Şans Vermeli miyim?

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.149
Merhaba herkese
Hatırlayan varsa 1 ay önce nişandan dönmüştüm büyük bir hayalkırıklığı ve değersizlik hissi yaşamıştım. Hatta eski erkek arkadaşım 3 gün sonra başka bir kadına mesaj atmıştı..

Şu an toparlandım sayılır yani tabi aklıma gelmiyor değil ama sadece ‘neden kendime bunu yaşattım’ diye düşünüyorum, o kadar. Sonuçta böyle bir insan için daha fazla aşk acısı çekecek değilim. Çünkü son yaptıklarıyla ortada aşk bırakmadı.

Diğer yandan; beni uzun süredir takip edip beğenen biri varmış. Aslında tanıyoruz aileyi.. tabi ben yüzyüze görmeyeli 10 seneyi geçmiştir çocukluğumdan tanıyorum. Ailem de aynı şekilde ama annem annesiyle görüşüyor, arkadaşlar. Geçen gün bu kişinin annesi annemi aramış. Sanırım benim nişanın bozulduğunu duymuşlar. Anneme direk ‘ne düşünürsünüz bilmiyorum, bunu baya bir süredir istiyorduk zaten ama yinesinirliyim’in ilişkisi olduğunu ve nişanlanacağını duyduğumuz için adım atmadık. Oğlum kızınızla tanışmak istiyor izniniz olursa, onun vesilesiyle aramızda bir tanışıklık olduğu için önce ben aramak istedim, direk onun kızınızı araması saygısızlık olabilirdi size karşı. Kızınızla konuşsanız eğer o da olumlu bakarsa bir araya gelsinler, tanışsınlar’ demiş.

Ben tabi çok şaşırdım yani hiç o gözle baktığım biri değildi böyle ciddi bir adım atacağını düşünmemiştim birden. Çünkü kendisi baya entel, modern bir tip. Direk ailesiyle ailemi arayacakları aklıma gelmedi. Bir yandan garipsedim, bir yandan saygı da duydum. Başta annesi kendi kendine mi gelin güvey oluyor acaba diye düşündüm ama bugün bana kendisi mesaj atmış ‘sen de istersen bir kahve içebilir miyiz? Ben çok isterim seni yakından tanımayı’ tarzında.
Siz ne düşünüyorsunuz? Görücü usulü gibi mi Adamın davranışını nasıl yorumluyorsunuz? Hiç bu şekilde biriyle tanışmadım daha önce.. bir şans verilebilir mi?

Daha ayrılığım çok yeni olduğu için tereddüt ettim ama hayatımı da zindan etmek istemiyorum çünkü eksi nişanlı olacak kişi bana çok büyük yanlış yaptı. İki haftada 5 kilo verdim onun yüzünden.

Son düzenleyen: Moderatör:
kısmet bu nereden geleceği hiç belli olmaz, tanışın ama yeni bir ilişki için sakın acele etmeyin. yaşadıklarınızı sindirmeden yeni bir ilişkiye adım atarsanız karşınızdaki insana haksızlık etmiş olacaksınız çünkü onu sürekli eski sevgiliniz ile kıyaslayacaksınız. kendinize biraz zaman tanıyın

Sahsen bismillah hele diyorum. Daha gecen ay nisan hazirliklari vardi (adam kötü cikmis olabilir ona sözüm yok), ama siz de ciddi düsünmüyormuydunuz? Yani bir ay icinde tamamen bitti mi icinizdekiler de yeni tanisma sürece girmek istiyorsunuz? Bence fazla aceleci. Daha gecen sefer neyin neden öyle oldugunu sorgulamak gerekirken. Isin icinde aileler olsa beklentiler de daha aceleci oluyor genelde. Bilemedim

Eğer söz konusu karşı tarafa bir duyguysa bitmedi. Nefret ediyorum. Nefret de güçlü bir duygudur sonuçta.. ben de acele olduğunu düşündüm aslında tereddütlerim var ama elimin tersiyle de itmek istemedim. O başka kadınla gününü gün ederken ben yas tutmak istemiyorum. Onu affetmemin de imkanı yok zaten. Hayatımda asla olamayacak. O yüzden şans vermeyi en azından kahve içmeyi düşündüm, bilemiyorum

Sans vermek istiyorsaniz sadece baski altina girmemenize dikkat edin. Dedigim gibi aileler de "isin icinde" olunca bazen "kahve ictiler yarin istemeye geliyoruz" gib aceleciler de cikiyor. Icinizden nasil geliyorsa öyle hareket edin. Diger sahisi da anmiyoruz artik

1 ay olmuş ama kafamda tamamen bitti demişsin.
Anne ogul tavır davranışlarını begendin arayıs sekil leri falan çok sık. Görgülü insanlara benziyorlar.
Tanış

Bahsettiğin hayal kırıklığı ve değersizlik hissi çok yakın tarihli olduğundan bu ilgi ve talep bu kadar hoşuna gitti. Dikkat et beynin ve kalbin o değersizlik hissinden kurtulmak için koşarak yanlış bir adama koşuyor olmasın.

Kuzum gorucu usulune laf edenlere cok sinirleniyorum.gercekten begenmeyen biri oluyor bu mevzuyu digerleride ayiplanirim diye kucumsemeye basliyor

Bence ilk olarak görücü “usulü gibi mi “ diye düşünmekten önce yeni bi ilişkiye hazır olup olmadığınızı sorun kendinize
Çünkü anneleriniz arkadaş ve yaşayacağınız ilşki iyiye giderse ellerini hızlı tutup oldu bittiye getirmek isteyebilirler
Tam tersi ilişki kötü bi boyut alırsa annelerinizin arkadaşlıkları bozulabilir
Bunları da bi göz önünde bulundurmak gerekir
Birde son olarak Kötü şekilde biten ilişkinizin sıkıntılarını tamamen üzerinizden atmadan karşınızdaki adama güvenerek yaklaşabilecek misiniz?
Benim kafama takılan bu olurdu açıkçası
Umarım en doğru kararı verirsin

Aaa görüş tabi ayol, bi kahveden ne olur, belki duygusal bir ilişki olur belki de çok iyi anlaşır arkadaş olursunuz neden olmasın. Ben şans ver derim

Eşim benim kreşten çocukluk arkadaşımdı. 17 sene sonra bir kahve içelim diye buluştum. Ben asla evlenmem falan dedim. Sonra bi baktım evleniyorum.
Kısmet bu işler neden olmasın...
Ama yavaş ilerleyin ki bir öncekindeki hataları bunda da yaşamayın. İyi tartın yani.

Bende eşimle aynı koydeniz o çocukken çok dolaşmıştı peşimde ama ben hiç sevmezdim bunu hemen hemen bütün koy biliyordu
Sonra kendisi mesaj attı bende hemen dedim duygusal bg istemiyorum sadece arkadaş olarak bi kere görüşelim bi kahve içelim bi daha görüşmeyiz kendimcede istemediğimi açık açık anlatırım demistim 20 temmuz tanışma aralıkta soz 17 temmuz nisan 20 temmuz dugun 1 sene içinde evlendim bu adamla iyi ki de şans vermişim. Bana annesinin davranışı çok mütevazı geldi çok hoşuma gitti bi kahve için derim.
Uzun ilişkilerde karşı tarafin tek yanlışıyla insanın içinde ki sevgi bir anda nefrete dönüşebiliyormuş benim ben o duyguyu hiç bilmezdim ama 7 8 senelik ilişkimi bitirince anladım .

ver ama ağırdan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…