Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı olsun şimdiden bence kesin hamilesin ay çok güzel yaaa :)))

Tşk ederim tatlım. Ama sadece kanda pozitif mi negatif mi bakıldı. Beta hcg değeri yarın sabah belli olacak.Birdeçatlatma iğnesinin etkisi mi bilemiyorum yaa kafam karışık

Kızlar benim psikolojim bozulacak yaaa adet olduğum dan beri oturdum Ağlıyorum. Ne yapacağım böyle yaaa . O kadar kötü oldum ki anlatmam size.

Kızlar benim psikolojim bozulacak yaaa adet olduğum dan beri oturdum Ağlıyorum. Ne yapacağım böyle yaaa . O kadar kötü oldum ki anlatmam size.

Evet canım çok zor bikaç gündür senle aynı şeyleri yaşıyoruz biliyosun ki ama yaşadığımız müddetçe umut var. Yeni ay yeni umutlarla başlayalım ki rahat bir psikolojiyle hamileliğe kendimizi ve vücudumuzu hazırlayalım

Evet canım çok zor bikaç gündür senle aynı şeyleri yaşıyoruz biliyosun ki ama yaşadığımız müddetçe umut var. Yeni ay yeni umutlarla başlayalım ki rahat bir psikolojiyle hamileliğe kendimizi ve vücudumuzu hazırlayalım
Bu ay eşim evde olmayacak fazla. Dışarda olacak hemde yumurtlama nin olacağı tarihler de, iki ay daha böyle beklemek beni çok üzüyor. O kadar canım sıkkın ki

Gerçekten çok üzülüyorum.

Cnm 5ten yukarisi hamilelik sen hamilesn tebrikk ederm. Ve ignenin etkisiyle degl bebek kucktur dye degern dusuk ckms iki gun snra ayni hastanede tekrr yap iki kati artarsa var demektr
Ayyyy inş canım yaa bata 6 gün var. İğnr olalı da 8 gün oldu.

Bak canım bunu oku ve lütfen kendini toparla.

Süreci daha zora sokuyorsun çünkü.

Allah ne zaman kararlaştırmışsa o zaman gelicek bebişin. Sağlıkla gelsin şansla gelsin birde burdan düşün.

Eklentiler

• 9CD6E266-05CB-4812-A57B-A07487ADA0AB.jpeg
    9CD6E266-05CB-4812-A57B-A07487ADA0AB.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 56
Kuzum neden ağlıyorsun güçlü olmalısın kaç yıldır istiyorsunuz üzme kendini bizde üzülüyoruz ama yaşadığımız sürece bir umudumuz var önümüzdeki ay olur o da olmazsa bir sonra ki ay olur yeter ki sağlığımız yerinde olsun ALLAH ömür verdiği sürece olur bol bol dua et

Back