- 24 Haziran 2011
- 23.322
- 48.448
- 798
- Konu Sahibi Poppinthem
-
Demek ki ailecek normal çizgide insanları sevmiyorlar. Konu sahibinin nişanlısı gibi. Bunlara düz insan sıkıcı geliyor. İlla bir sapıklık bir enteresanlık. Nişanlısı diğer kadınla ilişkiye devam etmese bile evliliğinin neden mutsuz olacağının da cevabıdır bu.Camillanın donunun içinde yaşamak istiyordu öyle yazmış mektubunda. Kadının donu nasıl acaba? Etrafı da pedofil dolu. Kardeşi , yakın arkadaşları …
Böyle aile biliyorum. Büyük oğullarının ilk eşi çocuğunu bırakıp kocaya kaçmış. 2.eşi de aynısını yaptı, o da çocuğunu bırakıp kaçtı ama geri geldi. Küçük oğlunun eşi oğluna kaçtı diye soğuk giden kaynana kendi oğullarından kaçan 2 gelini için nerdeyse canını verecek. O da haklı, dengine kaynıyor içi.Demek ki ailecek normal çizgide insanları sevmiyorlar. Konu sahibinin nişanlısı gibi. Bunlara düz insan sıkıcı geliyor. İlla bir sapıklık bir enteresanlık. Nişanlısı diğer kadınla ilişkiye devam etmese bile evliliğinin neden mutsuz olacağının da cevabıdır bu.
E yani... Bir de kendilerini gizlemek için fellik fellik normal gelin ararlar ama sonucunda arızalıları baş tacı yaparlar.Böyle aile biliyorum. Büyük oğullarının ilk eşi çocuğunu bırakıp kocaya kaçmış. 2.eşi de aynısını yaptı, o da çocuğunu bırakıp kaçtı ama geri geldi. Küçük oğlunun eşi oğluna kaçtı diye soğuk giden kaynana kendi oğullarından kaçan 2 gelini için nerdeyse canını verecek. O da haklı, dengine kaynıyor içi.
Kendi iyiliğin ruh sağlığın için koşarak kaç ve heryerden engelle çünkü o adamdan bir halt olmazMerhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Lakin ara ara ilişkimize dalan eski sevgilisi yüzünden huzurumuz yoktu çok kez ayrıldım bu sebeple, kadın başka şehire taşındı şuan ailesiyle beraber 3 aydır falan. Yalvar yakar geri barıştık, çok söz verdi iletişimi keseceğim diye. Engellemesini söyledim, engelledi. 2 gün sonra whatsapptan geri açmış engelini, nedenini sorduğumda onu umursadığımı düşünmesini istemiyorum o yüzden açtım yazamaz zaten falan dedi. Bende kendi evime gittim bi süre görüşmeyelim dedim. Bir şekilde olay bana patladı sen bana güvenmiyorsun, bir kere olsun beni dinle hatam yok vs dedi geri geldi. Gittiğinden beri rahattım görüşmediklerini biliyordum, ama bu telefon whatsapp olayları cok canımı sıkıyordu tarif edemediğim bir güvensizlik hep vardı.
