Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emınmıısn?? canım benim hayırlısı ben cokk umıtlenmıstım amaa belırtıler aynı hemen hemen.mayıs'a beklıyorum ınsalahh hadı bakalım emelcımm.sakın uzme tatlı canını dua edelım hepbırlıkte...
emel sıkma canını rabbim hayırlı zamanda verecek inş demekki daha zamanı gelmemişbenimde kahverengi akıntım başladı umudumuz mayıs ayı olsun inş.anestek rabbim saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasip etsin inşş
günaydın kızlar nasılsınız
1.5 yıllık evliiyim çikolata kistim var dr bi sene dene olmazsa gel dedi ama 11 ay oldu tık yok üzülmeye başladım yani gelecek ay bana dr yolu görünüyor senin sıkıntıın ne
kızlar degerım 40,07 ye yukselmısss cokkk mutluyummmmm 2 gun once 13,57 ıdı. Rabbım tum ısteyenlere versın ınsallahhh vee onemlı olan kesenın olusmasıı(
sağol canım benım. Allah razı olsun.rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın
kızlar bn ovulasyon testi almaya karar verdım cok olumlu oldugunu duydum kullann varmı
kızlar bn ovulasyon testi almaya karar verdım cok olumlu oldugunu duydum kullann varmı
canım ben kullandım bu ay ama tutturamadım. ovulasyonu gününü yakaladığım halde. gittigidiyordan aldım. en uygun orda buldum eczanelerde 5 adet olan 30lira gibi. ben 26lısını 29 lirayamı ne almıştım. bilgin olsun. bu arada adet olmana üzüldüm. kısmet artık benimki bitmek üzere (( mayısta görüşelim :))
28 nisanda adet olmam gerek 4 gün kala idrar testi yaptım dayanamadım yne çıkmadı çok üzüldüm.
beyaz akıntım sürekli var göbeğim çıkdı kasık ağrım oluyo hatta rüyalarma giriyo bebeğim pskoljimmi bozuldu ne ya... ((
çok istiyrm bu aydan çok ümtlydm blmyrm..
dün bi arkdşn yazdığını okudum ondan çok ümtlndm aslında adete 4 gün kala yapmış çıkmamış adet günndede yapmş çıkmamş.ama gebelik belrtileri varmş.
adeti 8 gün geçnce çıkmışş ümtlendm işde bende mutsuz mutsuz beklyrm
hayırlısı diyorum ama üzülyrm çünkü bu ay çok yüksekdi ihtmalim
namaz kılarken herkese dua edyrm rabbim istyen herkese versin aralarnda benide ayırt etmesin diye..