- 21 Ekim 2017
- 1.463
- 3.168
- 133
- Konu Sahibi married_woman
Yarın bence bir testini tekrarla canım ipnenin etkisi geçer herhalde yarınCanım merhaba
Sabah adet ağrısı gibi karnım kasıklarım şiddetli ağrıdı. Şu andada belim ağrıyo canım yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın bence bir testini tekrarla canım ipnenin etkisi geçer herhalde yarınCanım merhaba
Sabah adet ağrısı gibi karnım kasıklarım şiddetli ağrıdı. Şu andada belim ağrıyo canım yaa
Yarın sabahtan vericem kanı canım inş artarYarın bence bir testini tekrarla canım ipnenin etkisi geçer herhalde yarın
Canm kan mı vermeye karar verdinYarın sabahtan vericem kanı canım inş artar
Ewt canım yarın tekrarlıcam artmış mı diye. Çünkü iğnenin etkisinden pozitif çıkmış olma ihtimali varCanm kan mı vermeye karar verdin
Hadi inşallah artmıstır . Artması lazım ya inşallah tutmustur. Bende karnımda çok şişlik var bide ara sıra kasım agrısı bunlar gebelik belirtisi olur umarımEwt canım yarın tekrarlıcam artmış mı diye. Çünkü iğnenin etkisinden pozitif çıkmış olma ihtimali var
İnş artmıştır ama hiç umudum yok kesin adet olucam. Hissediyorum adet olucam bende de bayağı şiddetli kasık ağrısı oldu sabah. Sonra belirgin şekilde belim ağrıyo. Aslında kan vermeye bile gerek yok ama.Hadi inşallah artmıstır . Artması lazım ya inşallah tutmustur. Bende karnımda çok şişlik var bide ara sıra kasım agrısı bunlar gebelik belirtisi olur umarım
Canım bnce devam et gün aşırı.Bide ben ilişkiyi bıraktım yumurta çatldı diye iyi mi yapıyrm kötü mü acaba
Canım inanmazsın bende rüya gördüm adet oluyordum annemde yanımda bu ay da olmadı diyo ikimizindrn gözleri doluyor üzülüyoruz uyanınca kendini kaptırma kızım dedim sinir yaw![]()
Umarım öyledir ve rüyalarımız tersine çıkar ya sinir hastası olacam yakındaBilinc altimiz bizimle oynuyor heralde canim. Takintili oldugum icin ruyamda gordum glba
at ayın 9u 10 u gbi canım benim .İnş artmıştır ama hiç umudum yok kesin adet olucam. Hissediyorum adet olucam bende de bayağı şiddetli kasık ağrısı oldu sabah. Sonra belirgin şekilde belim ağrıyo. Aslında kan vermeye bile gerek yok ama.
İnş sen hamişsindir canım. Bata kaç gün var
Bide fırsat yok yoğun calısyorum iş hayatı kosturmaca derken bıraktımCanım bnce devam et gün aşırı.
Bırakma kuzum mutlaka değerlendirBide fırsat yok yoğun calısyorum iş hayatı kosturmaca derken bıraktım
Çatlamıstır heralde ipneden sonraBırakma kuzum mutlaka değerlendir
İğneden sonra illa çatlamıştırÇatlamıstır heralde ipneden sonra
Kızlar nerdesiniz? Bugün sesiniz soluğunuz çıkmıyo. Çok sessiz burası
Bende kendi çapımda oyanalanıyorum yoksa geçmiyor saatler ben iyice hamile gibi göbüşümle konuşuyorum öyleymişim gibi geliyor bir de değilsem yıkılırım galiba benKızlar nerdesiniz? Bugün sesiniz soluğunuz çıkmıyo. Çok sessiz burası