Bu sabah da pazar için plan yaptık kahvaltı bitti, komikli bir reels izletiyordu bana telefonundan. Üstten çat mesaj geldi o kadının adı yazıyor. Mesajı okuyamadım hemen çekti ama gördüm diye bağırdım çağırdım. Mesajı göster hemen dedim. Telefonda bişeyler yaptı sonra "sildim tutmuyorum onun mesajlarını" dedi. Ne yazdığını sorduğumda "saçma sapan sitem ediyor rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için" gibi şeyler söyledi o an sinirden tam hatırlamıyorum ama asıl saçmalayan nişanlımdı yani. Ayrıca kadını hiç suçlamıyorum bulaştırmak istemeyen engeller kesip atar. Ara hemen ya da yaz beni rahatsız etme diye, dedim. Kabul etmedi bana güven, biraz zaman ver bana halledicem dedi. O an basımdan asagıya kaynar sular döküldü resmen başka birisi için benden zaman istedi. Ben 1.5 yıldır bu döngüyü çekiyorum yakında evleneceğiz sen ne dediğinin farkında mısın, değil zaman 1 sn bile veremem diyip evden kovdum. Üstüne mesaj atmış gittikten sonra " Çok yazık, sıkıldım gerçekten bende bu durumlardan" yazmış. Çok üzgünüm hiç cevap vermedim. Nasıl bir tavır sergilemem lazım, sizce bu ilişkinin oluru var mı artık yoksa her şeyi silmem mi lazım kafam cok karısık. Biliyorum 2 gün sonra yalvar yakar geri gelmeye çalışacak, en olmadı ailesine arattıracak beni. Ailesi zaten erkek yapar sen alttan al kafasında. Asla beni haklı görmezler.
Konuştuk, ilk önce izin verdim konuşmasına. Yaptığının doğru olmadığını sabahtan beri bu konuyu düşündüğünü, her şeyi düzeltmeye çalışıp yoluna koyacağını, daha önce yaşadığımız ayrılıkta boşluğa düşüp konuştuğunu onunla hata yaptığını söyledi. (daha önce ki ayrılığımız da o kız yüzünden olmuştu üstüne bir de ayrılıkta da konustugunu kabul ediyor kendi kendini yerin dibine soktu) Psikoloğa gidelim beraber düzeltelim her şeyi diyip durdu. Ben ise "böyle bir durumu artık kabul edemem, sen toparlamak istediğini söyledin diye ben burda hazır gelse de toplasa düzeltse her şeyi diye beklemiyorum bunu zaten daha önce yaptım bir işe yaramadı aynı hataları tekrarladın. Artık sana ve bu ilişkiye inancım kalmadı güvenim de kalmadı dahası çok soğudum bu işten ailemle konuşacağım gerçekten istemiyorum artık önüme bakacağım bu saatten sonra herkes mutlu olduğu yerde kalsın, kimse kimsenin vaktini çalıp aptal yerine koymasın. Sen bu zaten elimde mantığıyla beni değersizleştirdin, sevgimi saygımı suistimal ettin. Artık bir şeyler değişse bile benim soğuduğum gerçeği değişmez ben yokum artık" dedim kem küm etti sustu yüzüğü vermeye calıstım ama kesinlikle almadı sende kalsın istediğini yap ben almam dedi. Bu şekilde ayrıldık yani. Herkese teşekkürler değerli yorumlarınız için.
Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim, ayrıca çok sevindim ya mis gibi insanlarız böyle saçma olayların içinde olmayı asla haketmiyoruz ne halleri varsa görsünler.Konuştuk, ilk önce izin verdim konuşmasına. Yaptığının doğru olmadığını sabahtan beri bu konuyu düşündüğünü, her şeyi düzeltmeye çalışıp yoluna koyacağını, daha önce yaşadığımız ayrılıkta boşluğa düşüp konuştuğunu onunla hata yaptığını söyledi. (daha önce ki ayrılığımız da o kız yüzünden olmuştu üstüne bir de ayrılıkta da konustugunu kabul ediyor kendi kendini yerin dibine soktu) Psikoloğa gidelim beraber düzeltelim her şeyi diyip durdu. Ben ise "böyle bir durumu artık kabul edemem, sen toparlamak istediğini söyledin diye ben burda hazır gelse de toplasa düzeltse her şeyi diye beklemiyorum bunu zaten daha önce yaptım bir işe yaramadı aynı hataları tekrarladın. Artık sana ve bu ilişkiye inancım kalmadı güvenim de kalmadı dahası çok soğudum bu işten ailemle konuşacağım gerçekten istemiyorum artık önüme bakacağım bu saatten sonra herkes mutlu olduğu yerde kalsın, kimse kimsenin vaktini çalıp aptal yerine koymasın. Sen bu zaten elimde mantığıyla beni değersizleştirdin, sevgimi saygımı suistimal ettin. Artık bir şeyler değişse bile benim soğuduğum gerçeği değişmez ben yokum artık" dedim kem küm etti sustu yüzüğü vermeye calıstım ama kesinlikle almadı sende kalsın istediğini yap ben almam dedi. Bu şekilde ayrıldık yani. Herkese teşekkürler değerli yorumlarınız için.
