Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende 5 yıllık evliyim 2 hamileliğim oldu düşükle sonuçlandı bende kanda pıhtılaşma kalp şeklinde rahim birde perde var. Dr.um 3. Hamile kal ilaç tedavisine başlıcaz dedi korktum 3 sene korundum geçen ay adete yakın korumayı bıraktık bu ay düzenli olmasada deniyoruz rabbim ne zaman nasip ederse artık. İnşallah sağlıklı olur zamanında doğarda meleğime kavuşurum.

Cnm bn bugün 2 kez test yaptım negatif silik çizgi kaybolmuş. İğnenin etkisiymiş
Yaa çok üzüldüm kaç gündür seni takip ediyordum canım çok umutluydum senden. Değerin biraz şüpheliydi ama yine de hamilesin diye düşünüyodm

Canım rahim şekli için operasyon önerme mo Dr? O da önemli bir ayrıntı olabilir dikkat et bence.

Canım rahim şekli için operasyon önerme mo Dr? O da önemli bir ayrıntı olabilir dikkat et bence.
Yok ameliyat olsanda aynı sıkıntıyı yaşayan var dedi 3. Düşük rahim şekil bozukluğundan olursa ameliyatı düşünürüz dedi

Canım belin altına yastık koy ilişkiden sonra bana dr demiştim 1saat sonra falan kalk benim 2 aşılamam var tutmadı bak senden daha kötü haldeyim umudunu kaybetme

Bende şuan açlıktan midem ağrıyarak uyandım ama bu kadar erken belirti olur mu ki :/

Canım tedavi ya da özel bir şey yapmış miydin bu ay bebek için? ? Bizlere de moral olsun diye soruyorum. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla gelsin bebeğin

Canım tek yaptığım şey soğan kürü içtim ama 5-6 gün anca, 15 gün dayanamadım yani yarıda bıraktım. Onun etkisi var mı yok mu inan hiç bilmiyorum ne desem yalan olur. Onun haricinde haftada 2-3 gün ilişki oldu başka birşey yapmadık

Canım belin altına yastık koy ilişkiden sonra bana dr demiştim 1saat sonra falan kalk benim 2 aşılamam var tutmadı bak senden daha kötü haldeyim umudunu kaybetme

Canım 2 aydır yastıkta koyuyorum hatta sabaha kadar hiç kıpırdamadan yattım ama yokk olmadı.
Ben ilişkiden hemen sonra wc ye gittiğim için olmuyo diye düşünüyodum. 2 aydır gitmedim yine tutmadı

Canım üzme kendini hayırlısı olsun. Test filan yaptırman gerekiyorsa ihmal etme. Onun dışında gerisi allahın bileceğı İş. İnşallah en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimize.

Ewt cnm bnm hayırlısı olsun. Kan bugün yine vercem. İyice adet olmaya hamile olmadığıma ikna olsun beynim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…