- 11 Şubat 2009
- 1.394
- 159
- Konu Sahibi nagihan_14
canim umarim benim soyledigime takilmadiniz yaa yazdigima pisman oldum evlilik erken olupta bebisinizmi gec kaldi veya siz evliliktemi gec kaldiniz bilmiyorum eger sizi uzecek bisey dedimse hakkinizi helal edin,,,birde hic unutmayin 40 yasinda bile anne olanlar var belki bizimde ikinci cocugumuz 30 yasimizda olacak kimse bilemez allahim bilir ben sadece laf olsun diye soyledim...inss rabbim en yakin zamanda melegini birdaha yollar sana tatlim...
olsun canim herseyin basi saglik inss rabbim tez zamanda sizleride bizleriode sevindirsin benim anneminde benim yasimdayken 3 cocugu vardi yok bacim yok biz gec kalmadik eskiler erken davranmislar haahhaha benim iki arkadasim var 34 yasindalar daha 1 yasinda cocuklari var ve ikinciye 5 yil ara veriyolar dusunsene bi =))) kismet bu isler rabbim ne zaman verirse o zaman gelsin ama saglikla sihhatle gelsin aminnnn
cok haklisin arkadasim herseyin hayirli olanini dilemek lagzim bence rabbim hayirlisi neyse onu versin yeterki saglikta sihhatte versin keske dedirtmesin gercekten herseyde bir hikmet gizli ama biz herzaman aman oyle olsaydi boyle olsaydi zaten bir is olmayinca aglamak kahretmek en buyuk hata allah bizleri korusun inss.....
ivetttttttt bugun geldi hic bisey deilde dunki yaptigim idrar testine acidim yaaaa hahahaaa ama inanirmisiniz regl oldugumu gordugumde icim bi rahatladiki o kadar istememe ragmen bu kirmizi beni neden bu kadar mutlu etti analayamadim birazdaha gayret edersekkk piskoloji falan kalmayacakkkkk
vay cadi vayyy bizimkide gece uyaniyor yaaa hala bitiremedik gece uyanmalari cok mahvediyor beni uykudan kalkmak koca kizi kucakta ordan oraya tasimak birde belimde fitik var dogumda yakalandim perisan haldeyim valla bugunde hastalandim belimden assagiya cekiyolar sanki beniii
niye kırılalım arkadaşım evet geç kaldık ilk hamileliğim devam etseydi 1 ay sonra bebişim kucağımda olacaktı nasip olmadı belki yine aynı sıkıntı olacak bu hamileliğimde rabbim en doğrusunu bilir,ama en büyük hayalim genç anne olmaktı yazılanı yaşıyoruz....üzülecek kırılacak birşey yok