Çok takdir ettim seniKonuştuk, ilk önce izin verdim konuşmasına. Yaptığının doğru olmadığını sabahtan beri bu konuyu düşündüğünü, her şeyi düzeltmeye çalışıp yoluna koyacağını, daha önce yaşadığımız ayrılıkta boşluğa düşüp konuştuğunu onunla hata yaptığını söyledi. (daha önce ki ayrılığımız da o kız yüzünden olmuştu üstüne bir de ayrılıkta da konustugunu kabul ediyor kendi kendini yerin dibine soktu) Psikoloğa gidelim beraber düzeltelim her şeyi diyip durdu. Ben ise "böyle bir durumu artık kabul edemem, sen toparlamak istediğini söyledin diye ben burda hazır gelse de toplasa düzeltse her şeyi diye beklemiyorum bunu zaten daha önce yaptım bir işe yaramadı aynı hataları tekrarladın. Artık sana ve bu ilişkiye inancım kalmadı güvenim de kalmadı dahası çok soğudum bu işten ailemle konuşacağım gerçekten istemiyorum artık önüme bakacağım bu saatten sonra herkes mutlu olduğu yerde kalsın, kimse kimsenin vaktini çalıp aptal yerine koymasın. Sen bu zaten elimde mantığıyla beni değersizleştirdin, sevgimi saygımı suistimal ettin. Artık bir şeyler değişse bile benim soğuduğum gerçeği değişmez ben yokum artık" dedim kem küm etti sustu yüzüğü vermeye calıstım ama kesinlikle almadı sende kalsın istediğini yap ben almam dedi. Bu şekilde ayrıldık yani. Herkese teşekkürler değerli yorumlarınız için.
Hakkında hayırlısı olsun. Emin ol kendin için verdiğin en doğru karar bu. Bu güvensizlik üzerine evlilik kurulmazdı. İnşallah peşini çabuk bırakır.Konuştuk, ilk önce izin verdim konuşmasına. Yaptığının doğru olmadığını sabahtan beri bu konuyu düşündüğünü, her şeyi düzeltmeye çalışıp yoluna koyacağını, daha önce yaşadığımız ayrılıkta boşluğa düşüp konuştuğunu onunla hata yaptığını söyledi. (daha önce ki ayrılığımız da o kız yüzünden olmuştu üstüne bir de ayrılıkta da konustugunu kabul ediyor kendi kendini yerin dibine soktu) Psikoloğa gidelim beraber düzeltelim her şeyi diyip durdu. Ben ise "böyle bir durumu artık kabul edemem, sen toparlamak istediğini söyledin diye ben burda hazır gelse de toplasa düzeltse her şeyi diye beklemiyorum bunu zaten daha önce yaptım bir işe yaramadı aynı hataları tekrarladın. Artık sana ve bu ilişkiye inancım kalmadı güvenim de kalmadı dahası çok soğudum bu işten ailemle konuşacağım gerçekten istemiyorum artık önüme bakacağım bu saatten sonra herkes mutlu olduğu yerde kalsın, kimse kimsenin vaktini çalıp aptal yerine koymasın. Sen bu zaten elimde mantığıyla beni değersizleştirdin, sevgimi saygımı suistimal ettin. Artık bir şeyler değişse bile benim soğuduğum gerçeği değişmez ben yokum artık" dedim kem küm etti sustu yüzüğü vermeye calıstım ama kesinlikle almadı sende kalsın istediğini yap ben almam dedi. Bu şekilde ayrıldık yani. Herkese teşekkürler değerli yorumlarınız için.
