Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sorma giremedim doru düzgün. Napıyorsunsunuz bakalım? Bugün nasılsınız?

Walla benm dün şiddetli kasık ağrım oldu. Sağ kasığım düğümlenmiş gibiydi. Aniden bir sancı girdi. 2 saat sonra sol kasığımda oldu. SAnki adet olacakmışım gibi bi hisle wc ye gidiyorum ama bişi yok

Hay allah ama daha var galiba senin 2 gün canım?

Benimde bat 8 şubat inşallah hamileyizdir

Yaaaa ne güzel. İnş. canım ama benim hamile olmam imkansız. Çünkü kanda bile baktırdım yok. Ama benmle aynı durumu yaşayan bayan hamileymiş forumda okudum.Yine kafam karıştı.
Canım sen herhangi bişey kullandın mı klomen iğne gibi

Canım inşallah sen hamilesindir ben seni öyle hissettim hep ama tabi umutlandırmakta istemiyorum. Bari senden alalım güzel haber:)

Canım ne bileyim bende okuyunca yine bir ışık gördüm açıkçası. Ama o kadar kendimi hazırladım ki adet olacağıma.Randevumu bile aldım dr umu arayıp. Hayrlısı olsun ne diyelim. Canım sen adet oldun mu ki niye öyle umutsuz konuşuyosun aaaaaaa

Yok daha olmadım canım ama hamile değilim dün test yaptım negatifti hemde erken gebelik testiydi olsa çıkardı diye düşünüyorum

Ben
biley kullanmadım bi boş gebeliğim oldu 6 ay önce geçen ay ümitlendim hiç gecikmeyen adetim 2 gün gecikince bu ayda bekliyorum bir hafta gecikirse (inşallah) test yaptırcam

İnşallah sen de güzel bi sürpriz yaşarsın hamilesindir inşallah sen bişey uyguladın mı eğer bu ay olmazsa soğana başlamayı düşünüyorumben

Ahhh canım sorma. Bu ay ben karmakarışığım. Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. İğnenin 7. günü kan testi yaptırdım 7.50 çıktı. Öncesinde de idrarda ilk kez silik görüp heyecanlanmıştım.2 gün sonra kan testi verdim sonuç 3 çıktı.Ama bugün forumda bi bayanda aynı benim gibi değeri düşmüş adet günü kan vermiş değeri yükselmiş hamileymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…