• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

bebegimin kesesini gördüm bugün şimdilik bir problem yok dedi doktor sadece çok kilo almamam lazımmış :) stresten tansiyonum 17 oldu panik oldum karnımdan göremedi altan ultrosondan baktı haftaya c.tesi tekrar gitcem hayırlısyla çok mutluyum kızlar Rabbim herkese nasip etsin inşallah

çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah
sende biraz kilo vermeye çalış dicem ama hamileyken olmaz sanırım

canım ya birbrmzi motive etmesek beraber üzülmsk :( herkes kimsesiz olur çünkü burda birbrni tanımayan insanlar çok yakın insanlardn birbiri için üzülüyr ve seviniyr :))

en yakınım bile eşim bile beni anlamyor annen anlamıyor bazen ama burda herksn ortak noktası aynı oldğndn dolayı birbrni herkes çok iyi anlyo .:))
birileryle çock muhbbti yaptğmda çok sıkılyrm herkes sıkılıyoo negatif enerjji verilyrlar ayda bikere konşssn ikinci kez söledğnde ağzna lafı tıkayıveriyrlar :))

biliyorumm cnmm arkadaşlarım bakın hepimiz aynı şeyleri yaşıyrz okurken bende dedğinizi duyuyrm :))))

dilerim bu ay herkes müjdeli haberler verir bendee verebilirim full çalışmak lazım hırs yapdm hep eksik çalıyrm :(( günleri kaçırym yada kocayla küsüyrm :)) bakın çocuğm olmuyr demiyrm nedenlerim var :))

Benim kimsem yok canimm. Ailem yurt disinda. Ben istanbula gelin geldim:)) Herzamanda derdini dökemiyosun, üzülüyorlar uzak olunca.. Kayinvalidem zaten varmi yokmu belli degil.. Allaha havale edilmis durumda..En güzel birbirimizi iyi anlariz.. Allah sizden razi olsun..

Bu ay keciboynuzuna basladim. esimde bir sıkıntı yok ama 1 ise 10 yapmanın zarari olmaz:34: bakarsin ikiz tutar:16:
1i buldumda ikizi bulucam sanki:)))

Benim kimsem yok canimm. Ailem yurt disinda. Ben istanbula gelin geldim:)) Herzamanda derdini dökemiyosun, üzülüyorlar uzak olunca.. Kayinvalidem zaten varmi yokmu belli degil.. Allaha havale edilmis durumda..En güzel birbirimizi iyi anlariz.. Allah sizden razi olsun..

Bu ay keciboynuzuna basladim. esimde bir sıkıntı yok ama 1 ise 10 yapmanın zarari olmaz:34: bakarsin ikiz tutar:16:
1i buldumda ikizi bulucam sanki:)))

inşallah cnmm bnm bnm farklı yaptığm bişe yok keçiboynuzunn tadını eşimde bende bilmyrz kız güzelse bnde alaym kocamaa :) zorla yedirrimm..

nedense ben hep çerez yediriyrm fındık fıstk badem felan :))

inşallah cnmm bnm bnm farklı yaptığm bişe yok keçiboynuzunn tadını eşimde bende bilmyrz kız güzelse bnde alaym kocamaa :) zorla yedirrimm..

canımmmmm napıyosun nasılsın?

Canim findik fistikta iyide keciboynuzu %500 etki yapiyor diye biliyorum spermlere. hem cogaltiyor hemde icindeki canli hucre sayisina cok etkisi var. tadida kötü degil. Benim herif ictiyse herkes icer diye düsünuyorum:16:
cok basit yapilisi.yarim litre ( 2 su bardagi ) kaynamakta olan suya 6,7 keciboynuzu kirip atiyorsun. 3 dk kayniyor orta ateste agzi kapali. 20 dk birakiyorsun dinlenmeye. süzüyorsun sonra. ilik yada soguk iciyor. cok etkiliymis. arti faydalarida var. 1000 derde deva deniyor.

1 hafta sabah ac karnina ve aksam yatarken. 1 hafta sonra 3 ay sade aksam yatarken.

Aksam hazirliyorum hem aksam iciyor hemde sabaha kaliyor. sonra tekrar taze hazirlican. hic bi yan etkisi yok..

