- 4 Mayıs 2012
- 2.642
- 24
- Konu Sahibi nagihan_14
benimde batım 14 haziran 10 gunum kaldı kokulara karşı bir hassasiyetlik başladı bilmiyorum nedendir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım allah gönlüne göre versin tatlımmm bu arada benim demediğim kalmadı bu ay son olarak
ovu.olş.
incir kürü (yanında fındık fıstık )
keçiboynuzu pekmezi
çörek otu
yakı yapıştırdım
maydonoz buharı yaptım 2 gün
ovulasyon testi kullanıyorum
ateş ölçme
ilişkiden sonra avuda kalmaa :)
ve sabah kadar yerimden kıpırmadan yatma
ve gün arışı ilişki bende bir sonuç vermediği için
hergün oluyor şuan
ama sanırım incirin faydasını gördüm şimdi nasıl ağrıyor yumoşlarımmm bir bilseniz yürümekte zorlanıyorum o derece olursa gerisi allaha kalmış artık ben elimden geleni yaptımmmmm :)
canim bende 1 haftadir folik aside basladim ve sivi cok tüketiyorum bu ay olmassa sogan kürüne baslicam Allah ol deyince olur insallah hepimiz icin..
anladım canım allah gönlüne göre versin tatlımmm bu arada benim demediğim kalmadı bu ay son olarak
ovu.olş.
keçiboynuzu pekmezi
çörek otu
yakı yapıştırdım
ateş ölçme
hergün oluyor şuan
ama sanırım incirin faydasını gördüm şimdi nasıl ağrıyor yumoşlarımmm bir bilseniz yürümekte zorlanıyorum o derece olursa gerisi allaha kalmış artık ben elimden geleni yaptımmmmm :)
canim bende 1 haftadir folik aside basladim ve sivi cok tüketiyorum bu ay olmassa sogan kürüne baslicam Allah ol deyince olur insallah hepimiz icin..
lady-eliph...............................bat-1 haziran**maşallah
dolu sayfalarımız olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
:) gelsin umutları hazirana kalanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya allah bismilaahhh ilk listemizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
rabbim gönlümüzdekinde ve kalbimizden geçenlerden razı gelsinnnnnn aminn
ovu.olş.
keçiboynuzu pekmezi
çörek otu
yakı yapıştırdım
ateş ölçme
hergün oluyor şuan
canim bende 1 haftadir folik asite basladimtabi bide ct ignesi oldum. bu ay olmazsa bidahaki ay sogan kürü denicem hepimiz icin hayirlisi olsun.
amin canım inşallahhhhh
nagihan'cım benim bat'ım 22 haziran :)
benimde batım 14 haziran 10 gunum kaldı kokulara karşı bir hassasiyetlik başladı bilmiyorum nedendir
inşallahh hamişlik belirtisidir tatlımmm :)
ben normalde bugün kan testi kesin yaptırmaya giderdim kendimle o kadar savaş halimdeyim ki bu sefer o sıfırı görmemek adına yanıma para bile almadım eşimede diyorum ki ben para istersem verme sakın rekor kırıcam hastane kesin bekler ama inat yaptım gitmicem geleceksede sıfırı görmeden gelsin kırmızılar bıktım artık her ay 35 tl test parası vermekten üzmicem kendimi gelsede kırmızılar bu ay bu kararı aldım
bizim burda özellerde 20 lira ben bugün devlette yaptırdım gittim kan verdim arkadaş zaten labaratuvarda kanı işleyen, aradı telde söledi negatif die :) bedava :))
nagihancım beni listeden çıkar canım sana zahmet
evet çalışıyorum ama çalışırken bile acaba acaba diyorum sürekli.dün eşim resmen içimdekileri haykırdı,stresim yok diyorsun ama yüzünden gözlerinden belli oluyor dedi,ben eski elifi istiyorum bırak oluruna benimde moralimi bozuyosun değermi huzurumuzu bozmaya tadımızı kaçırmaya dedi,ben farkında olmadan gerginmişim demekki sonra çok utandım kafamı bundan arındırmam gerekiyor çocuk mocuk düşünmemem gerekiyor ne yapsam ki :44: