Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay eşim evde olmayacak fazla. Dışarda olacak hemde yumurtlama nin olacağı tarihler de, iki ay daha böyle beklemek beni çok üzüyor. O kadar canım sıkkın ki

Bunda da bi hayır vardır demekten başka ne gelir ki elden. Belki bu esnada sende bozulan moralini düzeltirsin ve hamileliğe daha iyi hazırlanırsın iyi düşünelim iyi olsun

Arkadaşlar ben uzun bir süre buralarda takilmiycam. Hepinize çooook teşekkür ederim. Verdiğiniz destek için, buradamoral buluyorum üzülüyorum. Ama biraz kendi kabuguma cekilmrm gerek. Huyum dan nefret ediyorum keşke bu kadar duygusal olmasam. Bu kadar ağlamasam. Kendimi toparlayamiyorum nasıl bir stres bilmiyorum. Rabbim den ennn büyük dileğim anne olmak isteyen bekleyen herkesin en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim de imtihanim bu çocuk çok seviyorum. Bir bebek görünce bile Ağlıyorum. Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın görüşürüz inşallah:hasta::cry:

Arkadaşlar ben uzun bir süre buralarda takilmiycam. Hepinize çooook teşekkür ederim. Verdiğiniz destek için, buradamoral buluyorum üzülüyorum. Ama biraz kendi kabuguma cekilmrm gerek. Huyum dan nefret ediyorum keşke bu kadar duygusal olmasam. Bu kadar ağlamasam. Kendimi toparlayamiyorum nasıl bir stres bilmiyorum. Rabbim den ennn büyük dileğim anne olmak isteyen bekleyen herkesin en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim de imtihanim bu çocuk çok seviyorum. Bir bebek görünce bile Ağlıyorum. Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın görüşürüz inşallah:hasta::cry:

Canim kendini biran once toplarsin umarin. O yikilmisligiii cok iyi bilirim. Eminim buradaki bircok arkadasta suan neler hissettigini cok iyi anliyorlardir. Umarim hic beklemedigin bi anda bebegine kavusursun.. :KK200:

ALLAHA EMANET OL KUZUM İYİ HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH

Şuan daha çok var diye kafam rahat:KK49: ama 14 şubatta başlarım heyecana gibi geliyor:KK70:sende durumlar nasıl canim??
Bende hiç sıkıntı yok ilk ayım daha canım. 2 gündür sol göğüs acıyor dokunamıyorum neden bilmiyorum hep soldan tutmuştu hamileliklerim diyorum ondan mı tek göğüsüm sızlıyo sol yumurtam mı çatladı acaba diyorum

Bende hiç sıkıntı yok ilk ayım daha canım. 2 gündür sol göğüs acıyor dokunamıyorum neden bilmiyorum hep soldan tutmuştu hamileliklerim diyorum ondan mı tek göğüsüm sızlıyo sol yumurtam mı çatladı acaba diyorum
Çatlama olabilir evet. Benim de şimdiye kadar genelde soldaki yumurta hep güzel büyümüştü.

Kizlaar yaaa :mad: ruyamda kopkoyu cift cizgimi gordum ve uyandim. Hemen bi test yaptim. Ama hayalet cizgi bile yok. Ooofff cok kotu olduuum.

Kzlaradet oldum uzulmyrm daha yeni bu qy evliyim zaten kacrdk yumrtlama zamanini dger aya artk:)

Kizlaar yaaa :mad: ruyamda kopkoyu cift cizgimi gordum ve uyandim. Hemen bi test yaptim. Ama hayalet cizgi bile yok. Ooofff cok kotu olduuum.
Canım inanmazsın bende rüya gördüm adet oluyordum annemde yanımda bu ay da olmadı diyo ikimizindrn gözleri doluyor üzülüyoruz uyanınca kendini kaptırma kızım dedim sinir yaw☹️☹️☹️

Back