Son düzenleme:
Canim findik fistikta iyide keciboynuzu %500 etki yapiyor diye biliyorum spermlere. hem cogaltiyor hemde icindeki canli hucre sayisina cok etkisi var. tadida kötü degil. Benim herif ictiyse herkes icer diye düsünuyorum:16:
cok basit yapilisi.yarim litre ( 2 su bardagi ) kaynamakta olan suya 6,7 keciboynuzu kirip atiyorsun. 3 dk kayniyor orta ateste agzi kapali. 20 dk birakiyorsun dinlenmeye. süzüyorsun sonra. ilik yada soguk iciyor. cok etkiliymis. arti faydalarida var. 1000 derde deva deniyor.

1 hafta sabah ac karnina ve aksam yatarken. 1 hafta sonra 3 ay sade aksam yatarken.

Aksam hazirliyorum hem aksam iciyor hemde sabaha kaliyor. sonra tekrar taze hazirlican. hic bi yan etkisi yok..

tatlım uzun işmiş ya bide bşe diycm nezaman atksni gösteryr 3 ay snra sadece yazmşssn ya bnm kocann okdr tahmamülü yokki :))

tatlım uzun işmiş ya bide bşe diycm nezaman atksni gösteryr 3 ay snra sadece yazmşssn ya bnm kocann okdr tahmamülü yokki :))

Yokk canimm benim uzun is degil 10 dakikada hazir. okadar sürmüyor bile..
etkisini 3 aya varmadan gösteriyormus. burdaki aktarda calisan bayana sormustum.
0 sperm olanlara bile milyonlarca sperm yapiyormus..

hedefi yüksek tutuyorum:52: ikiz olacak insallahh:)))

Yokk canimm benim uzun is degil 10 dakikada hazir. okadar sürmüyor bile..
etkisini 3 aya varmadan gösteriyormus. burdaki aktarda calisan bayana sormustum.
0 sperm olanlara bile milyonlarca sperm yapiyormus..

hedefi yüksek tutuyorum:52: ikiz olacak insallahh:)))

tamam tatlım kocişe söledmm yarın alcakmış :)) walla iççem diyo sen ordn ben burdan keçiboynuzu dewammm:)

cnm ya ben biraz becerkszmdir sölemesi ayıp suyu kaynatp 6-7 tane atıyrz ya 3 dk mı sadece içinde kaynayckk ..
bana ayrntılı anlatcn bide bendemi iççemm :)

bende ikizim çok olsn isteerim ama blyrmki bi mucize gerekk :)) ay başına hamiş kalırsk keçiboynuzu diye yaazarz :)

tamam tatlım kocişe söledmm yarın alcakmış :)) walla iççem diyo sen ordn ben burdan keçiboynuzu dewammm:)

cnm ya ben biraz becerkszmdir sölemesi ayıp suyu kaynatp 6-7 tane atıyrz ya 3 dk mı sadece içinde kaynayckk ..
bana ayrntılı anlatcn bide bendemi iççemm :)

bende ikizim çok olsn isteerim ama blyrmki bi mucize gerekk :)) ay başına hamiş kalırsk keçiboynuzu diye yaazarz :)

estafurullah canim benim. dedigin gibi evet. 3 dk sadece. kisik ateste. agzi kapali.ocagi söndürüyoruz 20 dk demlenmeye birakiyoruz. sonra kasik yada suzgec yardimiyla süzersin boynuzlari:)
sonra gelsin ikizlerr:49:

estafurullah canim benim. dedigin gibi evet. 3 dk sadece. kisik ateste. agzi kapali.ocagi söndürüyoruz 20 dk demlenmeye birakiyoruz. sonra kasik yada suzgec yardimiyla süzersin boynuzlari:)
sonra gelsin ikizlerr:49:

cidden ikiz olma şansı varmı :)) ben kocama 24 saaat burnunu tutp veririm :))

ben 1 ağustos :)) 1 temmzda kırmızı kartı yedim bile :)) müjdeli haberi sen önce vercksn inşallahh cnmmm

canım senin ilk hamileliğinde mide bulantın ve kasık ağrıların ne zaman başladı?

canım senin ilk hamileliğinde mide bulantın ve kasık ağrıların ne zaman başladı?
r
ben hamile oldğmu öğrndğimde 2 ay btmşdi :)) blmyrdm cnm sadece ağlardm tek hatrladğm buydu s5.aydn snrda hep belim ağrıdı başşka bişe hisstmedim yaşamadm cnm..
hiçbi belrtm olmadı ...

Back
X