Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş kuzum. Sende durumlar nasıl. İnş sen hamişsindir. Umudum sende
Valla canım bende ekstra birşey yok açıkçası göğüsleri şiş acıyorlar normal zaten regl zamanı hep olur başkada belirtim yok birde son 1 haftada kilo aldım birde ki çok zor kilo alırım :))

Valla canım bende ekstra birşey yok açıkçası göğüsleri şiş acıyorlar normal zaten regl zamanı hep olur başkada belirtim yok birde son 1 haftada kilo aldım birde ki çok zor kilo alırım :))
Test yapmış mıydın canım

Bat ya bugün ya geçti bile canım. Ben hiç iğne vurulmadım kendiliğimden kaldım. Geç döllenme olabilir daha çok yeni olduğu için düşük çıktı herhalde. İnşallah yükselir salı günü tekrar kan vercem

Çatlatma iğnesi vurunmadıysan hamilesin canım tebrikler. Değerinde artar inş

Bncede canım. Ben çatladım yaptımda noldu. Bundan sonra reglim gecikmeden test mest yapmam
Aynen bende öyle düşünüyorum canım zaten erken öğrensem ne olur yine sıkıntılı süreç yok kese gözükücek mi değerim artacak mı falan o yüzden böyle olması daha iyi:))

Aynen bende öyle düşünüyorum canım zaten erken öğrensem ne olur yine sıkıntılı süreç yok kese gözükücek mi değerim artacak mı falan o yüzden böyle olması daha iyi:))

En mantıklısı. Ben kendimi diğer aya adapte etmeye çalışıyorum

Ovulasyon testi nasıl kullanılır kıZlar yaa iki çizgide kopkoyu olunca mı ilişkiye girmek gerekiyo

Valla sosyal medya hesaplarimdaki tum arkadaslarimda hamile.. bu konuyu kafamdan atamiyorum hic

Valla sosyal medya hesaplarimdaki tum arkadaslarimda hamile.. bu konuyu kafamdan atamiyorum hic

Walla bnde snn gibiyim. Şimdi adetimi bekliyorum perşembe olucam. Sonra 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum. Bu düşünceyle yatıp bu düşünceyle kalkıyorum. Her dk düşünüyorum.Kafaya taktımı bitmiştir benm için pfffff

Walla bnde snn gibiyim. Şimdi adetimi bekliyorum perşembe olucam. Sonra 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum. Bu düşünceyle yatıp bu düşünceyle kalkıyorum. Her dk düşünüyorum.Kafaya taktımı bitmiştir benm için pfffff

Bide bizim 8 aydir deniyoruz olmadi. Zaten pko isi cok zorlastiriyor. Iyice ruh halimde depresif oldu. Cok dert ediniyorum bunu kendime :( senin burcun ne canim ? Ben basak burcuyum asiri takintiliyim :(

Bide bizim 8 aydir deniyoruz olmadi. Zaten pko isi cok zorlastiriyor. Iyice ruh halimde depresif oldu. Cok dert ediniyorum bunu kendime :KK43: senin burcun ne canim ? Ben basak burcuyum asiri takintiliyim :KK43:

Bnde terazi burcuyum canım. Aşırı mükemmelliyetçi bi yapım var. Ve taktımı takarım. Bazı insanlar rahat umursamaZlar olursa olur dur onlar için ama ben malesef tez canlı bi yapıyada sahibim.
Bnmde yumurtalıklarım pko görünümünde malesef.

Bnde terazi burcuyum canım. Aşırı mükemmelliyetçi bi yapım var. Ve taktımı takarım. Bazı insanlar rahat umursamaZlar olursa olur dur onlar için ama ben malesef tez canlı bi yapıyada sahibim.
Bnmde yumurtalıklarım pko görünümünde malesef.

Ben buradan bi arkadas sayesinde inofolic combi kullandim. Normalde dr soylemeden ilac kullanmam ama arastirdim baya. Zaten vitamin takviyesi olarak geciyor. Bende baya agir pko vardi. 20 gunde pko hafifledi ve yumurtam buyudu catladi. Ayni anda dr uma yumurta takibine gittim. Rahim ve yumurtan cok iyi cok saglikli dedi. O yuzden bu ay tutar diye cok umitlenmistim. Ama pers gunu adet olurum. Adet olmasamda hamile olmadigima eminim yani.

Ben buradan bi arkadas sayesinde inofolic combi kullandim. Normalde dr soylemeden ilac kullanmam ama arastirdim baya. Zaten vitamin takviyesi olarak geciyor. Bende baya agir pko vardi. 20 gunde pko hafifledi ve yumurtam buyudu catladi. Ayni anda dr uma yumurta takibine gittim. Rahim ve yumurtan cok iyi cok saglikli dedi. O yuzden bu ay tutar diye cok umitlenmistim. Ama pers gunu adet olurum. Adet olmasamda hamile olmadigima eminim yani.

Canım inofolic toz şeklinde pembeydi onu bende kullanmıştım ama bekarlen. Adet olamıyordum dr um vermişti. Onu kullandıktan sonra elin yarısı kadar yağlı et şeklinde adetle birlikte parça düşmüştü benden

Ama sen yinede kullandığını dr una söyle. Aynı etkiyi sende göstermeyebilir bi yan etkisi olabilir canım

Ama sen yinede kullandığını dr una söyle. Aynı etkiyi sende göstermeyebilir bi yan etkisi olabilir canım

Aaaa :KK17: tirstim suan. Herkeste farkli tepkiler oluuo iste canim. Mesela bende civan percemi falan icmistim. O ay bende pko cikti. Normalde heray dr gidiyodum zaten. O cayi ictikten sonra pko cikti. Etkisi oldumu bilmiyorum ama ben ona yoruyorum

Aaaa :KK17: tirstim suan. Herkeste farkli tepkiler oluuo iste canim. Mesela bende civan percemi falan icmistim. O ay bende pko cikti. Normalde heray dr gidiyodum zaten. O cayi ictikten sonra pko cikti. Etkisi oldumu bilmiyorum ama ben ona yoruyorum

Ahhh ahhhh ben bekarken adet olamıyordum sökülemiyordu kanamam. 40 gün kahverengi siyah renkte lekelenmelerim oluyordu. Civanperçemi bnde içiyodum günde 1 bardak ıyyyykkk tadı iğrençti çok acıydı ama reglimi söktürüyordu. Kanamamın rengi bile farklı oluyodu ama . Evlenince reglim düzene girdi benim. 35-40 günde adet oluyorum ama kendiliğinden adetim oluyo çok şükür ilaçsız oluyorum en azından.

Yani mutlaka iyi bi dr a git. Konusunda uzman olsun ama.

Back