Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim adet gelecek gibi değil, fitilin de etkisi yokmuş geciktirmeyle falan okuduğuma göre. Sabah bi test daha mı yapsam acaba? Perşembe yaptım negatif çıktı. Pazartesiye kadar bekleyeyim mi? Çok kararsızım

Ewt canım yarın tekrarlıcam artmış mı diye. Çünkü iğnenin etkisinden pozitif çıkmış olma ihtimali var
Hadi inşallah artmıstır . Artması lazım ya inşallah tutmustur. Bende karnımda çok şişlik var bide ara sıra kasım agrısı bunlar gebelik belirtisi olur umarım

Bide ben ilişkiyi bıraktım yumurta çatldı diye iyi mi yapıyrm kötü mü acaba

Hadi inşallah artmıstır . Artması lazım ya inşallah tutmustur. Bende karnımda çok şişlik var bide ara sıra kasım agrısı bunlar gebelik belirtisi olur umarım
İnş artmıştır ama hiç umudum yok kesin adet olucam. Hissediyorum adet olucam bende de bayağı şiddetli kasık ağrısı oldu sabah. Sonra belirgin şekilde belim ağrıyo. Aslında kan vermeye bile gerek yok ama.
İnş sen hamişsindir canım. Bata kaç gün var

Canım inanmazsın bende rüya gördüm adet oluyordum annemde yanımda bu ay da olmadı diyo ikimizindrn gözleri doluyor üzülüyoruz uyanınca kendini kaptırma kızım dedim sinir yaw☹️☹️☹️

Bilinc altimiz bizimle oynuyor heralde canim. Takintili oldugum icin ruyamda gordum glba

B
İnş artmıştır ama hiç umudum yok kesin adet olucam. Hissediyorum adet olucam bende de bayağı şiddetli kasık ağrısı oldu sabah. Sonra belirgin şekilde belim ağrıyo. Aslında kan vermeye bile gerek yok ama.
İnş sen hamişsindir canım. Bata kaç gün var
at ayın 9u 10 u gbi canım benim .

Kızlar nerdesiniz? Bugün sesiniz soluğunuz çıkmıyo. Çok sessiz burası

Back