- Konu Sahibi married_woman
-
Peki senin ağrın da aynı Adet sancısı gibi mi yani bi fark var mı hiçBenimde dün karnım ağrıyordu. Hatta adet olucam herhalde diye düşünmüştüm. Ama pozitif çıktı. Hiç belli olmaz
Cnım bnmim fönk deliğimin çevresinde sağlı sollu batmalar oldu. Birde kanda test yaptırmadan 1 gün önce sağ kasığımda düğümlenme hissetim. Tam sağa tarafa dönerken acayip br acı ağrı hissetmiştim. Şu andada adet ağrısı gibi ağrım var belim bacaklarım kasıklarım ağrıyo. Birde çok uykum var. Çümkü düm geceuyuyamadımPeki senin ağrın da aynı Adet sancısı gibi mi yani bi fark var mı hiç
Teşekkür ederim canım cevabın için bekliycem ve görülen artık yapçak bişiy yolCnım bnmim fönk deliğimin çevresinde sağlı sollu batmalar oldu. Birde kanda test yaptırmadan 1 gün önce sağ kasığımda düğümlenme hissetim. Tam sağa tarafa dönerken acayip br acı ağrı hissetmiştim. Şu andada adet ağrısı gibi ağrım var belim bacaklarım kasıklarım ağrıyo. Birde çok uykum var. Çümkü düm geceuyuyamadım
Teşekkür ederim canım cevabın için bekliycem ve görülen artık yapçak bişiy yol
İnşallah kuzum hayırlısıyla...sonucu yazarım artıkCanim insallah sende hamilesindir
İnşallah güzel sonuç alırsın canim mutlaka bildir bize deKızlar kan verdim benim vitaminlerim düşüyor hemde gebeliğe bakacaklar :)
Kızlar kan verdim benim vitaminlerim düşüyor hemde gebeliğe bakacaklar :)
Ay hadi inşallah benim 2 gün var ama bugn karnım ağrıyor adet olacağım gibiKızlar kan verdim benim vitaminlerim düşüyor hemde gebeliğe bakacaklar :)
Kuzum senin ilk beta kaçtı nasıl ilerledi adete kaç gün kala en son ne cıktıCnım bnmim fönk deliğimin çevresinde sağlı sollu batmalar oldu. Birde kanda test yaptırmadan 1 gün önce sağ kasığımda düğümlenme hissetim. Tam sağa tarafa dönerken acayip br acı ağrı hissetmiştim. Şu andada adet ağrısı gibi ağrım var belim bacaklarım kasıklarım ağrıyo. Birde çok uykum var. Çümkü düm geceuyuyamadım
Kan verdin mi canım?Ewt canım aradım.Yarın tekrar kan vericem.
Kuzum senin ilk beta kaçtı nasıl ilerledi adete kaç gün kala en son ne cıktı
Kan verdin mi canım?
Hadi bakalım canm saglıkla ilerlesin inş. Bende bugün kan verdim adete 4 gün var 81 degerim benimde . İnş saglıklı bir gebeliktirİnş. bu gece 23.30 da vericem.
Abi haber veririm canımİnşallah güzel sonuç alırsın canim mutlaka bildir bize de
Bende heyecanlıyım kuzumAyyy cok heyecanliii bekliyorum haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?