- 21 Temmuz 2009
- 423
- 12
benı gaza getırıyorsunuz heeeeee
bende gelmicem gaza dedim ama dayanamadım yaptımmm. sen bilirsin ama bi dene bea ne kaybetceksinki adet olmadığımız sürece bi umut var demektirrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benı gaza getırıyorsunuz heeeeee
inşallah canımcım senın hıssettıgın gıbıdır ben korkudan yapamıyorum test bı yarın gecsın bakıcaz bakalım dua edın bana
dualarımız seninle hayırlı olsun herşeyden önce. bebiş gelsin bu ay sana:)
alalh cc bu hayırlı gunlerde ısteyen herkeze versın ıns cnm sımdı benım hafıff agrılarım var sımdı ben ısten cıkınca saat 18 da tahlıl yaptırmayamı ıdeyım yoksa pazartesıyı beklıyeyımmı ?
GİT BENCE varsa kanda mutlaka çıkması gerek adete 1 gün kaldı :)) hayırlısı inşllh :))) ii haberler bekliyoruz senden... gelcek inşllh
GİT BENCE varsa kanda mutlaka çıkması gerek adete 1 gün kaldı :)) hayırlısı inşllh :))) ii haberler bekliyoruz senden... gelcek inşllh
malesef polıkılınıgı aradım 16,30 kadar alıyorlarmıs kanı yarın ogle arası ızın almam gerkıyor oda pazartesı sonucu verecek yanı :)
kızlar 4.5 yıllık evliyim ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım iğneyi yaptıralı 1 hafta oldu eşimin biraz sperm hareketliliği düşük bende de tüylenme problemi var onun dışında herşey çok iyi ama hiç olmadı bebeğimiz gerekenleri yaptık şimdi tevekkül sırası inş tutmuştur.
malesef polıkılınıgı aradım 16,30 kadar alıyorlarmıs kanı yarın ogle arası ızın almam gerkıyor oda pazartesı sonucu verecek yanı :)
alalh cc bu hayırlı gunlerde ısteyen herkeze versın ıns cnm sımdı benım hafıff agrılarım var sımdı ben ısten cıkınca saat 18 da tahlıl yaptırmayamı ıdeyım yoksa pazartesıyı beklıyeyımmı ?
eh bea öğrenemicen adet günü gelmeden yani test al ve haber ver lütfen :)
emel düşünüyorsun hala kıs dövecem seni he:))) kokrmaa eger 26 gunde bır oluyorsan zaten gunun gectı yok 28 gunde bır oluyorsan gunun yıne 1 gun gectı:))) kacısın yokkkkk
emel yanıma gel ben senın kanını kendı adıma verırım)) aramızda sır kalsın ama...:))) hemen de cıkarttırırım sonucunu:)) hangı hastanede calıstıgımı ıse soylemem ıcın ozel mesaj at bana:))
anestek dısında hamıle olan varmı ?
gunaydın cnm dun test aldım yaptım ama cıkmadı yok galıba
emellin ve ayıgıt ıkınızın kan sonucunu buyuk bır sabırsızlıkla beklyıorum... bana haber vermezsenız darılırım bakk.