Çok teşekkür ederim.Sizi cok iyi anliyorum. Kolay degil tabi baska bir sehir baska bir kultur ama esinizle baska bir sorununuz yoksa asilmayacak seyler degil.
Insallah esinizle orta yolu bulup ikinizide mutlu edecek bir sehir bulursunuz.
Aynı benTabii ki evliliğe alışma süreci de çok zor geçti benim için, haklısınız. Evlenince biliyorsunuz hayatınız %100 değişime uğruyor, en yakın arkadaşım annesinin iki sokak ötesinde oturuyor, ilk üç ay bunalım geçirdi düşünün. Ben hem evliliğe alışmak, hem bambaşka, çok farklı bir kültürün hüküm sürdüğü bir şehirde evliliğe gözlerimi açmak hem de işsiz ve arkadaşsız yapayalnız kalmak nedeniyle bunalıma girdim. Hepsi bir anda, anlatabildim sanırım...
Bebek kısmını bu düşüncelerdeyken erteleme fikrini bende destekliyorum. Sizin Kafanız ne kadar rahat olursa o derece mutlu anne baba olursunuz. Sabredin biraz daha. Bizde sürekli sınavlara giriyoruz eşimle buradan gitmek için. Sizi çok iyi anlıyorum. Belki benim kızım var diye şimdi zaman daha çabuk geçiyor benim için ama sizin için biraz daha zor geçiyor. Göbeklitepe güzel bir yer yakın çarşıya. Ben karaköprüdeyim biraz daha uzağım. Ama mesela burada mesire alanı var. Günün her saati piknik yapılabilen hoş bir yer. Buda alternatif olabilir. Kızıma hamileyken kitapçıları dolaşıp kitap depolayıp günlerce çıkmazdım evden. Ama tabi ben severim tek başınalığı, insansızlığı biraz :)Merkezdeyim, Göbeklitepe ve Gaziantep'e gittik, eşim yoğun çalışıyor, anca bu kadar gezebildik. Mardin'i çok merak ediyorum ama dediğiniz gibi şu an hiç sırası değil. Onun dışında da çarşı pazar, kuaför vs işlerime çıkıyorum dışarı, işimi halledip biraz da yürüyüp dönüyorum eve.
Açıkçası evde oturmak bana göre değil, çalışmak için çok caba sarfettim ama olmadı. Gezip tozmaya gelince elinden geldiği kadar gezdiriyor eşim ama sorun şu ki beni yıkan yalnızlık oldu. Ank'daki arkadaşlarım gibi arkadaşlar arıyorum çünkü buradaki bayanların konusu başka, sohbeti başka, tarzı,konuşması,hayatları başka ve ben ayak uyduramadım. Eşim İst'a gidebiliriz belki dedi o da ayrı bir kavga konusu oldu, İst'da yaşamak isteyen kim??? Ank alerjisi var eşimin, ne yapabilirim bilmiyorum
İlçede değilim Allah'a çok şükür fakat bir işim yok, bence temel sebep bu çünkü ben hiç evde oturmadım. İş olsaydı hem oyalanırdım hem de iki üç arkadaşım olurdu, geçer giderdi şu 1 sene. Tabii 1 sene oldu 2 sene o da ayrı konu...
Aynı fikirdeyim. Peki siz nerelisiniz?Ayy valla istanbulda bir siz eksiktiniz. Bütün ülke yakında istanbula taşınacak. İstanbul da yaşanır mı. Her aksam millet minimum 1.5 saat trafik cekiyor. Hengame resmen. Başka şehir mi yok. Antalya, İzmir, Eskişehir mis gibi yerler bunlar.
Ahh şu önyargı prangalarindan bir kurtulabilsek......İŞTE DOĞULU BİRİYLE EVLENMEDEN ÖNCE BUNU OKUSUN KIZLARIMIZ...
Ayy valla istanbulda bir siz eksiktiniz. Bütün ülke yakında istanbula taşınacak. İstanbul da yaşanır mı. Her aksam millet minimum 1.5 saat trafik cekiyor. Hengame resmen. Başka şehir mi yok. Antalya, İzmir, Eskişehir mis gibi yerler bunlar.
