• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Günaydın kızlar kimsenin sesi çıkmıyo maşallah topikte üç kişi mi kaldık yani :52:
hatta biri hamile 2 kişi kaldık :1:

canım oluruna bıraktım tabi başka çarem yok artık
gece hayatımız yok bizim en fazla arkadaşlarlayız :52: gündüz gezmesine de daha başlayamadık düşükten sonra hep evde oturdum nerdeyse hep temizliğe verdim kendimi :1:
neyse bakalım haftaya kırmızı gelsin maç başlasın :52:

gece hayatı derken ne demek istedin şekerim :)) bizde alkol almayz ama gezeriz :)) namaz kılarkn alkol alacğmımı düşünyrsn :=) yada eşime aslaa .)) akşam dışarda yemek yeriz snrada güzel mekanları gezeriz .)
ev gezmesi sevmem :)) genelde avm lerde gezerim :)) şuan arabm yok diye kocişle işe geldim :)) o burdn şöfrlüğü yapar diye düşünyrm :))

sende oturma evde çık anam bi hava all gez vitrin gez mağazaları gezz kendne gel......kalk hazırlan şekerim bi makyaj yappp hadiii
)

gece hayatı derken ne demek istedin şekerim :)) bizde alkol almayz ama gezeriz :)) namaz kılarkn alkol alacğmımı düşünyrsn :=) yada eşime aslaa .)) akşam dışarda yemek yeriz snrada güzel mekanları gezeriz .)
ev gezmesi sevmem :)) genelde avm lerde gezerim :)) şuan arabm yok diye kocişle işe geldim :)) o burdn şöfrlüğü yapar diye düşünyrm :))

sende oturma evde çık anam bi hava all gez vitrin gez mağazaları gezz kendne gel......kalk hazırlan şekerim bi makyaj yappp hadiii
)

ne bilim kuzuu yaa sen dedin ya gece gezin dışarda,eve gelin maç yapın öyle bi gece hayatı düşündüm ben de canım :52:
biz yazın akşam sahilde sakin mekanlarda falan otururuz çıkarsak,en geç 12 gibi evdeyizdir eşim de ben de erken yatar çoook erken kalkarız gece o saatten sonra da uyuyakalıyoruz genelde :1: bize gece gezmesi iyi gelmiyo sanırım :1:
kafa arkadaşlar oldumu ev oturmasını da seviyorum ama tabi dışarı çıkmak tercihimdir.avm de biz çok gezdik özellikle nişanlıyken ama artık gına geldi,bişey de almıyorum bi amacım olmuyo gezerken,orda yemek yemeyi çok seviyorum ama hamburger çıtır tavuk falan :52:
Bugün de iş günü olduğundan hiçbiyere kımıldayamıyorum makyajım var ama ancak yarın süslenip püslenip gezebilicem :43:
Yoruldum eve gidip uyumak istiyorum :27:
Dün mesaiye kaldık inşallah bugün kalmayız kaçacam valla :27:

minikkelebek ben hiç korunmadan devam ediyorum dün son gündü :30: bende yalnız söylemesi ayıp eşim 1-2 dk kalsa bile hepsi çıkıyor dışarı olup olmayacağıda şüpheli açıkcası bakalım artıkk

canlarr nazaramı geldin ne oldu banaa yaa araabamı parkedederken minubus çarpdı allahdan kemerim takılıdyı..ama çok kötü oldm amblansa felan aldılar bnii söförn üstüne yürüğümü hatrlıyrm yaa bebeğime bişe olursaa seni gebertirim dediğimi hatrlıyrmm ...stresliyim karnıma kramplar giriyo inşllhh bebeğime bişe olmaz kızlar dua edin banaa...

çok kötüyümmm nazaramı geldim ya hamile oldğumu çevremdki iki arkdşmdn başka kimseyede söylememşdm :(( bide size ya ben onu korurken başım gelenlerr..

binlerce çok şükürr mala gelsinn umrumda değil bebeğim baana sımısıkı tutunsnda :((:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allah bebeğini sana bağışlasın nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

minikkelebek ben hiç korunmadan devam ediyorum dün son gündü :30: bende yalnız söylemesi ayıp eşim 1-2 dk kalsa bile hepsi çıkıyor dışarı olup olmayacağıda şüpheli açıkcası bakalım artıkk

