bana birsürü mail geldi :)))))))))
bi sayfayı doldurmuşum :d bi ara internet gitti gitmiyo die defalarca gönderdim ama gitmiş napalım idare edin :)
farkettm cnm :)) bndede oldu :)) hatta buda gebelik belirtisi :)) ikimzde hamileyiz :))
ben yine hamile kalamasmda bu ayda şizofrenym snrm :)
bu ay takmıyorum Zaten diete başladım bakalım kısmet :)) bu duygudan uzaklaşmam gerek ne kendimi dinlicem ne belirti aricam nede ovulasyon testlerimi kullanıcam artık verdim kararımı bu son karardırrr
harikasın :)) 1.20 kan değerim çıkdı.ama bazılarınınki yükselmş daha öncedende sürekli0.1 çıkardı diye ( hayrlısı olsn
harikasın :)) 1.20 kan değerim çıkdı.ama bazılarınınki yükselmş daha öncedende sürekli0.1 çıkardı diye ( hayrlısı olsn
merhabalar formunuzun sonuna yetıstım benımde batım yarın beklıyorum bakalım benımde 4 yasında bır oglum var sımdı ıkıncıyı ıstıyoruz 3-4 aydır denıyoruz benım oglumda 2 yıl sürmüştü hamıle kalmam esımde sperm sayısı düşüklüğü vardı 3 asılama gecırdım olmadı sonra dogal yolla kaldım şimdi nekdar süre bılmıyorum hamıle kalmak umutla yarını beklıyorum uamrım gelen gıden olmaz:)
ama bu çok düşük bir değer değilmi ?
hasta oldum cnm :)) ovulasyn siprşi vercm beraber başlayalım :))