Göbeklitepe baya uzaktı, karıştırmış olabilir misiniz? Mesire alanına çok yakınım, yürürüm bazen oralarda, sessiz sakin. Ben de sessizliği ve keyfime göre takılmayı severim aynı sizin gibi ama benimki biraz fazla kaçtıBebek kısmını bu düşüncelerdeyken erteleme fikrini bende destekliyorum. Sizin Kafanız ne kadar rahat olursa o derece mutlu anne baba olursunuz. Sabredin biraz daha. Bizde sürekli sınavlara giriyoruz eşimle buradan gitmek için. Sizi çok iyi anlıyorum. Belki benim kızım var diye şimdi zaman daha çabuk geçiyor benim için ama sizin için biraz daha zor geçiyor. Göbeklitepe güzel bir yer yakın çarşıya. Ben karaköprüdeyim biraz daha uzağım. Ama mesela burada mesire alanı var. Günün her saati piknik yapılabilen hoş bir yer. Buda alternatif olabilir. Kızıma hamileyken kitapçıları dolaşıp kitap depolayıp günlerce çıkmazdım evden. Ama tabi ben severim tek başınalığı, insansızlığı biraz :)
evet bu konuda seni çok iyi anlıyorum, arkadaşların ilgi alanları seninkilerden çok ayrı kulvarlarda olunca depresyona sürükleniyor insan bir dönem ben de böyleydim doğu görevini yapıyorduk o zamanlarAçıkçası evde oturmak bana göre değil, çalışmak için çok caba sarfettim ama olmadı. Gezip tozmaya gelince elinden geldiği kadar gezdiriyor eşim ama sorun şu ki beni yıkan yalnızlık oldu. Ank'daki arkadaşlarım gibi arkadaşlar arıyorum çünkü buradaki bayanların konusu başka, sohbeti başka, tarzı,konuşması,hayatları başka ve ben ayak uyduramadım. Eşim İst'a gidebiliriz belki dedi o da ayrı bir kavga konusu oldu, İst'da yaşamak isteyen kim??? Ank alerjisi var eşimin, ne yapabilirim bilmiyorum
Nereden geldiğinize bağlı. Kimine koca bir dünyadır, kimine ise kasaba...Ayy benim sevgilim de urfalıı
Ama orda yaşamayı düşünmüyoruz gibi, yine de belli olmaz. O kadar mı beter bi şehir
Aynı fikirdeyim. Peki siz nerelisiniz?
Eşimle hiçbir sorunum yok, uzun bir sevgililik döneminden sonra evlendik, burada beni oyalamak için elinden geleni yapıyor, hakkını yiyemem. 17 ay kaldı ama araba satılırsa hemen kapatabilir. Borç bitse bile ne zaman ve nereye gideriz de yerleşiriz hiç bilmiyorum. Yalvarmaktan bitap düştüm.
Doğru söylüyorsunuz gerçekten. Ama düğüne beş kala piyangodan Urfa çıkması, eşimin de zaten buralı olması, bana verdiği sözler ve bu sözlerin tutulmaması, Ank'da iş bulmak konusunda benim ve ailemin yardımını kabul etmemesi ( kendi çevrem sayesinde ben tek başıma bile onu işe yerleştirebilirim ) bizim huzurumuzu bozdu. Çevrem bile şaşırdı, sen ne yapacaksın oralarda, senin gibi bir kız orada yaşayamaz dediler, sakin olun sadece 1 yıl, eşimin hiç mi hatrı yok, ben bu fedakarlığı kabul ediyorum dedim. Ben şoktaydım, yine çevremi ben susturdum. Ama fedakarlığımın sonu gelmiyor. Kişiliğim, çevrem, hayat tarzım, işim, maaşım, ailem, arkadaşlarım... Bütün hayatımı sıfırladım.Kendimize küçük sebeplerden bile büyük mutluluklar cikarmamiz lazım. Yoksa hayat çekilmez. Bu zamanda çoğumuz (ben de dahil) gurbetteyiz. Ne yapalım nasibimiz nerdeyse oraya yoneliyoruz. Neyin hakkımızda hayırlı olduğunu bilemeyiz ki..
Göbeklitepe baya uzaktı, karıştırmış olabilir misiniz? Mesire alanına çok yakınım, yürürüm bazen oralarda, sessiz sakin. Ben de sessizliği ve keyfime göre takılmayı severim aynı sizin gibi ama benimki biraz fazla kaçtı
Evet ya iki buçuk sene oldu hala karıştırıyorum yer isimlerini:) eşime sordum şimdi :) bende seviyorum mesire alanını. Yürüme mesafesinde benim evle. İnşallah eşinle ortak bir noktada buluşursunuz.Göbeklitepe baya uzaktı, karıştırmış olabilir misiniz? Mesire alanına çok yakınım, yürürüm bazen oralarda, sessiz sakin. Ben de sessizliği ve keyfime göre takılmayı severim aynı sizin gibi ama benimki biraz fazla kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?