Şans verdiğim nişanlım düzelmiyor

Camillanın donunun içinde yaşamak istiyordu öyle yazmış mektubunda. Kadının donu nasıl acaba? Etrafı da pedofil dolu. Kardeşi , yakın arkadaşları …
Demek ki ailecek normal çizgide insanları sevmiyorlar. Konu sahibinin nişanlısı gibi. Bunlara düz insan sıkıcı geliyor. İlla bir sapıklık bir enteresanlık. Nişanlısı diğer kadınla ilişkiye devam etmese bile evliliğinin neden mutsuz olacağının da cevabıdır bu.

Gözünüzün onunde ikinizi idare ediyor utanma arlanmada yok engel bile koymuyor siz hala ailesi hak vermez diyosunuz kimsenin onayina ihtiyaciniz yok ayrilin bu serefsizden

Böyle aile biliyorum. Büyük oğullarının ilk eşi çocuğunu bırakıp kocaya kaçmış. 2.eşi de aynısını yaptı, o da çocuğunu bırakıp kaçtı ama geri geldi. Küçük oğlunun eşi oğluna kaçtı diye soğuk giden kaynana kendi oğullarından kaçan 2 gelini için nerdeyse canını verecek. O da haklı, dengine kaynıyor içi.

E yani... Bir de kendilerini gizlemek için fellik fellik normal gelin ararlar ama sonucunda arızalıları baş tacı yaparlar.

Kendi iyiliğin ruh sağlığın için koşarak kaç ve heryerden engelle çünkü o adamdan bir halt olmaz

Konuştuk, ilk önce izin verdim konuşmasına. Yaptığının doğru olmadığını sabahtan beri bu konuyu düşündüğünü, her şeyi düzeltmeye çalışıp yoluna koyacağını, daha önce yaşadığımız ayrılıkta boşluğa düşüp konuştuğunu onunla hata yaptığını söyledi. (daha önce ki ayrılığımız da o kız yüzünden olmuştu üstüne bir de ayrılıkta da konustugunu kabul ediyor kendi kendini yerin dibine soktu) Psikoloğa gidelim beraber düzeltelim her şeyi diyip durdu. Ben ise "böyle bir durumu artık kabul edemem, sen toparlamak istediğini söyledin diye ben burda hazır gelse de toplasa düzeltse her şeyi diye beklemiyorum bunu zaten daha önce yaptım bir işe yaramadı aynı hataları tekrarladın. Artık sana ve bu ilişkiye inancım kalmadı güvenim de kalmadı dahası çok soğudum bu işten ailemle konuşacağım gerçekten istemiyorum artık önüme bakacağım bu saatten sonra herkes mutlu olduğu yerde kalsın, kimse kimsenin vaktini çalıp aptal yerine koymasın. Sen bu zaten elimde mantığıyla beni değersizleştirdin, sevgimi saygımı suistimal ettin. Artık bir şeyler değişse bile benim soğuduğum gerçeği değişmez ben yokum artık" dedim kem küm etti sustu yüzüğü vermeye calıstım ama kesinlikle almadı sende kalsın istediğini yap ben almam dedi. Bu şekilde ayrıldık yani. Herkese teşekkürler değerli yorumlarınız için.

Geçmiş olsun tatlım. Umarım bundan sonraki hayatında iyice tartarak, sana saygı duyacak, sevecek birini bulursun.

Yarın lütfen tüm eşyalarını, yüzüğünü paketle ve kargo ile anne babasına gönder. Buna göndersen geri gelir. Bir ortak arkadaşın da bundan senin eşyalarını alsın.

Anne babasını onu bunu araya sokar. Tırtıklar durur. Lütfen kurtar kendini. İçin rahat olsun. Ara ara iyi yanlarını, anılarını hatırlarsın ama yine de lütfen tut kendini. İnsan kendini korumazsa, değer vermezse kimse değer vermez. Sana kocaman sarıldım. Üzülme lütfen kutla bunu.

Ailesi ile de muhatap olma. Onlar seni düşünse bunlar başına gelmezdi.

Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim, ayrıca çok sevindim ya mis gibi insanlarız böyle saçma olayların içinde olmayı asla haketmiyoruz ne halleri varsa görsünler.

Çok takdir ettim seni Böyle sağlam duruşlu kadınlar görmek güzel.

Hakkında hayırlısı olsun. Emin ol kendin için verdiğin en doğru karar bu. Bu güvensizlik üzerine evlilik kurulmazdı. İnşallah peşini çabuk bırakır.

Yüzük sizde duruyor, nasıl ayrılmak bu? Bu ne naiflik?

Yüzüğü almaması, sizin yine affedeceginize olan inancından. Nasıl olsa yine takacak diye düşünüyor.

Eğer gerçekten kararlı olsaydınız, yüzük sen de kalsın dediğinde, al pis yüzüğünü git o vazgeçemediğin kadına tak der, suratına atar, öyle dehlerdiniz.

Tatlım bitir ve geri dönme . Bu adam kronik sadakatsiz. Cevap dahi verme.

Tabi ki ayrılmalısın ya. Bulunmaz hint kumaşı mı nişanlın ? Terbiyesizlik başka bir şey değil. Kendinizi kandırmayın böyle insanların da sizi kandırmasına izin vermeyin. Ailenize de hala eski sevgilisi ile konuşuyor diye açıklayın bence.

Evlenmeden kendini göstermiş buna da şükret. İstemeyen adam engeller hatta numarasını değiştirir. Milyon tane yol var yani.

bence evlenme ilerde çok pişman olursun asla güvenme

Şimdi diyecek ki kız bana mesaj atmış hemen anlamadan dinlemeden ayrıldı vs. Halbuki durum hiç öyle değil elimde kanıt da yok.
Ne derse desin onemli degil ki. Bu haliyle icinize sinecek mi yapacaginiz evlilik. Hâlâ evlenmeyi düşünüyorsanız cok enteresan olur bu durumdayken yani. En azindan uzun bir sure erteleyin evlilik kararinizi.

Daha önce kızın mesajlarının içeriğini gördünüz mü? ben kıza inat olsun diye sizinle birlikte olduğunu düşünüyorum.. kesinlikle bitirin bu ilişkiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…