- 21 Ekim 2017
- 1.463
- 3.168
- 133
- Konu Sahibi married_woman
Ay maşallahhh sanaaa :) benim bat yarın adet olmayı bekliyorum canım:)3 kat artmış canım değerim. Çok şükür.
Sen naptın kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay maşallahhh sanaaa :) benim bat yarın adet olmayı bekliyorum canım:)3 kat artmış canım değerim. Çok şükür.
Sen naptın kuzum
Test yaptın mı kuzumAy maşallahhh sanaaa :) benim bat yarın adet olmayı bekliyorum canım:)
İnşallah hayırlısıyla hepimiz anne olacağız benimde 15 ay oldu bi boş gebelik geçirdim 6 aydır hiç bişey yok bazen çok yoruluyorum ama her şeyin bir zamanı var demek inşallah o zaman hepimiz için de yakındırBende adetimi bekliyorum kızlar nasipse tüp bebek tedavisine başlayacağız doktor yaşınız genç diyor ama ben korkuyorum artık 1buçuk sene oldu ya olmazsa eşimin amcasının da olmamış o yüzden tedirginim
Ay maşallahhh sanaaa :) benim bat yarın adet olmayı bekliyorum canım:)
İnşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur :/benim hiç gebeliğim olmadıİnşallah hayırlısıyla hepimiz anne olacağız benimde 15 ay oldu bi boş gebelik geçirdim 6 aydır hiç bişey yok bazen çok yoruluyorum ama her şeyin bir zamanı var demek inşallah o zaman hepimiz için de yakındır
İnşallah sağlıkla gelsin bebişler evlerimiz cennet koksun inşallahİnşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur :/benim hiç gebeliğim olmadı
Amin kuzucum inşallah :)İnşallah sağlıkla gelsin bebişler evlerimiz cennet koksun inşallah
Yok canım yapmadım geçerse yapacağımCanım inş adet olmazsın yaa . Test yaptın mı?
Yok canım yapmadım geçerse yapacağım
Tamam canım yazarım dua et banaHadi inş. Yaz mutlaka cnm merak ediyorum
İnş canım inş. Dualarım seninle kuzucumTamam canım yazarım dua et bana![]()
Kuzum yapmadım sana bugun olmayı bekliyorum olmazsam yarın yada pazartesi yapacağım:)Test yaptın mı kuzum
Canım ovulasyondan 14 gün sonra adet olunuyorYaaa kimse yok muuuu??
Benim bugün 14. Gün karnım ağrıyor ama olamadım daha benim hiç olmadan önce karnım ağrımazdı bilemedim:)Canım ovulasyondan 14 gün sonra adet olunuyor
Güzel haberini bekliyorum kuzuKuzum yapmadım sana bugun olmayı bekliyorum olmazsam yarın yada pazartesi yapacağım:)
AYYYY İNŞALLAH CANIM testin varsa yapsanaBenim bugün 14. Gün karnım ağrıyor ama olamadım daha benim hiç olmadan önce karnım ağrımazdı bilemedim:)
İnşallah canım ama testim yok yarına kadar olmazsam eşime aldıracagım:)AYYYY İNŞALLAH CANIM testin varsa yapsana