Canım aynen devam hadi hayırlısı bakalım :1:
Hepsi dışarı çıkmış gibi geliyo ama koşan yetişiyo canım sen merak etme :52: ama sen hemen kalkma azcık bekle
Eşinin dökülecek diye kalmasına gerek yok giden gitmiş oluyo çoktan :21:

vicdansız hakikaten bi de güldü sıkma canını çocuk da yaparsın kariyer de deyip güldü sağolsun o da tuz biber oldu.
ben de allaha havale ettim,şimdi zor günler geçiriyo eşinin ailesinden dolayı.mazlumun ahı dedim duyunca :26:
seneye o günlerin gelmesi şu an hayal gibi,eğer bigün gerçek olursa şu yazdıklarımızdan alıntı yapıp eskiyi yadedicem :1:
seni yumurtlama tatili için yine bodruma mı yollasak acaba yaaa :52:
gerçekten tatil insana ii geliyo :17: biz de çeşmeye gittik bu sene ilk denemelerimiz orda olmuştu,iyi geldi hamile kaldım :52:
havasından mı suyundan mı bilmiyorum artık :1: sevdim çeşmeyi :27: :1:

Merhana kuzum boşversene sen onu canım yaa hiç kaaLe biLe aLınmıycak birisiymiş :34:
:9: gönderin beni bodrumaa bıraz daha tatıl yapıyımm ehehehe hemde nsl ıyı gelıyor herşeyden uzak stresten uzak :34: ya şu forumda kimi tatile çıkıp döndüğünü okusam o ay hamıle kalmış oluyo senıde çeşmeye yollayalım tatlım ya da bendemı çeşmeye gıtsem belkı ugur ordadır :1::1: ama bana çeşme meşmede fayda etmezz pehhh... belim agırmaya başladı yavaş yavaş sol kasıgımda da batma var , adet sancıLArımda ortya çıkmaya bşLAdı yakındır benım adet tarıhımmmm .... :52: inş. kaLan yumurtam kist yapmamıştırr ...
bu arada yarın çanakkaLeye bı dugune gıdıp gelıcem gunu bırlık..onca yoLu nsL çekicem biLmiyorum bı yandan da ya tutturduysak bebiişi yoLcuLuk zarar verırmı dıye korkuyorum...hehh benım beynımın kıyısındaa köşesinde yine bebek dusuncesı oLuşmuş anLaşıLan bu ayda kesin bebiş yokk :34:

ne bilim kuzuu yaa sen dedin ya gece gezin dışarda,eve gelin maç yapın öyle bi gece hayatı düşündüm ben de canım :52:
biz yazın akşam sahilde sakin mekanlarda falan otururuz çıkarsak,en geç 12 gibi evdeyizdir eşim de ben de erken yatar çoook erken kalkarız gece o saatten sonra da uyuyakalıyoruz genelde :1: bize gece gezmesi iyi gelmiyo sanırım :1:
kafa arkadaşlar oldumu ev oturmasını da seviyorum ama tabi dışarı çıkmak tercihimdir.avm de biz çok gezdik özellikle nişanlıyken ama artık gına geldi,bişey de almıyorum bi amacım olmuyo gezerken,orda yemek yemeyi çok seviyorum ama hamburger çıtır tavuk falan :52:
Bugün de iş günü olduğundan hiçbiyere kımıldayamıyorum makyajım var ama ancak yarın süslenip püslenip gezebilicem :43:
Yoruldum eve gidip uyumak istiyorum :27:
Dün mesaiye kaldık inşallah bugün kalmayız kaçacam valla :27:

yok cnmm bnmm bizde içmiyrzz ama çok istersek bi bara gidip kola içerizz :)) eğleniriz :)) alkol sperm kalitesni düşüürürr hayttaa içemezdiki :))
bende 2 gndr çok yiyyrmm delirdim hamile oldğmu kimseye sölemdim hala 36 bedenimde :) yinede tırsıyrum:)) daha 1 aylık olmadn göbekli olmayaym ama ikinci çockda göbek daha çabuk çıkıyrmş :(

allah bebeğini sana bağışlasın nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım ya onunla alaklı biş yok...bi tanıdık 3 çocuğunaa duşda hamile kalmş kaynanası yüzünden :) 2 kızı bir oğlu var :)) duşda bişe olmaz derlerya..oluyrmşş ben onlara inanmyrm.yastık felan hikayee::51:rabbim verecekse yazmışsa herişey bahaneye bakar..:nazar:dilerim müjddeler vermyi nasip etsin

Merhana kuzum boşversene sen onu canım yaa hiç kaaLe biLe aLınmıycak birisiymiş :34:
:9: gönderin beni bodrumaa bıraz daha tatıl yapıyımm ehehehe hemde nsl ıyı gelıyor herşeyden uzak stresten uzak :34: ya şu forumda kimi tatile çıkıp döndüğünü okusam o ay hamıle kalmış oluyo senıde çeşmeye yollayalım tatlım ya da bendemı çeşmeye gıtsem belkı ugur ordadır :1::1: ama bana çeşme meşmede fayda etmezz pehhh... belim agırmaya başladı yavaş yavaş sol kasıgımda da batma var , adet sancıLArımda ortya çıkmaya bşLAdı yakındır benım adet tarıhımmmm .... :52: inş. kaLan yumurtam kist yapmamıştırr ...
bu arada yarın çanakkaLeye bı dugune gıdıp gelıcem gunu bırlık..onca yoLu nsL çekicem biLmiyorum bı yandan da ya tutturduysak bebiişi yoLcuLuk zarar verırmı dıye korkuyorum...hehh benım beynımın kıyısındaa köşesinde yine bebek dusuncesı oLuşmuş anLaşıLan bu ayda kesin bebiş yokk :34:

