çok teşekkür ederim tatlım elim ayağım titriyo yemin ederim çok fena bişey bu ama dış gebelik falan mı ki diye korkuyorum değildir dimi :S
çok teşekkür ederim tatlım elim ayağım titriyo yemin ederim çok fena bişey bu ama dış gebelik falan mı ki diye korkuyorum değildir dimi :S
bu değerlerle bence dış gebelikten korkma ikiz mi diye düşünallah sağlık sıhhatle kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah......
ayyy inşallah inşallah ikiz de olabilir :))) tamam kızlar kötü düşünceleri atıyoruz ve pozitif düşünüyoruz nette dolanırken bu değerlerde 3000 lerde dış gebelik falan yazıyordu ya da ben yanlış okudum bilmiyorum ama korktum birden yaşım daha genç 25 yaşındayım ilerki yaşlarda görülen bir rahatsızlık dediler burdaki ablalar delirme falan sizinle aynı tepkiyi gösterdiler inşallah sağlıkla bebegimi kucağıma alırım allah razı olsun sizden inşallah sizde en kısa zamanda göbüşlerinizi bebişlerle dolar :))
bebeğin 5 yada 6 hfalık görnyo..ikizsse bilemem :)) yada üstne görmşde olablrsn :)) ...
ayyy inşallah inşallah ikiz de olabilir :))) tamam kızlar kötü düşünceleri atıyoruz ve pozitif düşünüyoruz nette dolanırken bu değerlerde 3000 lerde dış gebelik falan yazıyordu ya da ben yanlış okudum bilmiyorum ama korktum birden yaşım daha genç 25 yaşındayım ilerki yaşlarda görülen bir rahatsızlık dediler burdaki ablalar delirme falan sizinle aynı tepkiyi gösterdiler inşallah sağlıkla bebegimi kucağıma alırım allah razı olsun sizden inşallah sizde en kısa zamanda göbüşlerinizi bebişlerle dolar :))
yanlış anlamadıysam 5-6 gün bi gecikmen vardı bu gecikmeye göre senin 1000 lerde olman lazım sende 2000 kusür dış gebelikte yüksek değil düşük oluyo değer sen içini ferah tut.....
evet bugün 7, günüm gecikmem de 2000 leri aştık çok şükür çok teşekkürler
ulturasonda falan bakmadı kese falan görmedi mi doktor ?
iremneva sendemi 2.yi düşünyrsn :))
yok canım ben birinciyi tutamadım düşürdüm....
c.tesi sabahtan gitcem inşallah ultrosona
cnm kusura bakma resmdeki senn sandm dilerim rabbm bidha yaşatamaz..bebğin sıkı sıkı tuttnur annesnee
amin canım sağolasın ....
resmdki kim yiğenin mi? çok şekermiiş..
hiç bişeyim değil canım ya resmini beğendiğim çekik gözlü bi bebiş böyle şebek bişeyim olsa ne isterim daha
dilerimm sennde böyle güzel bir kızın olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?