- 31 Temmuz 2009
- 778
- 31
- 118
- 35
- Konu Sahibi nagihan_14
-
herseyin hayirlisi olsun canim,,olsun ne zaman gelmek isterse o zaman gelir ama hayirlisiyla gelsin herseyin basi o...ben kizimda 11 ay beklemistim nerdeyse bir yil yani sonra geldi,,ben gecen sene ekim ayinda sivilce probleminden tedavi gordum ilac ile ilacimida ocak ayinda biraktim ve suanda beklemekteyim ilacin etkisinin gecmesi icin haziran ayindada korunmak zorundayim anlayacan =((( inss ilacin etkisi gectiginde hayirlisiyla bende bebisimin yolunu gozlemeye baslarim....inss sizde o zamana kadar hayirlisiyla bebislerinizin mujdesini verirsiniz
Dilsadönder
hoşgeldin ,seni 2010 gelinlerinden tanıyorum.. Allah gönlüne göre versin inşallah ..Hepimizin
slm kizlar dun catlamaignesi yapildi. bide dusuk tehlikesi olmamasi icin hap verdi doktor. insl. haziran ayinda bende hamile kalirim. hep dua ettim umidimi kesmedim asla kesmicemde. sag tarafimta tek yumurta vardi sol bos. hadi hayirlisi
canım hayırlısıyla gelsin bebişin inşallah, çatlatma iğnesi ağrı yapıyor mu?
suanda agri yok ama catlica zaman agri yapabiliomus. 1. de olmayabiliyomus bir kac kez denemek lazimmis catlama ignesini dogrumu? sen oldunmu hic bilgin varmi?
bugun 12.gunum ama hala çatlamadı yumurtam
slm kızlar...
ben mayıs ayın yazılmıştım ama malesef adet oldum. adetimin 4. günü dr a gittim ve klomen ile folik asite başladım. klomen bugün bitti yarın kontrol e gidicem..
dehidroepiandrosteron sulfat
fsh
lüteinleştiren hormon (lh)
prolaktin
tsh
serbest testeron
tahlilleri verdi hem onların sonuçlarını alıcam.. dualarınız eksik etmeyin güzel haberler alayım.. inşallah olumsuz bi şey çıkmaz...
canim topigin hayirli ugurlu olsun inss hayirlisiyla bizlerde ilk ve yeniden anne oluruz inss =))) butun arkadaslarada herseyin hayirlisini diliyorum siz birbirinizi taniyorsunuzdur kisaca bende tanitayim kendimi,,,5 yillik evliyim iki yasinda bir kizim var ve allah kismet ederse inss ikinci bebisimi istiyorum....herkes gonlunuzce olsun arkadaslar.....bizide araniza alirmisinizz
aa evet canım hb, amin cümlemizin
günaydın kızlar
çok önemli değil ama listede bat ım 1 haziran görünüyor/ 3 haziran olacak.
ben de dün dayanamadım gebelik testi aldım ve sonuç negatif, inşallah çok erken yapmışımdır ve bebiş hayırlısıyla gelir. eşimin ve benm kapanmaz yaramızı ancak yeni bi bebek hafifletecek, rabbim hakkımızda hayırlı zamanda hayırlısıyla versin yeni bebişimizi inşallah.
hepimiz için hayırlı zamanda gelsin minişler.
slm kizlar dun catlamaignesi yapildi. bide dusuk tehlikesi olmamasi icin hap verdi doktor. insl. haziran ayinda bende hamile kalirim. hep dua ettim umidimi kesmedim asla kesmicemde. sag tarafimta tek yumurta vardi sol bos. hadi hayirlisi
Günaydın kızlarrr...
Nasılsınız?Yeni gelen arkdaşlarımız olmuş sizlerde HOŞGELİDİNİZEee sırasıyla yımırtaları çatır çatır çatlatıyoruz inşallah,umarım bebişlerimiz bu ay tutunurlar Anneciklerine.
Ben son son zamanlarda iş yoğunluğundan topiğimize uğrayamaz oldum ama aklımda dualarımda hep sizlerle.
Hepimiz tek tek hayırlı haberi vereceğiz inş.
Şimdilik görüşmek üzere diyorum canlar. Allah'a Emanet Olun. Kocamaaaaaannnnn öpüyorum hepinizi
ateş yöntemini kullan ben bugün ovulasyon testleri aldım bugün teslim alacam gittigidiyordan aldım bu sabahta yataktan kalkmadan dijidal ateş yönteminede başladım 11.günüm hadi hayırlısı bakalım günde 3 tane incir ertesi gün kaynatıp içiyorum bide ovul.olş. kullandım klomen beklemedeyim daha ne yapıyım bilmiyorummm haa bu ay yakıda yapıştırdım adetim bittikten sonraa 2 gün
nagihancım normal gebelik testi yaptım, hassas/erken gebelik testi değildi
bu incir havuç kürü nasıl yapılıyor bi de ne için kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?