Tatlım bitir ve geri dönme . Bu adam kronik sadakatsiz. Cevap dahi verme.Merhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Lakin ara ara ilişkimize dalan eski sevgilisi yüzünden huzurumuz yoktu çok kez ayrıldım bu sebeple, kadın başka şehire taşındı şuan ailesiyle beraber 3 aydır falan. Yalvar yakar geri barıştık, çok söz verdi iletişimi keseceğim diye. Engellemesini söyledim, engelledi. 2 gün sonra whatsapptan geri açmış engelini, nedenini sorduğumda onu umursadığımı düşünmesini istemiyorum o yüzden açtım yazamaz zaten falan dedi. Bende kendi evime gittim bi süre görüşmeyelim dedim. Bir şekilde olay bana patladı sen bana güvenmiyorsun, bir kere olsun beni dinle hatam yok vs dedi geri geldi. Gittiğinden beri rahattım görüşmediklerini biliyordum, ama bu telefon whatsapp olayları cok canımı sıkıyordu tarif edemediğim bir güvensizlik hep vardı.
Bu sabah da pazar için plan yaptık kahvaltı bitti, komikli bir reels izletiyordu bana telefonundan. Üstten çat mesaj geldi o kadının adı yazıyor. Mesajı okuyamadım hemen çekti ama gördüm diye bağırdım çağırdım. Mesajı göster hemen dedim. Telefonda bişeyler yaptı sonra "sildim tutmuyorum onun mesajlarını" dedi. Ne yazdığını sorduğumda "saçma sapan sitem ediyor rahatsız ediyor huzurumuzu kaçırmak için" gibi şeyler söyledi o an sinirden tam hatırlamıyorum ama asıl saçmalayan nişanlımdı yani. Ayrıca kadını hiç suçlamıyorum bulaştırmak istemeyen engeller kesip atar. Ara hemen ya da yaz beni rahatsız etme diye, dedim. Kabul etmedi bana güven, biraz zaman ver bana halledicem dedi. O an basımdan asagıya kaynar sular döküldü resmen başka birisi için benden zaman istedi. Ben 1.5 yıldır bu döngüyü çekiyorum yakında evleneceğiz sen ne dediğinin farkında mısın, değil zaman 1 sn bile veremem diyip evden kovdum. Üstüne mesaj atmış gittikten sonra " Çok yazık, sıkıldım gerçekten bende bu durumlardan" yazmış. Çok üzgünüm hiç cevap vermedim. Nasıl bir tavır sergilemem lazım, sizce bu ilişkinin oluru var mı artık yoksa her şeyi silmem mi lazım kafam cok karısık. Biliyorum 2 gün sonra yalvar yakar geri gelmeye çalışacak, en olmadı ailesine arattıracak beni. Ailesi zaten erkek yapar sen alttan al kafasında. Asla beni haklı görmezler.
bence evlenme ilerde çok pişman olursun asla güvenmeMerhaba, 1.5 yıllık bir ilişkim var geçen aylarda aile arasında, söz-nişan yaptık. yüzük takıldı. İkimizin de ailesi uzakta. Ben bulunduğum şehirde çoğunlukla onunla beraber kalıyorum evlerimiz yakın, Aralık sonu yeni ev tutup eşya bakacaktık, sonra nikah tarihine karar verecektik. Her şey güzel sakin gidiyordu.
Ne derse desin onemli degil ki. Bu haliyle icinize sinecek mi yapacaginiz evlilik. Hâlâ evlenmeyi düşünüyorsanız cok enteresan olur bu durumdayken yani. En azindan uzun bir sure erteleyin evlilik kararinizi.Şimdi diyecek ki kız bana mesaj atmış hemen anlamadan dinlemeden ayrıldı vs. Halbuki durum hiç öyle değil elimde kanıt da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?