Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kendi çapımda oyanalanıyorum yoksa geçmiyor saatler ben iyice hamile gibi göbüşümle konuşuyorum öyleymişim gibi geliyor bir de değilsem yıkılırım galiba ben

Bn çok kötüyüm çünkü idrarda silikte çizgi çıkmıyo. Şimdi tekrarladım. Aslında oturup hüngür hüngür ağlamam lazım ama hayırlısı böyleymiş diyip kendimi avutuyorum.

Bn çok kötüyüm çünkü idrarda silikte çizgi çıkmıyo. Şimdi tekrarladım. Aslında oturup hüngür hüngür ağlamam lazım ama hayırlısı böyleymiş diyip kendimi avutuyorum.
Her ay tek çizgi görmek benide çok yordu hamileysem eğer bütün testlerimi yağacağım hergün o çift çizgiye hasretim :) ağlama kuzum günler aylar yıllar var ALLAH ömür verdiği sürece bizede nasip olur inşallah o güzel duygular

Eşimde çok ümitlenmişti. Hep bnm yüzümden keşke hiç idrar testi ve kan testi yaptırmasaymışım. Heveside kursağında kaldı yaa. En çokta bu üzdü beni

Eşimde çok ümitlenmişti. Hep bnm yüzümden keşke hiç idrar testi ve kan testi yaptırmasaymışım. Heveside kursağında kaldı yaa. En çokta bu üzdü beni
Canım belki var neden hemen umutsuz oldun ki daha çıkmayabilir belki daha adetin olmadı dur bakalım hem olsada bir daha ki ay denersiniz üzme kendini

Canım olsa silik çıkan test 2 gün sonra neden kaybolsun. Kan değeride düşük iğnenin etkisinden dolayı çıktı bnce. 2 ayda pes edicem bn

Canım olsa silik çıkan test 2 gün sonra neden kaybolsun. Kan değeride düşük iğnenin etkisinden dolayı çıktı bnce. 2 ayda pes edicem bn
Tamam ama hemen çıkmaz yumurtlamadan 15 sonra idrarda çıkıyormuş 2 ayda mı ben bir senedir çabalıyorum her ay test yapıyorum bende bu ay olmazsa tüp bebek istiyorum artık ve bizden çok uğraşanlarda var

Tamam ama hemen çıkmaz yumurtlamadan 15 sonra idrarda çıkıyormuş 2 ayda mı ben bir senedir çabalıyorum her ay test yapıyorum bende bu ay olmazsa tüp bebek istiyorum artık ve bizden çok uğraşanlarda var

Ewt 2 aydır dr gidiyorum. Yaklaşık 1 yıldır deniyoruz ama yumurtlama gününe falan dikkat etmeden. Birde ben ilişkiden sonra hemen wc ye gidiyodum. O tutmasını engellermiş zaten. Bnde bu ayda denicem klomen sonra aşılama isticem.

Sende değişiklik var mı canım yumurtlama oldumu
Canım oldu galiba ama emin değilim. Düzenli ilişki olmasına dikkat ediyorum. İlla ki catlamaya denk gelir nasıl olsa dedim bu ay. Ama gelecek ay hamilelik olmazsa ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum. İnşallah gerek kalmaz :)

Benim bugün sanırım beyaz akıntım oldu dün değerlendirmiştik inşallah tutar. Inşallah canım güzel haberler veririz burda ikimizde :)

Kızlar af edersiniz sabahtan beri hayvah gibi yiyorum ama doymuyorum. Yiyorum 10 dk sonra yine karnın gurulduyor
Gün içinde neler yediğimi burada saysam mideniz bulanır

Az önce iki dilim ekmek kızarttım üstüne mis gibi tereyağ ve yanında beyaz peynir salatalık biber gömdüm
Açlık/doyumsuzluk hissi de hamilelik belirtiler arasında yer alıyor mu?

Canım bence sen test yapmalısın. Hem kafan rahatlar varsa da yoksa da.

Ben 5.5 yıllık evliyim.2.5 yıldır istiyoruz.ekim ayında rahmimin şeklinin bozuk olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum. 2 aydır femara içtim. Şimdi çatlama dönemim olsa gerek yani bat a en erken 2 hafta var bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…