• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız KASIM Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

umarım bana da uğurlu gelir bu başlık tam 1 sene önce bugn düşük yaptım ben de bir dönem kendime gelemedim ama artık bebeğimiz olsun istiyoruz, Rabbim isteyen arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün inşallah. bu arada bat:4 ekim

[TABLE="class: grid, width: 250, align: left"]
[TR]
[TD]ANNE ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]14 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu[/TD]
[TD]11ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jobberfor[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]plstgc[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengelen[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvb[/TD]
[TD]21 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrn3[/TD]
[TD]23 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]desperato20[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]helena83[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burchecan[/TD]
[TD]13 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]topraksk[/TD]
[TD]4 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]:49::49::49::49::[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]:nazar::nazar::nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbİm en kısa zamandaaaa müjdeli hbaerlerr vermyi nasip etsiinn :nazar::nazar::nazar::nazar: Kocaman göbüşlüüü hamişlerr olunn :)) Sağlıklı hamilelikler nasip etsinn...:49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
Etmem mi nazcım ederim tabiiki...zaten her duamın peşine ekliyorum sizleri merak etmeyin:16::16: benim tosunumun burdan bi sürü arkadaşı olcak inşallah :emir_bebek: prenseslerin biriyle de beşik kertiği yaparız artık inşallah:16::16:

Dilerim tez zamanda topikten teker teker hamiş haberleri almaya başlarız:46::46:

Etmem mi nazcım ederim tabiiki...zaten her duamın peşine ekliyorum sizleri merak etmeyin:16::16: benim tosunumun burdan bi sürü arkadaşı olcak inşallah :emir_bebek: prenseslerin biriyle de beşik kertiği yaparız artık inşallah:16::16:

Dilerim tez zamanda topikten teker teker hamiş haberleri almaya başlarız:46::46:

allah razı olsn cnmm bnmm yaa rabbim sağ slaim kcğna almayı nasip etsin...

benm yeni bat 3 kasım canım yeni listene de eklermisin beni dualarınla birlikte

Canlarrr yeni ay yeni umutlarr ve tertemiz yeni bir sayfa açalım dedik minikkelebeğimin fikriydi nedense banada çok hooş geldi bu fikir :))

Rabbim en kısa zamanda Müjdeli haberler vermeyi burdan nasip etsin...RABBİMM sağlıklı gebelikler nasip etsin...

EKİM-KASIM olarak burdan devam edelimmm.....

Ağustos topiğindeki son listeyi ekliyorummmm...

Yeni bat tarihlerinizi söylerseniz değiştirebilirim ve Yeni gelenlerr sizlerde son adet tarihinizii söylersenizz ekleyebliriz...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN....GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN...

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]ADAYI
[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur
[/TD]
[TD]14 EKİM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu
[/TD]
[TD]11 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jobberfor
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] plstgc
[/TD]
[TD] 1 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee
[/TD]
[TD]7 ekim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk
[/TD]
[TD]4 kasım.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn

:49::49::49::49::49: AMİNNNNNN
aşkolsun naz... ağustos topiğinde sordun ve 15 ekim demiştim beni eklememişsin.. küstüm:19::19::19:

ne karıştırdın kız neyi karıştırdın :1:
sorma canım çok karıştırdım yumurtlarken adet oldum sonra erkenden yumurtladım o yüzden tam emin değilim 10 ekimde mi hastalancam yoksa 20 ekimde mi bilemiyorum :31:

nazcım seni ele veren minik o dedi dogum masrafları nazdan diye :24::24:

