Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 2 aydır yastıkta koyuyorum hatta sabaha kadar hiç kıpırdamadan yattım ama yokk olmadı.
Ben ilişkiden hemen sonra wc ye gittiğim için olmuyo diye düşünüyodum. 2 aydır gitmedim yine tutmadı
Vakti zamanı vardır sen yinede bu şekilde devam et belkide hamilesin şuan :KK200:

turuncu_girl turuncu_girl canim rahim kendini gebelige hazirlamasi da bir kac ay surebiliyomus. Bide bende pko var dusun. Kadin olmak zor gercekten. Birsuru dert var. Insallah guzel bi haber verirsin. Ama ilk once adet gecmesi lazim. Ovulasyondan sonra 10. Gun diye herkeste ayni gunde tutunmuyor bu bebisler malesef. Kimisinde ustune gorme bile oluyor. Ben de kendim icin cok umitsizim tatlim. Ne adet belirtisi var nede testlerde ikinci cizgi. Maalesef bu zorlu bi surec... birbirimize destek olup bebisimiz olana kadar dayanicaz artik napalim :KK200:

turuncu_girl turuncu_girl canim rahim kendini gebelige hazirlamasi da bir kac ay surebiliyomus. Bide bende pko var dusun. Kadin olmak zor gercekten. Birsuru dert var. Insallah guzel bi haber verirsin. Ama ilk once adet gecmesi lazim. Ovulasyondan sonra 10. Gun diye herkeste ayni gunde tutunmuyor bu bebisler malesef. Kimisinde ustune gorme bile oluyor. Ben de kendim icin cok umitsizim tatlim. Ne adet belirtisi var nede testlerde ikinci cizgi. Maalesef bu zorlu bi surec... birbirimize destek olup bebisimiz olana kadar dayanicaz artik napalim :KK200:

Kuzummmm bnde de pko görünümü var yumurtalıklarda. Sende ümitsiz olma. Dua edelim burda destek oluyoruz birbirimize. Burası bana çok iyi geliyo. Hemen koşup sizlere yazıyorum zaten bi nevi rahatlıyorum. Çok sağolun siZlerde destek oluyosunuz zaten. Bu günlerde geçecek. Hamile olduğumuzdada paylaşımlarda bulunacağız. :KK19:

Kizlar laboquick marka ultra erken gebelik testi vardi evde ovulasyon test yaninda gelmisti. Uzerinde cinsel iliskiden 5 gun sonrasinda tespit eder gebeligi yaziyor. 9.gun yaptim negatif cikti. Umudu kesmeli miyim acaba yoksa yanilma payi var midir bilemedim..

Kan değerim düşmüş bnm . Perşembe regl günüm. Şu çörekotu bal tarçın kürünü deneyen oldu mu

Kimseler yok. Herkes gezmelere mi gitti bugn. Bnm canım dışarı çıkmak bile istemiyo. Evde de bişey yapasım yok. Ütü yapmam lazım yarın iş var :KK14:

Kimseler yok. Herkes gezmelere mi gitti bugn. Bnm canım dışarı çıkmak bile istemiyo. Evde de bişey yapasım yok. Ütü yapmam lazım yarın iş var :KK14:

Valla ben kendimi camasir suyuna verdim :KK70:

Heryeri temizliyorum. Zaman geciremiyorum yoksa. Bari adet olayim diye gun geciriyorum

Valla ben kendimi camasir suyuna verdim :KK70:

Heryeri temizliyorum. Zaman geciremiyorum yoksa. Bari adet olayim diye gun geciriyorum

Bnde temiZlik yapıcaktım eşim yaptırmadı boşver diye. Zatn elim kolum kalkmıyo yaa. Bari kendimi mutfağa atıyımda bi kek yapıyım diyorum

Kızlar ovulasyon testi sonucuna bakar misiniz ilk kez yaptım çatlama olmuş mu??

Eklentiler

• 20180204_160842.jpg
    20180204_160842.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 57
Back