- 22 Kasım 2011
- 120
- 0
- Konu Sahibi nagihan_14
:) evet gördüm evet az kaldın tatlım yaaa bekle bakalım güzel haberler verirsin inşallahhh belki bende haber veririm çifte sevincin katmerli katmerlii :) dün test yaptım çok çok silik bişey çıktı acaba testin kendi çizgisimi çözemedim bir daha yaptım yine aynı ama geçen ay testin azizliğine uğramıştım korkuyorum şimdi hemde nasıl biliyon mı
ılk 5 dk cıkan sonuc genelde kabul edılıyor canım gecen ay bende senın gıbı olmustum yarım saat sonra cıkmıstı yabı dogruda degıldı,,,eger ılk 5 dk ıcınde cıktıysa vardır bıseyler bırde yenıyse o yuzdende tam net olarak cıkmaya bılır kan testı yaptır yokmu cesaretın =))) varsa suanda cıkar zaten,,bende kardesımın karısından haber beklıyorum rahımının ıcınde kası varmıs yanı arada duvar varmıs bu hafta dr gıdıp rahım flmı cektıreceklerdı bır defa dıs gebelıgı olmustu onda anlasılmıstı rahım ıcınde duvar oldugu,,,dun aradım hamıleyım dedı nasıl sevındım ama umarım bu defada husrana ugramayız ınss rabbım herkese ayırlı evlatlar nasıp etsın ınss rabbımmm mubarek aylar gelecek olan ramazanı serıf hurmetıne ınss ya rahman ınss amınnn