• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şansıma tüküreyim:))

Bademfindik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
391
Puanlar
103
Merhaba kızlar.

Bir hafta sonra tatile gidiyoruz. Ve gittikten bi kaç gün sonra regl olacağım. Geciktirmek için yapabileceğim doğal yöntemler var mı? Yada geciktirici hap kullanmayı tasviye eder misiniz? Internetten arastirdim biraz korktum açıkçası.

Pedle denize girilir mi? Bir de kızlar tampon demeyin henüz bekarim.:oops:

Ben bikeresinde geciktirici ilaç kullandım regl gününüzden 3 gün önce başlanması gerekiyor ve içmeyi kestiğiniz andan yaklaşık 2-3 güne regl oluyorsunuz.. bende olumsuz bi etkisi olmadı

Defalarca kullandım geciktiriciyi,sadece ertesi ay biraz geç yada erken oldu,sonraki ayda normale döndü.

geciktirici kullanmıştım ben de.
hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür.
adet tarihimden bikaç gün önce kullanmaya başladım.
3 gün aldım. o kadar.
kırk yılda bi kez alınca sorun yaratmaz herhalde.
sık alınmaması gerek.

Ben bikeresinde geciktirici ilaç kullandım regl gününüzden 3 gün önce başlanması gerekiyor ve içmeyi kestiğiniz andan yaklaşık 2-3 güne regl oluyorsunuz.. bende olumsuz bi etkisi olmadı
Umarım bende de olmaz:)

Pedle denize tabii ki girilmez şişer suyla yapışkan yerleri ayrılır ve sizi bırakır gider. Bekar olmakla tamponun ne alakası var anlamadım. Evlenince kocanız mi takıyor tamponu? Ama tampon kullanmanızı öneriyorum. Ben de bekarım tampon kullanıyorum bazen. Sürekli kendi kaninizin içinde oturmadiginiz için daha temiz geliyor bana. Koku vs hiç olmuyor. Plastik aplikatorlu olanları kullanması da çok kolay. 8 saatten fazla içeride birakmamaniz lazım ona dikkat edin bisiy olmaz. Geciktirici konusunda bilgim yok. Ama kullansanız bile ne olur ne olmaz yanınızda tampon bulundurun tatiliniz zehir olmasın.

Geciktiri ilaç bu durumlarda kurtarıcı.
Defalarca kullandım ilaca regl gününden üç gün önce başlıyorsun.Kullanmayi bıraktıktan üç gün sonra oluyorsun.
Tatil de baya kurtarıcı.

Geciktiri ilaç bu durumlarda kurtarıcı.
Defalarca kullandım ilaca regl gününden üç gün önce başlıyorsun.Kullanmayi bıraktıktan üç gün sonra oluyorsun.
Tatil de baya kurtarıcı.
Benimde aklıma ilk geciktirici ilaç gelmişti zaten biraz araştırayim dedim herkes daha sonraları çok sancılı geçtiğini bi türlü düzene girmediğini söylemişti. Peki sizin kullandığınız ilac hangisiydi?

Primolut diye bı ilaç en yaygıni bu sanırım.
İlacı almadan o yorumları bende okudum ama bende hiç biri olmadı.
İlacı doğru kullanmakta önemli ben saatine göre falan almıştım ilacı.

Primolut diye bı ilaç en yaygıni bu sanırım.
İlacı almadan o yorumları bende okudum ama bende hiç biri olmadı.
İlacı doğru kullanmakta önemli ben saatine göre falan almıştım ilacı.
Cok teşekkür ederim:)

çok geç kalmışsın. önceki adetinde planlayıp erteleyebilirdin. ben ertelemek için 1 adet dönemi öncesinde doğum kontrol hapı kullandım hiç ara vermeden 2. kutuya geçtim. ertelemek istediğim kadar kullandım sonra bıraktım 1 gün sonra adet oldum.

şu an senin primolut n kullanmaktan başka şansın yok sanırım. onun da yan etkileri çokmuş

Ben balayından önce kullandım geciktirici bıraktıktan on gün sonra oldum bünyeye göre değişir. Bir zararı olmaz bir defaya mahsus kullanırsan. Pedle sakın girme lütfen başkalarina saygısızlık benim girdiğim denize öyle girilsin istemem. Tampon hakkında bilgim yok.

Back