- Konu Sahibi married_woman
-
Herhangi bir belirti oldu mu Peki canımYaa canım çok tşk ederim. Tabi ki burda olucam hatta
Herhangi bir belirti oldu mu Peki canım
Kız hamilemsn ben demiştim deme sana hamilesin çıktı diye kan değerim n kaç:)Canım p.tesi günü sağ kasığımda şiddetli düğümlenme gibi oldu. Ondan sonra idrar testi yaptım negatifti. Ertesi gün idrar testi pozitif çıktı.Birde çatlatma iğnesinden sonra göbek deliğimin çevresinde batmalar oldu.
Kız hamilemsn ben demiştim deme sana hamilesin çıktı diye kan değerim n kaç:)
Ben demiştim sana oldu bugün benimde adetim bitti bizde Başladık inş bizimde tutarEwt canım. KAn değerim 22,31
Arkadaşlar yaregle 3 gün kaldı ve ben acayip heyecanlıyım test yapmamak içim kendimle savaşıyorum sürekli vücut ısım yüksek bi üşüyorm bir terliyorum belirtilere takılıp kalmak istemiyorum ama negatif görmekten de korktuğum için testten vazgeçiyorum pozitif görsem de kafayı yerim ki hu allah kafayı yemeğe az kaldı sizde durum nedir
Canım doktorunla görüştün mü?Ewt canım. KAn değerim 22,31
O yüzden ben bu ay test falan almadım eve yoksa dayanamayıp yapıyorum sonra sinir oluyorumkendime :))Ahh canim bende ayniyim. Benim bat yarin ama cok kasik agrim var. Sanirim adet olcam. O yuzden yarina kadar kendimi oyalamaya calisiyorum. Elimde de birsuru test var. Ama korkuyoruuum
Şimdi yapsan nolur ki:)))Bat yarin...
Canım doktorunla görüştün mü?
Ya negatifsecok korkuyoruuumm
Kızzzzzz korkma yaaaa pozitifse bir de böyle düşün.
İnş. pozitif çıkar. Bence yap. Adete kaç gün var.
Bat yarin canim. Hic umidim yok. Adet agrim var
Benimde dün karnım ağrıyordu. Hatta adet olucam herhalde diye düşünmüştüm. Ama pozitif çıktı. Hiç belli olmaz
Tekrarla sen canm.Hic bisi cikmadi. Isik yansimasiyla bi cizgi var gibi oluyo ama gozukmuyo nerdeyse. Yarin adetim gelmezse tekrar yaparim. Ama bence yok maalesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?