kızlar ya ben 1 hafta kıbrıs tatiline gttm geldimm: ::)) hatta kesin hamile kalcğmı bile düşündm yumurtlama günümdü :) fakat o zamnlar doktora hiç gitmediğimden dolayı hamile klamaycğmı blmyrdm...yumurta çatlamzsa gebelk olşmaz.))

Son düzenleme:

canım bi kısmı çıkar tabi ne var ne yok içine
gitmez ki ben ilişkiden sonra yere yattım yatağada ayağımı
5 dk'da dayadım sonra geçtim uyudum sabaha kadar Allah affetsin
bide bende iltihap var diye ben adetimin bittiği gün maydanozla sütü kaynattım
içine de az karabiber kattım onun üstüne 10 dk oturdum buharına yani :nazar:
dene şekerim sende

selam şekercikk
şimdi düğünde hoppur hoppur oynuyon dimi :1:
yaaa bak benim kayınvalideye hamile olduğumu demiştim,kadın ne zaman hamile kaldığımı öyle iyi hesaplamış bana dedi ki ben de marmariste 2. oğlana hamile kalmıştım :52: o da tatil çocuğudur dedi :1: tatilde bi haller oluyo demek :1:
ama bidahaki hamilelik için tatile kadar bekleyemicem :52:
gerçi ekimin ortasına doğru iznim var çeşmeye mi uğrasam bi :52:
inşallah adet olmassın da çift çizgi görürüz bu hafta :1:

yok cnmm bnmm bizde içmiyrzz ama çok istersek bi bara gidip kola içerizz :)) eğleniriz :)) alkol sperm kalitesni düşüürürr hayttaa içemezdiki :))
bende 2 gndr çok yiyyrmm delirdim hamile oldğmu kimseye sölemdim hala 36 bedenimde :) yinede tırsıyrum:)) daha 1 aylık olmadn göbekli olmayaym ama ikinci çockda göbek daha çabuk çıkıyrmş

canım korkma kilo almaktan yaa eşin seni korkutmasın :1: zaten bünyen müsait değilse istesen de kilo alamazsın.
ye ama sağlıklı şeyler ye sebze ye tatlı yerine meyve kuruyemiş ye kayısı ye ki kabızlığın da olmasın
kabızlık hamilelikte riskli rahimin sıkışmaması ve ıkınmaman lazım :1:

selam şekercikk
yaaa bak benim kayınvalideye hamile olduğumu demiştim,kadın ne zaman hamile kaldığımı öyle iyi hesaplamış bana dedi ki ben de marmariste 2. oğlana hamile kalmıştım :52: o da tatil çocuğudur dedi :1: tatilde bi haller oluyo demek :1:

canım korkma kilo almaktan yaa eşin seni korkutmasın :1: zaten bünyen müsait değilse istesen de kilo alamazsın.
ye ama sağlıklı şeyler ye sebze ye tatlı yerine meyve kuruyemiş ye kayısı ye ki kabızlığın da olmasın

walla pasoo yiyorum nazada 52 kilo hamiş kalmşdm 70 le doğurmşdm :) gidiş hattm o sanrm :)) ama ciddn meyve ve sebze yiyrm..çerez felanda tabisi yiyrm :)) bu yaşıma kdr bi tek doğmdn snra kabzlk sorunm oldu oda 2.gündü walla inşllhh öle olur yine ama kola felan dahi hiç içmdm hamile oldğmu öğrndktn snra :)

Öncelikle topiğimizin kurucusu naz hayırlı OLSUN DİYORUMM.ben temmuzdan beri deniyorum malesef olmadı daha..bazen tüplerimmi tıkalı acaba diyorum..horman testleri yaptırdım ama doktora gösteremedim..taşınmadan dolayı..değerler normali gösteriyo sanki ama bilmiyorum işte..burda doktor sıkıntısı var:(Allah hayırlı zamanlarda nasip eder innşşşşşşşşşş

