Şans bu bellimi olur sizde ankete katılın ücretsiz tedavi kazanın

merhaba arkadaşlar ben maya tüp bebek merkezine gidiyorum çok güzel anketler yapıyorlar birkişi ücretsiz tedavi kazanıyor bunun neresi kötü aramızdan bizim gibi aynı şeyleri yaşayan bir kişi ücretsiz tedavi görecek bunun kadar güzel birşey varmı hepinize iyi şanslar

canım tedavin hayırlı olsun. İnşallah hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın. Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin

amin canım inşallah bir vesile sonucu hamile kalırız vesilesiz hiç bir şey olmaz allah çok büyük ne zaman annelik mertebesine ereceğimizi ancak o bilir. anket bana çıkmasada temmuz ağustos gibi tüp deneyeceğiz hayırlısıyla ilk olacak umarım son olur

Şimdiden hayırlı olur inşallah. İnşallah ilk denemende tutar canım 2 negatif sonuçtan sonra insan yıkılıyor ama ayakta olmak zorundayız. Moral bu işlerde çok önemli stressiz bir tedavin olur moralini hep yüksek tut dua bol bol dua etmeyi eksik etme canım benim. Dualarım seninle inşallah tutar. Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım paylaşımın için teşekkürler, bizimle paylaşmasaydın şansın daha çok olurdu. bencil davranmadığın içinde ayrıca teşekkürler inş. en kısa zamanda bebek sahibi olursun.

canım paylaşım için cok saol bnde katıldım ankete bızde 3sefer dendık ama olmadı artık hakkımızda bıtmıştı para bırktyıoruz bızde tekrar teadvı ıcın kısmet umarım herkse beek sahbı olur allah herkse buguzel duyguyu nasıp etsın bu arada herksın mubarek regaıp kandılnı kutlarım dualrmız hepımız ıcın hyrlı kandıller

X