Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dr cok sukur iyi. Ilk evlendigimde duzgun dr bulmak icin birsuru yere gittim. Her alttan muayenemden sonra hem aci cekiyodum hemde suratsiz drlardi. Simdi hic degilse ilgili ve tedbirli dr um var. Biraz oncede bi arkdsimin hamilelik hbrini aldi. Cok sevindim ama bana dedi ki hic dusunmuyoduk hamileymisim haberim yok dedi. Sanirim istememek lazim bilemedim ya

Kesinlikle canım istemeyeceksin . Gör bak nasıl hemen hamile kalıyosun. Bnmde bekarken gittiğim dr um halen ona gidiyorum. İnş doğumumuda o yapar.

Verdim bu sabah canım 16,94 çıktı. Yükselene kadar tam sevinemem ben şimdi.
Tebrik ediyorum seni cnm çok sevindim gruptan umudu kesmiştim yazışmaları okudukça umarım bi kaç hamile haberi daha gelir benim 5gün kaldı normalde 10gğn kala test yapmaya başlardım ama bu sefer tutuyorum kendimi negatifi görmek istemiyorum

İyi geceler kızlar @CitirTurtam hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
turuncu_girl kuzum üzme kendini birdahaki aya inşallah

İyi geceler kızlar @CitirTurtam hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
turuncu_girl kuzum üzme kendini birdahaki aya inşallah

İnş canım hayırlısı. Diğer aya hazırladım kendimi zaten. Şu an iyiyim gayet iyiyim . Adet olmayı bekliyorum

Kizlar bende adet agrisi basladi. Bu agriyi cok iyi bilirim belimde ve kasigimda hafif hafif basladi.

Kızlar zaman geçmek bilmiyor sanki yarın’a kadar daha 2546381846910 saat varmış gibi
Heyecanım gitgide artıyor Dün hcg 16,94 çıktı yarın ne kadar çıkması lazım? 34-35 falan mı?

Kızlar zaman geçmek bilmiyor sanki yarın’a kadar daha 2546381846910 saat varmış gibi
Heyecanım gitgide artıyor Dün hcg 16,94 çıktı yarın ne kadar çıkması lazım? 34-35 falan mı?
Canım stres yapma bebise zarar vermesin. İnşallah her şey güzel olacak. Evet iki günde bir iki katı olmalı beta hcg. Olumlu düşün olumlu olsun. Senin sat ne zamandi baya erken oğrenmişsin di mi gebeligi

Canım stres yapma bebise zarar vermesin. İnşallah her şey güzel olacak. Evet iki günde bir iki katı olmalı beta hcg. Olumlu düşün olumlu olsun. Senin sat ne zamandi baya erken oğrenmişsin di mi gebeligi

Elimde değil ki ilki gibi olacak diye çok korkuyorum düşük yapan herkes bu tedirginliği yaşıyordur eminim Evet baya bi erken öğrendim sabredemedim. Eşim de diyor zorladın zorladın ve daha tam başındayken öğrendin sabredemeyip diye. Benim sat 1 ocak canım 22sinden sonra döllenme oldu tahminimce. Sat’a bakılırsa 5 haftalık olmam gerekiyor ama yumurtlamaya göre 2-3 haftalık henüz.

Evet anlıyorum seni ben de tam 1 yıl önce düşük yapmıştım. Ama işte kendimizi uzmekten başka bi işe yaramıyor bu endişe. Pozitif olmaya çalış.
Benim de bat 20 Şubat ama ben de dayanabilecegimi sanmıyorum o ayri

Kızlar bn bu ay ovulasyon testide kullanıcam.
Lütfen bilen birisi bana anlatabilir mi?Nasıl kullanıcam yani 2. çizgi olunca ne demek 2. çizgi silik çıkınca ne demek pik olması ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…