- Konu Sahibi nagihan_14
-
Günaydınnnnn
çiçeklerimmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzz bakalımmmmmmmm
herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cama çıkıp derin derin nefes alınnnn miss gibi bu sabahhh iğde kokuyorrrrr :)
günaydın kızlar ben hala adet olmadım biraz önce test yaptım yine tek çizgi adettende eser yok sancılarım var ama anlamadım yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
napıcam ben sıkıntıdan patlıcam
evet geri sayım başlamış gördüğüm kadarıyla çok şekersiniz kızlarrrrrrr :) bende saymaya başladımmm bakalım ak koyun kara koyunnnn hesabına oturucammm
bende hiç bir belirti yok :))
Evde durdukça kafanda dönüp durur düşünceler başka birşeylerle uğraş zamanını değerlendir kitap oku mesala cemalnur Sargut Hocanın "Aşktan Dinle" sini sana tavsiye ederim iç huzurun için gerçekten dinlendirici "haa evet herşeyin hayırlısı " demeni hatırlatacak bir kitap...İnşallah hayırlısıyla olacak tabi Allah anne olmayı isteyeni boş çevirmez sadece o zaman sizin için hayırlı değildir ondan olmuyordur öyle düşünelim hep...
ya bnm de sadece kasık sancısı ymurtlama bitince nyle hala sancı olur ki anlayamadım
sende ne var neyok canım kaç ğunun kaldı
kızlar benim adetim 1 gün önce geldi ve 2 gün sürdü genelde 4 gün sürerdi neden böyle oldu acaba??pazar sabahı başladı dün akşamdan beri hiç gelmiyor,kasıklarım daha yeni adet olacakmışım gibi sızlıyor,sebebini bilen varmı acaba??
kızlar benim adetim 1 gün önce geldi ve 2 gün sürdü genelde 4 gün sürerdi neden böyle oldu acaba??pazar sabahı başladı dün akşamdan beri hiç gelmiyor,kasıklarım daha yeni adet olacakmışım gibi sızlıyor,sebebini bilen varmı acaba??
canım yerleşme kanaması olabilir. ki inşallah öyledir, hadi hayırlısı.
slm canim bende gecen ay senin gibi oldum hemen test aldim yaptim,,sende bi test yapsana belki hamilesindir,,,bende yoktu dr gittim bakti hersey gayet normal dedi...fakat neden gecen ay oyle oldum hala bilmiyorum belki senin melegin gelmistir olamazmi senceebi test yap bizede haber ver hadi....
sanmıyorum yerleşme kanaması olmasını eğer öyleyse feci yerleşti pazar günü ve dün öğlene kadar kanamam fazlaydı dün son bir hızla geldi ve akşama bişey kalmadı duşa girdim sıcaktan gelir diye tık yok bitti yani 1,5 gün adet oldum...kötü bişey değildir inşallah bu kadar kısa olması hala daha adet sancım var kasıklarımda belimde....adetime 1 hafta kala kan testi yaptırmıştım negatifti umutsuzum bide kanamam çok olunca ümitlenmedim.eğer yerleşme kanaması ise bu içime kadar yerleşti içimi oydu resmen
belkide hamilesindir cnm kasık ağrısı olurmuş benim 9 gunum var sence ilişki olmalı mı?
benim de 10 gün kaldı cnm inşallah ikimiz de güzel haberler veririz o günn
ya biz geçen ay birşey olur korkusuyla 10 gün denemedik 1 2 kere denedik aamaa hataydı valla devam etmek lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?