- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi married_woman
-
Canım hayırlı olsun şimdiden bence kesin hamilesin ay çok güzel yaaa :)))
Canım hayırlı olsun şimdiden bence kesin hamilesin ay çok güzel yaaa :)))
Hayırlı olsun canım çooook sevindim. Inşallah düzenli bir artış olacak
Kızlar benim psikolojim bozulacak yaaa adet olduğum dan beri oturdum Ağlıyorum. Ne yapacağım böyle yaaa . O kadar kötü oldum ki anlatmam size.
Bu ay eşim evde olmayacak fazla. Dışarda olacak hemde yumurtlama nin olacağı tarihler de, iki ay daha böyle beklemek beni çok üzüyor. O kadar canım sıkkın kiEvet canım çok zor bikaç gündür senle aynı şeyleri yaşıyoruz biliyosun ki ama yaşadığımız müddetçe umut var. Yeni ay yeni umutlarla başlayalım ki rahat bir psikolojiyle hamileliğe kendimizi ve vücudumuzu hazırlayalım
Evet canım çok zor bikaç gündür senle aynı şeyleri yaşıyoruz biliyosun ki ama yaşadığımız müddetçe umut var. Yeni ay yeni umutlarla başlayalım ki rahat bir psikolojiyle hamileliğe kendimizi ve vücudumuzu hazırlayalım
Bende beklyrm acaba ne zaman ckar heyecan basti beni ya:))Canım inşallah tutunmuştur beklemek zorundasın şu anda hiçbir testte çıkmaz bence şuan
Cnm 5ten yukarisi hamilelik sen hamilesn tebrikk ederm. Ve ignenin etkisiyle degl bebek kucktur dye degern dusuk ckms iki gun snra ayni hastanede tekrr yap iki kati artarsa var demektrKIzlar kan sonucum 7.5
İğnenin etkisi galibaa
Ayyyy inş canım yaa bata 6 gün var. İğnr olalı da 8 gün oldu.Cnm 5ten yukarisi hamilelik sen hamilesn tebrikk ederm. Ve ignenin etkisiyle degl bebek kucktur dye degern dusuk ckms iki gun snra ayni hastanede tekrr yap iki kati artarsa var demektr
Ayyyyy inşallah hamilesin canım. Çok dua ediyorum. Senden güzel haber alırımKIzlar kan sonucum 7.5
İğnenin etkisi galibaa
İnş canım çok tşk ederimAyyyyy inşallah hamilesin canım. Çok dua ediyorum. Senden güzel haber alırım
Cnm ben sana diyim ole erken ogrendn bence hamilesn dedgm gbi iki gun snra tekrrdan ver artisa bak mutlaka adet gnunu bekleme benceAyyyy inş canım yaa bata 6 gün var. İğnr olalı da 8 gün oldu.
Canım bilemiyorum ki ya bayağı düşük çıkmış birde iğne kafamı karıştırıyoCnm ben sana diyim ole erken ogrendn bence hamilesn dedgm gbi iki gun snra tekrrdan ver artisa bak mutlaka adet gnunu bekleme bence
Bak canım bunu oku ve lütfen kendini toparla.Kızlar benim psikolojim bozulacak yaaa adet olduğum dan beri oturdum Ağlıyorum. Ne yapacağım böyle yaaa . O kadar kötü oldum ki anlatmam size.
Canım yine yaptır 2 gün sonra düzenli artış olur inşallahCanım bilemiyorum ki ya bayağı düşük çıkmış birde iğne kafamı karıştırıyo
İnş canım paZar tekrarlıcamCanım yine yaptır 2 gün sonra düzenli artış olur inşallah
Kuzum neden ağlıyorsun güçlü olmalısın kaç yıldır istiyorsunuz üzme kendini bizde üzülüyoruz ama yaşadığımız sürece bir umudumuz var önümüzdeki ay olur o da olmazsa bir sonra ki ay olur yeter ki sağlığımız yerinde olsun ALLAH ömür verdiği sürece olur bol bol dua etKızlar benim psikolojim bozulacak yaaa adet olduğum dan beri oturdum Ağlıyorum. Ne yapacağım böyle yaaa . O kadar kötü oldum ki anlatmam size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?