- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi married_woman
-
Dua edin canım. Eşim hamile okabileceğime inanmıyo pazar günkü kan testi sonucundan sonra. Karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyo yahadi inşallah canım ya
Canım bütün dualarım seninle inşallah güzel haberler alacaksın pozitif düşünnnDua edin canım. Eşim hamile okabileceğime inanmıyo pazar günkü kan testi sonucundan sonra. Karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyo ya
Bu sefer benim içimde bi his var. Ama kan sonucunu görmeden bişey söylemek istemiyorumCanım bütün dualarım seninle inşallah güzel haberler alacaksın pozitif düşünnn
İnş inş. 2 saat nasıl geçecekBende 14 şubat i bekliyorum adetime 1 hafta var inşallah hayirli haberler aliriz
2 saat derken anlamadim canimİnş inş. 2 saat nasıl geçecek
Canım idrar testi yaptım pozitif çıktı. Şimdi kan verip geldim. 2 saat sonra sonuç çıkacak2 saat derken anlamadim canim
Ayy hadi hayirlisi idrar testinde pozitif ciktiysa kanda hayli hayli cikar şimdiden hayirli olsun canimCanım idrar testi yaptım pozitif çıktı. Şimdi kan verip geldim. 2 saat sonra sonuç çıkacak
Canım bnm durumum biraz farklı. Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Cuma günü kan vermiştim 7.50 çıktı pazar 3 e düşmüştü tabi idrardada silik çizgi çıkıyodu. Dün idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. Bu akşam pozitif çıkınca koştur koştur kan verdik sonuç bekliyoruz . HayırlısıAyy hadi hayirlisi idrar testinde pozitif ciktiysa kanda hayli hayli cikar şimdiden hayirli olsun canim
Anladim canim haberlerini bekliyoruz inşallah hamilesindirCanım bnm durumum biraz farklı. Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Cuma günü kan vermiştim 7.50 çıktı pazar 3 e düşmüştü tabi idrardada silik çizgi çıkıyodu. Dün idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. Bu akşam pozitif çıkınca koştur koştur kan verdik sonuç bekliyoruz . Hayırlısı
İNş cnm rabbim isteyen herkese nasip etsinAnladim canim haberlerini bekliyoruz inşallah hamilesindir
Ederim tabi ama 2 saat diyorlar ama 1 saat geçince Ni ara istersen çıkmış oluyor geneldeDua edin canım. Eşim hamile okabileceğime inanmıyo pazar günkü kan testi sonucundan sonra. Karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyo ya
Kızlar idrar testime bi bakın
Canım dosya no aldık internet sitesinden bakıyorum ara araEderim tabi ama 2 saat diyorlar ama 1 saat geçince Ni ara istersen çıkmış oluyor genelde
Canım kan verdim bile sonucunu bekliyorumResmeeen vaaarrrr hayirliii olsun tatliiiimmm hemen kan ver yarin
İnş inş. 2 saat nasıl geçecek
Canım kan verdim bile sonucunu bekliyorum
Yaa inş canım çok tşk ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama kan sonucunu görmeden inanmam bu seferEvet ben gorur gormez yazdim meger vermissin kanini :) valla cok heyecanlandim. Bu sefer guzel sonucun olacak inaniyorum valla
Yaa inş canım çok tşk ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama kan sonucunu görmeden inanmam bu sefer
Kuzu bence s en hamilesin bu sefer tamam :)))Kızlar idrar testime bi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?