- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- Konu Sahibi nagihan_14
1 günde idrardan çıkmaz heralde en iisi öğle arası gideyim kan tahlili yaptırayım. varsa da yoksa da bileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy dilşad ne olur banada haber ver meraktan çatlarım birde ne kadar zamanda çıkıyor kan
yaww ne kadar bu tahlil çok soru sordum galiba ama bendemi yaptırsam ne bilemedim birde ssk karşılıyormu
günaydn kızlar acele etmeyn derim size bırakn bebiişnz büyüsün :))hayırlısı olsun çıkmsa o umut içindn gidince daha çok üzülyrsnz 4 aydr bnu yaşayn biri olrk söylyrm dilerim müjdeli haber verrsnz..3 gün geçdi dedin sen yap cnm ya :)) hadi müjdeli haberler verin şubat anneleri olcksn side:)))inşallahhhhhhhhhhhhh
canan nerdesn tatlım test sonucunu merk edyrm dielrim müjdelidir....değilsede üzme kndni tüp bebek yapmaya karra vermşdnn
günaydn kızlar acele etmeyn derim size bırakn bebiişnz büyüsün :))hayırlısı olsun çıkmsa o umut içindn gidince daha çok üzülyrsnz 4 aydr bnu yaşayn biri olrk söylyrm dilerim müjdeli haber verrsnz..3 gün geçdi dedin sen yap cnm ya :)) hadi müjdeli haberler verin şubat anneleri olcksn side:)))inşallahhhhhhhhhhhhh
iyi dileklerin için çok teşekkür edeim ama son 2 aydır o kadar çok test yaptımki artık almaya utanıyorum yapmayada çok korkuyorum
bebeğimi kaybettiğimde öyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ki, en azından acabalardan kurtulurum şimdi canım napiim.
benim bu 3 üncü bebisim olucak zaten ama cok istiyorum iki tane kizim var cinsiyet belirleme yöntemiyle yaptim bakalim allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin senin ilkmi olucak yoksa varmi bebis
cnm benim ne gelrise rabbimden belki seni daha kötüüsndn koruduğu için bunları yaşadın çok şükür tekrar hamile kalablrsn kalmşsn bi kere ..ben hamile oldğmuu bilmdn düşrdm önceki ay ( tekrar melleğin olcak ve kucğna alcaksn buna inan