"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

çok teşekkür ederim tatlım elim ayağım titriyo yemin ederim çok fena bişey bu ama dış gebelik falan mı ki diye korkuyorum değildir dimi :S

lütfen cnm ben kızıyrm ya güzel şeyler düşünün pozitif olun pozitif şeyler olsun...dış gebelik bukdr yüksek olmaz bncee aman sennde ya düşünme tatlım bunlarıı bak hep güzel dileklerimz oldu hamşl olduğnu öğrendin bundan snrada bebeğini kucğna almak olsun...başka kötü şeyler düşünmeee.....rabbm sağ salim kucğna almayı nasip etsin...bilyrm o duyguyu önceki ay bende ööle olmşdm ama hamiş değilmişim testler hatalıymş((

ağustos topiğiimiz sana şans getirdi darısı bizee olsun rabbim istyen herkese versin aralarndn benide ayırt etmesin....

çok teşekkür ederim tatlım elim ayağım titriyo yemin ederim çok fena bişey bu ama dış gebelik falan mı ki diye korkuyorum değildir dimi :S

bu değerlerle bence dış gebelikten korkma ikiz mi diye düşün allah sağlık sıhhatle kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah......

ayyy inşallah inşallah ikiz de olabilir :))) tamam kızlar kötü düşünceleri atıyoruz ve pozitif düşünüyoruz nette dolanırken bu değerlerde 3000 lerde dış gebelik falan yazıyordu ya da ben yanlış okudum bilmiyorum ama korktum birden yaşım daha genç 25 yaşındayım ilerki yaşlarda görülen bir rahatsızlık dediler burdaki ablalar delirme falan sizinle aynı tepkiyi gösterdiler inşallah sağlıkla bebegimi kucağıma alırım allah razı olsun sizden inşallah sizde en kısa zamanda göbüşlerinizi bebişlerle dolar :))

bebeğin 5 yada 6 hfalık görnyo..ikizsse bilemem :)) yada üstne görmşde olablrsn :)) ...

yanlış anlamadıysam 5-6 gün bi gecikmen vardı bu gecikmeye göre senin 1000 lerde olman lazım sende 2000 kusür dış gebelikte yüksek değil düşük oluyo değer sen içini ferah tut.....

yanlış anlamadıysam 5-6 gün bi gecikmen vardı bu gecikmeye göre senin 1000 lerde olman lazım sende 2000 kusür dış gebelikte yüksek değil düşük oluyo değer sen içini ferah tut.....

evet bugün 7, günüm gecikmem de 2000 leri aştık çok şükür çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…