[h=2]
icon1.png
Uğurlu ekim-kasım topiğimizinn güncell listesii :))))[/h]
[TABLE="class: cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]anne ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]14 EKİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu[/TD]
[TD]11ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jobberfor[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]plstgc[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sengelen[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikkelebekk[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvb[/TD]
[TD]21 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yrn3[/TD]
[TD]23 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]desperato20[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]helena83[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burchecan[/TD]
[TD]13 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]topraksk[/TD]
[TD]4 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee[/TD]
[TD]3 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]:49::49::49::49::[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]:nazar::nazar::nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbİm en kısa zamandaaaa müjdeli hbaerlerr vermyi nasip etsiinn :nazar::nazar::nazar::nazar: Kocaman göbüşlüüü hamişlerr olunn :)) Sağlıklı hamilelikler nasip etsinn...:49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
sorma canım çok karıştırdım yumurtlarken adet oldum sonra erkenden yumurtladım o yüzden tam emin değilim 10 ekimde mi hastalancam yoksa 20 ekimde mi bilemiyorum :31:

sorun değlll önce siz bir hamilee kalınn :))) masaflarııı ödeycekkk dedelerr .)) anneannler:)) babaannler varr iken bana düşmezz

hoşbulduk sarı papatyamm :16:
benimm yine umudum yok kuzum yaa ama inş. sen hamile kalıcaksın bende teyze olcam :34:
umudum yok yok arkadaşım seni de doğurtacaz o kadar :20:
sanki biz doğurduk da gerçi :52: kelin ilacı işte :1:
ama olsun umudumuzu kaybetmicez milyonlarca insan nası oldu yapmışlar ki oldu :52:
bizim de olacak allahın izniyle :34:

kızçem sen aynı bana benziyrsn bende nazı hep leydi okulna yollaycm dedim :)) tabisi yollayamadm :))
tşklerr cnmm bnmm rabbim sağ salim kucğna almayı nasp etsin...erkekmişş...tosun paşaaa geliyorrr :))hadi hayrlısı şekerim miniğin zaten kızı olcak :))

inşallh bndee kızlarr yaa 5 ekim .....

bişe var yeminleee 5 ekim tarihindee çok heycanlandm bu kadarr mı tesadüf..

topiğin adını değiştircemm 5 ekim topiği :))10 tane hamile aynı anda çıkablrr :))

yaaa benim niye kızım olcakmış bi allahın kulu da çıkıp erkek demedi bana ne hamileyken ne de şimdi :52:
suratımda öle bi ifade mi var :101: senin olsa olsa kızın olur diyolar :52:
ama ben şehzade doğurucam görceksiniz :60:
hepimiz aynı gün doğurmayalım doktorlar sözleşip mi yaptınız dicek :1:
sat 5 ekim sat 5 ekim sat 5 ekim :52:

umarım bana da uğurlu gelir bu başlık tam 1 sene önce bugn düşük yaptım ben de bir dönem kendime gelemedim ama artık bebeğimiz olsun istiyoruz, Rabbim isteyen arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün inşallah. bu arada bat:4 ekim
geçmiş olsun toprak 1 sene beklemişsin maşallah ben 1 ay bile zor bekledim :97:
şimdi yeniden olsun istiyorum bi an önce ve tabi sağlıkla,inşallah sen de hayırlısıyla kavuşursun bebeğine:13:
sen bu topiğe kız bakmaya geliyosun biliyorum ama önce oğlunun işi gücü varmı?okumuş mu?anasına çok mu bağlı?bunları bilmemiz lazım :52: anladın sen onu :27:

:1: senin yumoşlar şaşırmış canım yaa...
sen hastane araştır naz epidural dahil herşeyi ödicek :52:

sorun değlll önce siz bir hamilee kalınn :))) masaflarııı ödeycekkk dedelerr .)) anneannler:)) babaannler varr iken bana düşmezz

benim kıyafet ve eşya sponsorum babaanne,bakım sponsoru ananne,gezdirme sponsoru dedeler :1:
doğum sponsoru da banka :102:

Kizlar su hamile kalma isi ne kadar zor bisey yaa, evlenmeden once ben filmlerdeki gibi zannederdim hep :9: Cok calisma gerektiren bir olaymis ahhh ahh kadin olmak zor :15::15:

Kizlar su hamile kalma isi ne kadar zor bisey yaa, evlenmeden once ben filmlerdeki gibi zannederdim hep :9: Cok calisma gerektiren bir olaymis ahhh ahh kadin olmak zor :15::15:

Ben de her gün hamile kalmaya müsait olduğumuzu sanıyodum :52:
filmlerde hala ne kadar kolay denk geliyo o günler
ama yumurtlama günlerinde daha çekici oluyoz cildimiz güzelleşiyo vücut değişiyo,ayrıca erkekleri çeken bi ten kokumuz oluyomuş arkidişler :34:
demek ki filmlerdeki durum bunla alakalı :1:

ya benimde 12 eylül son adet tarihim beni de eklerseniz sevinirim aranıza yeni katıldım.

Son düzenleme:
Ben de her gün hamile kalmaya müsait olduğumuzu sanıyodum :52:
filmlerde hala ne kadar kolay denk geliyo o günler
ama yumurtlama günlerinde daha çekici oluyoz cildimiz güzelleşiyo vücut değişiyo,ayrıca erkekleri çeken bi ten kokumuz oluyomuş arkidişler :34:
demek ki filmlerdeki durum bunla alakalı :1:

Oyle bir psikolojiye geldim ki canim artik yumurtlama gunum yaklasinca icimi garip bir sevinc kapliyor
:21::21: Bu bebekler bize gelicek ya oyle ya boyle tabii Allahin izniyle insallah :9:

Merhaba kizlar benim sat 3 eyluldu hala adet olmadi ama test yaptim negatif cikti hic bir adet agrim sancim da yok 4-5 aydir duzenede girdi adetlerim arada gerildigimde kramp giriyo sadece kasiklarima.. bende kasima mi kaldim yoksa :SS

umudum yok yok arkadaşım seni de doğurtacaz o kadar :20:
sanki biz doğurduk da gerçi :52: kelin ilacı işte :1:
ama olsun umudumuzu kaybetmicez milyonlarca insan nası oldu yapmışlar ki oldu :52:
bizim de olacak allahın izniyle :34:

:1::1: temam kuzucumm benımde umudum var artık bende hamıle kalcam inanıyorummmm :9:
hepimiz hamile kalcaazz burası hamıle dolcak taşcakkk :9::9:
evt ali ağaoğlu gıbı yaptım olacak bızde ypcazz olacakk işteee o kadaaaarrrrrr :20:

Oyle bir psikolojiye geldim ki canim artik yumurtlama gunum yaklasinca icimi garip bir sevinc kapliyor
:21::21: Bu bebekler bize gelicek ya oyle ya boyle tabii Allahin izniyle insallah :9:
Canım sen yine yumurtluyon da seviniyon senin normal bebek gelmek üzere belki de peki ya ben? :52:
ben adet oldum bana noluyo sevinçten gittim bugün kendime ciciler biciler bile aldım pempe pempe ciciler aldım
güzel düşünelim güzel olsun ama dimi :1:

Merhaba kizlar benim sat 3 eyluldu hala adet olmadi ama test yaptim negatif cikti hic bir adet agrim sancim da yok 4-5 aydir duzenede girdi adetlerim arada gerildigimde kramp giriyo sadece kasiklarima.. bende kasima mi kaldim yoksa :SS
merhaba lori hoşgeldin biraz daha gecikirse kan testi yaptır canım
kramp adette de hamilelikte de oluyo ama zaten senin baya geçmiş ben olsam çoktan kan vermiştim :1:

:1::1: temam kuzucumm benımde umudum var artık bende hamıle kalcam inanıyorummmm :9:
hepimiz hamile kalcaazz burası hamıle dolcak taşcakkk :9::9:
evt ali ağaoğlu gıbı yaptım olacak bızde ypcazz olacakk işteee o kadaaaarrrrrr :20:

yaptım olajak :52: allahım yaa kasımda noluuuuur hepimize bi tenecik fındık noluuur :1:
hayırlısıyla ve sağlıkla doğurmayı da nasip etsin tabisiiiii :49:

Back
X