Şans bu bellimi olur sizde ankete katılın ücretsiz tedavi kazanın

Sevgili dcus şaşıran kim anlayamadım yada anlamadın gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim bunu suçmuş gibi neden gösteriyorsun. İşin nekadar ciddi olduğunu tabiki biliyorum. Tabiki bilim işi ama hiçbiryer devlet de dahil bu bilim işi para almayalım demiyor sigortamız olduğu halde güvencemiz olduğu halde hastane bile bir sürü para alıyor. Sen çaresizliğin ne olduğunu bilmeden bişeyler yazmışsın ben arkadaşlara özellikle ihtiyacı olan arkadaşlar katılırlar diye ummuştum. Hata mı yaptım bende katıldım belki olabilir diye tanıdığım nekaadr arkadaşım varsa linki gönderdim faydalansınlar diye neden sömürü olsun. Belki maddiyatsızlıktan çaresi olmayacak birine belki çare olur şans gülebilir neden olmasın. NEden sömürülsünler anlayamadım alt tarafı bir anket. Amacım ihtiyacı olan bir kişiye belki şans güler diye paylaşmak istedim sömürmek değil. Sen hiç çaresiz kaldın mı maddi olarak başkalarına el açtın mı? açsaydın bilirdin belki

kk da Maya tüp bebek merkezinden çok memnun kalan arkadaşlar var,
ön yargılı olmadan ankete katılmak isteyenler araştırabilir,
iyi bir merkez olduğunu duymuştum,
haziran15 sana teşkr edrm herkesle paylaştığın için
bolşanslar diliyorum sana

Canımcım sağolasın ben neden bu işlerin içindeyim burdaki herkes gibi yorumu görünce şok oldum. Sadece bu durumda olan çaresiz kalmış kişiler bakar bi şans belki faydalanabilirler diye. kötü bişey olsa ben burdan hiç böyle bişey yaparmıyım başta ben karşı çıkarım. Tabiki aksini düşünen insanlar olabilir katılmaz yada okur geçersin bu kadar tepkili olmak şok oldum.

Üzme tatlı canını
herkes senin gibi olmayabilir, başkası ile paylaşmayabilirdin
bak ben senden öğrendim
benim gibi birçok kişide öğrendi ve
Allah razı olsun diyordur

Üzme tatlı canını
herkes senin gibi olmayabilir, başkası ile paylaşmayabilirdin
bak ben senden öğrendim
benim gibi birçok kişide öğrendi ve
Allah razı olsun diyordur

Yok takmıyorum canımcım ama sadece yardımcı olmak istemiştim. Biliyorsun iki başarısız sonucum var şimdi üçüncü için cesaretim kalmadı. sonuncuda çok umutluydum ama olmadı Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin. Ne yapalım ama artık cesaretim bile kalmadı diyebilirim kendimi toplamaya çalışıyorum. Sen nasılsın? nasıl gidiyor

benim 4. micro denemem oldu
şuan Allahın izni ile hamileyim
Umudunu yitirme
Allahım birgün kucağına almayı nasip edecektir göreceksin

benim 4. micro denemem oldu
şuan Allahın izni ile hamileyim
Umudunu yitirme
Allahım birgün kucağına almayı nasip edecektir inşallah

canım paylaşım için teşekkürler
bende fromu doldurdum kısmet çıkarsa bir defa da
bunu deneriz

haziran15 Cim Benim çocuğum Var Fakat Ablamin Yok.normal Yollardan Olmuyor.rahimde Rahatsizliklari Var.tedaviye Zaten Para Yetiremiyorlar.tüp Bebeğe Mi Yetiştirsinler.ben Onun Adina Yazilsam Olurmu Dersin?

bu arada insanların umutlarını kırmaya hayallerini yıkmaya hiç hakkın yok.ben de olsaydım her kapıyı açmayı denerdim.:enbuyukkk:

hazirancım ben de istanbulda yaşıyor olsam hemen katılırdım canım.İyi ki bu topiği açmışsın ellerine sağlık.belki bu siteden bir arkadaşa çıkar belli mi olur.Küçük de olsa bir ümit işte.sıkma canını...bu reklam değil bence bir fırsat.teşekkürler ... a.s.

canım paylaşım için teşekkürler
bende fromu doldurdum kısmet çıkarsa bir defa da
bunu deneriz

İnşallah canım umarım çıkar şans belli olmaz kime güleceği. Anne olmak için elimizden geleni hep yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bol şanslar canım benim.

haziran15 Cim Benim çocuğum Var Fakat Ablamin Yok.normal Yollardan Olmuyor.rahimde Rahatsizliklari Var.tedaviye Zaten Para Yetiremiyorlar.tüp Bebeğe Mi Yetiştirsinler.ben Onun Adina Yazilsam Olurmu Dersin?

onun adını soyadını yaz mail olarak kendi adresini yazarsan olur. Kendi ismini yazarsan olmaz canım. Ablanada da çıkarsa büyük süpriz olmuş olur. İnşallah çıkar canım benim ya. Çok geçmiş olsun. Maalesef tüp bebek tedaviler gerçekten çok masraflı işler. Bu linki gördüm ve gerçekten ihtiyacı olan birine çıkar diye paylaşıyım dedim.

Ankarada yerleri ve şehir dışından gelecekler içinde yardımcı oluyorlar. Hayırlısı ihtiyacı olan birine inşallah denk gelir bizler yine iyi kötü karşılıyoruz ama durumu olmayanlar için bir şans tabiki. desteğin içinde saoğalasın canım.

bende senin sayende anketi doldurdum teşekkürler . bence yaptığın davranış çok güzeldi bizleride haberdar ettin herkesin şansı bol olsun.

bende senin sayende anketi doldurdum teşekkürler . bence yaptığın davranış çok güzeldi bizleride haberdar ettin herkesin şansı bol olsun.

Canım sanada bol şanslar. Hepimiz aynı durumdan müzdaribiz. İnsanı maddi manevi maalesef negatif sonuçlar yıkıyor. Ama yılmak yok yola devam bebişlerimize kavuşana kadar durmak yılmak yok.

amin canım inşallah bir vesile sonucu hamile kalırız vesilesiz hiç bir şey olmaz allah çok büyük ne zaman annelik mertebesine ereceğimizi ancak o bilir. anket bana çıkmasada temmuz ağustos gibi tüp deneyeceğiz hayırlısıyla ilk olacak umarım son olur

merhaba arkadaşlar ben maya tüp bebek merkezine gidiyorum çok güzel anketler yapıyorlar birkişi ücretsiz tedavi kazanıyor bunun neresi kötü aramızdan bizim gibi aynı şeyleri yaşayan bir kişi ücretsiz tedavi görecek bunun kadar güzel birşey varmı hepinize iyi şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…