Öncelikle topiğimizin kurucusu naz hayırlı OLSUN DİYORUMM.ben temmuzdan beri deniyorum malesef olmadı daha..bazen tüplerimmi tıkalı acaba diyorum..horman testleri yaptırdım ama doktora gösteremedim..taşınmadan dolayı..değerler normali gösteriyo sanki ama bilmiyorum işte..burda doktor sıkıntısı var:(Allah hayırlı zamanlarda nasip eder innşşşşşşşşşş

tşk ederim cnmm cnm ya temmuz da başlamşssn dhaa merak etmee gelcek sennde meleğin...testlerinin sonçları dilerim normldir ..cnm bn 9 .aymda hamiş kaldmm ..en kısa zamanda dilerim sende müjdeli haberler verreceksn cnmmmm

walla pasoo yiyorum nazada 52 kilo hamiş kalmşdm 70 le doğurmşdm :) gidiş hattm o sanrm :)) ama ciddn meyve ve sebze yiyrm..çerez felanda tabisi yiyrm :)) bu yaşıma kdr bi tek doğmdn snra kabzlk sorunm oldu oda 2.gündü walla inşllhh öle olur yine ama kola felan dahi hiç içmdm hamile oldğmu öğrndktn snra :)
hay maşallah 18 kilo :1: faydalı şeyler yiyosun canım bişey olmaz
ben de çok korkuyorum kilo almaktan düşük yaptığımda 51 kiloya düştüm ama şu an 53 oldum maalesef
doktor bi demir folik asit şurubu verdi o iştah açıyo diyolar ben de çook yemeye başladım neyse ki o bitmek üzere :26:

hayırlı zamanda gelir inşallah canım,testlerin de iyi çıkar inşallah
daha 2 ay olmuş belki de yumurtlama günlerini tutturamamış olabilirsin.sıkma canını geç olsa bile güç olmasın sağlıklı olsun

ben de çok korkuyorum kilo almaktan düşük yaptığımda 51 kiloya düştüm ama şu an 53 oldum maalesef
doktor bi demir folik asit şurubu verdi o iştah açıyo diyolar ben de çook yemeye başladım neyse ki o bitmek üzere :26:

daha 2 ay olmuş belki de yumurtlama günlerini tutturamamış olabilirsin.sıkma canını geç olsa bile güç olmasın sağlıklı olsun

walla folik asit içiyrm bnde ama şunu çok iyi blyrm meyve çocuğu çok besliyo bn abartrdmm aslnda her meyvdn 1kilo yeerdim :) naz gnnde doğsa 5.5 kilo olckdı 1 ay erkn dğdu 3.800 grdı :)) şimdde keseyi feln görmdm dye sanrm aman dyrm yyiyym beslnsn erken görrm belki diyrm..minik ya kaç haftada yada kanda kaç çıkmsı gerek görmm içn..

sağol cnm tutturmaz olurmuyum..ovulasyon testi bile yaptımm..bakalım adet olmama 2-3 gün falan var..hayırlısı...bu arada bebeğini kaybetmene üzüldüm..Allah tekrar verir inş hayırlsııyla

tşk ederim cnmm cnm ya temmuz da başlamşssn dhaa merak etmee gelcek sennde meleğin...testlerinin sonçları dilerim normldir ..cnm bn 9 .aymda hamiş kaldmm ..en kısa zamanda dilerim sende müjdeli haberler verreceksn cnmmmm
sağool canımm..yorum yapamasam da takip ediyordum..yumurtan çatladıgı zaman hemen tutmuş...sende yumurta çatlaması problemimi vardıı

sen temmuz ben hazirandan beri hazırlanıorum cnm emin ol bi sorun yoktur biz kafaya çok takıyoruz ondan olmuo benim yumoşumda dün çatladı bende beklemedeyim artık bakalım hayırlısı ben bu ay ilk kez yumurtamın çatladığını anladım hepimiz için hayırlısı

ben bu aydan umudumu kestim :14: bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım ama 5 gün önce kan testinde değerim 0,01 çıktı ve bugün sabah ta idrar testi yaptım negatif. rabbim inşallah bir sonra ki ay nasip eder. :14: eşim çok kötü oldu.benden çok o üzüldü..

selam şekercikk

sLm tatLım aman ne oynamak ne oynmak yorgunLuktan öLdüm günü birLİk çanakkaLeye gidiLmiyor yaa az biraz oynadım zıpladım bebek varsad düşmüştür :1: tövbee tövbeee :9:
hmm demek tatiLde var bır hikmet ama bende çıktım bu ay bı bana yaramıyor birşey bende butun adet belirtileri var canım ya karnım agırmaaya başladı söyLemesi aiptir kaç gündür kabızdım bugun ishaLE döndü yanı bı kac gun içinde kırmızıLAr kesin gelir..ben o cıft cızgıyı hıc goremıycem galıba :14::14:
hmmm oLabiLİr çeşmeyemı gıtsen acaba yıne ekımdee...ekim ugurlu gelır inş. sana canım...
bu arada naz ve senı çok merak edıyorum ıkıınızde çıtır gibi kızlarsınız sanırım ben 52 kiloyla evlendım 62 kilo oldum şimdiii :52::52: :9:

Back
X